ANNONS

HELLO LILLÖRDAG

/

Hej på er denna onsdag den 26e april! Lyssnade på Lillelördag imorse och apropå podd-tipsen igår (tack snälla för alla nya tips!) så var veckans avsnitt Lillelördag möter Penntricket. Riktigt intressant avsnitt och jag gillar att Anitha & Ann ifrågasätter lite och inte alls håller med om allt, för precis så känner jag. Jag är självklart feminist, men jag förstår inte det här med manshatet och känner inte igen mig i det som Lady Dahmer och Cissi Wallin tar upp. Men jag förstår att det finns sådana här män och jag har väl haft en himla tur som omges av riktigt bra män helt enkelt. Jag gillar inte att dra alla över en kam, det tror jag faktiskt inte hjälper. Men hursom ett bra och nyttigt avsnitt så in och lyssna : ) Fortsättningen ska finnas hos Penntricket men vet inte om det släppts än för hittade det inte?

Nu ska jag ha telefonmöte och sedan förbereda inlägg så ni har trevlig läsning hela dagen : )

Puss & kram/E

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00