ANNONS

GOTT & BLANDAT

/

Hur blir din sommar i år?
– Först och främst så behöver jag sol & värme. Alltså verkligen. Haha. Så jag hoppas innerligt på att den svenska sommaren levererar annars får vi boka en sista minuten till hösten. Men planerna är en lång semester med båtutflykter, roadtrips, sol & bad. Bo på hotell bara jag & R, men också hotellhelg med kidsen. Kanske Astrid Lindgrens Värld en sväng också. Jag skulle vilja ha en 35-års fest i sommar också.

Vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
– Hade jag inte haft bloggen hade jag inte haft så bra koll. Jag har fortfarande problem med minnet och koncentrationen.  November var det i alla fall för fem månader sedan och just november minns jag faktiskt inte alls… Men vi kikar i arkivet…

Fick en fin mugg av R : )

Fixade äntligen ett sminkbord i sovrummet

Vi åkte skridskor varje helg

torsdag

Bodde i UGGs såklart

Vi var på Vasamuséet

Vår nya säng kom äntligen efter lång väntan!

Kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
– Ja mitt smink-inlägg ska upp denna vecka, minst en video och så är jag sugen på att ha något tema varje vecka som ni får välja ämne på. Lite ”vad jag tycker om feminism/skönhetsoperationer/etc” Högt och lågt liksom. Vad tror ni? Känns lättare om ni väljer ämnen ni vill att jag tar upp och så kan vi såklart också diskutera tillsammans.

Vad är viktigt i ett förhållande?
– Tillit. Humor. Närhet. Respekt. Och att SE och HÖRA varandra. Självklara saker egentligen. Tid för varann, och att ge varandra utrymme och space för egentid. Att överraska varann och aldrig ta varandra för given är viktigt.

Vad är viktiga egenskaper hos en partner?
– Humor! Så viktigt med humor : ) Och så tycker jag det är attraktivt med att stå för den man är och vara trygg i sig själv.

Vem kysste du senast?
– R såklart.

Har du något onödigt du gör?
– Ja, jag oroar mig mycket. Jag lider ibland av katastroftankar och jag tror de kommer när jag känner mig ledsen och låg. Det är alltifrån att jag är rädd att krascha med bilen på väg till stan, så att mina barn blir utan mamma. Till att jag blir så rädd att barnen ska ramla med cykeln när de cyklar på grus på asfalten. Ja jag ska börja gå i terapi nu i maj. Inte enbart för detta även om det kanske är själ nog ; ) Jag vill verkligen verkligen bli frisk nu och inte falla tillbaka. Lära mig hantera stress, ta hand om mig själv och stå upp för mig & det jag känner.

Vad är det bästa med denna vecka?
– Det är ju snart långhelg, sista veckan i april, jag är på G med träningen sådär ordentligt igen och barnen är friska.

Vad ska du göra i höst?
– Så långt har jag verkligen inte kommit. En sak i sänder. Vet att jag kan bli väldigt stressad över framtiden men hoppas få bukt med det i och med terapin.

Vilket är ditt motto?

– Mitt nya motto är att inte oroa mig haha. Och att framgång är olika för varje människa och att jag måste sluta mäta mig i andras syn på framgång. Det är ju vad jag anser som är det viktiga. Tänk att jag skulle nästan hinna fylla 35 år innan jag kom på det.

Vad är du allergisk mot?

– Gnäll, ältande och osmickrande offerkoftor. Personer som snabbt dömer andra och stampar på andra människor för att höja sig själv.

Vad har du i ditt kylskåp?
– R storhandlade sist och denna vecka är det dags igen. Vi kör fortfarande på varannan-vecka-handling och det funkar helt ok. Denna vecka tror jag vi hjälps åt. Jag brukar hursom skriva matlistan. Just nu har vi bananer, kvarg, iKaffe, Bregott, prästost, yoghurt, havremjölk, ägg, gurka, paprika, sallad, potatis, choklad, chokladsås och kaviar i kylen. Typ haha. På menyn denna vecka står köttfärsbiffar med potatis, lingonsylt & gräddsås (sååå gott), korvstroganoff, lax & ugnspannkaka. Och grillat i helgen!

Vad köper du ofta?

– Nocco, ägg, frysta bär, avokado, apelsiner.

Vad vill du helst göra om du fick göra vad som helst just nu?

– Jag längtar faktiskt ”bara” till sol & värme. Få njuta av grönskan och att vara ute så mycket som möjligt. Bland det bästa jag vet! Jag har varit väldigt ressugen med katastroftankar så är jag väldigt nojig just nu och vill gärna inte åka för långt. Men kanske en resa till hösten och absolut i vinter. Det behöver vi!

13735431_10157188176410711_6352928_n

Terapi för kropp & själ

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00