ANNONS

SALTY CARAMEL OCH COOKIES & CREAM

/

I samarbete med Naturdiet

IMG_2368

Jag har ett samarbete med Naturdiet där jag testar deras nya bar, Salty Caramel och deras shake Cookies & Cream.

Jag rekommenderar dessa produkter som ett mellanmål. De kan även användas som måltidsersättare men jag använder dessa som ett bra mellanmål i farten som ett komplement till mina måltider. För en person i farten, en som tränar regelbundet, pendlar, reser ofta eller helt enkelt bara behöver ett bra och nyttigt mellanmål och inte alltid hinna fixa till något hemma är det ett bra alternativ!

Dessa produkter är så enkla att slänga ner i väskan eller ha några i bilen, som man sedan kan ta till när energin tryter och man vill ha något gott men som ändå innehåller massa protein, fibrer, lite socker och många mineraler och vitaminer.

IMG_2370

God shake som jag helst dricker kylskåpskall. Perfekt på eftermiddagen innan eller efter ett träningspass när man känner att energin tryter.

IMG_2371

IMG_2375

Baren är min favorit då den mättar lagom och jag gillar den lilla sältan tillsammans med chokladen och kolan. Mums mums : ) Läs mer om produkterna HÄR.

Har precis ätit en bar faktiskt och tänkte köra ett ryggpass på gymmet : ) Hoppas ni mår fint <3 Kram/E

var tsCsId=17612099;

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00