ANNONS

HELLO

/

Hej på er tisdag, och löningsdag för de flesta : ) Woopwoop liksom! Startade dagen här med ett snabbt gympass. Jag har sovit som en kratta de senaste nätterna så mornarna är aningen tunga. Jag vet inte om jag dricker för mycket koffein eller vad det är? Ska dra ner på det i alla fall och se om det hjälper. Jag somnar snabbt på kvällen men sedan vaknar jag och vrider och vänder på mig tills klockan ringer. Det hjälper i alla fall att gymma igång kroppen : )

Fre9

Fre7

Sjön6
Sjön1

Längtar till dagar som bjuder på sol, vinden i håret, båtutflykter & bad!

Nu ska jag ta en dusch och sedan slänga i mig smörgåsar, ägg och en smoothie. Så hungrig : )

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00