ANNONS

DE BÄSTA PODDARNA

/

Hej darlings! Hur mår ni denna tisdagkväll? Får man skriva kväll strax innan 18? Haha ja idag gör jag det, för det regnar ute och är mörkt och då tar kropp & knopp gärna tidig kväll. Jag som hade tänkt ta en PW. Får se hur det blir med det. Jag har som vanligt slut på poddar på måndagar & tisdagar. Ons-tors-fre släpps det flest poddar. Vill ni veta vilka jag lyssnar på?

Wahlgren & Wistam. Bästa podden som jag även kan få R att lyssna på i bilen tex. Högt och lågt med mycket humor och självdistans. Love it. Kommer på söndagar så brukar ta en kvällspromenad och lyssna på den. Bästa avslutet på en vecka helt klart!

Adam och Kompani. Skönt vardagssurr men ibland hakar de upp sig på lite trista ämnen och avskyr deras små cliffhangers de börjat med. Den var bättre förr så lyssnar ändå och hoppas de shapar upp lite : ) Kommer ut på tisdagar så borde finnas ett avsnitt nu med andra ord. Kanske tar en PW ändå ikväll då.

Lillelördag med Anitha Schulman & Ann Söderlund. Underbar podd där de bjussar på sig själva och diskuterar aktuella ämnen. Humor, allvar, tårar och skratt. Kommer på onsdagar.

Trettio plus trevar. Med Sofi Fahrman, Tove & Klara (minns ej efternamnen). Jag började lyssna på denna podd nyligen för att jag hade ”slut” på poddar men tänkte att den skulle vara dötrist eftersom jag aldrig fastnat för Sofi´s blogg (gillar inte lite text och nån bild bara, känns opersonligt). Men alltså denna trio är underbar. Klara & Tove bjuder verkligen på sig själva och Sofi känns kanske som mest pryd i detta sällskap men det slinker ut ett och annat från henne också så denna podd är lätt en favorit nu. De diskuterar alla möjliga ämnen och som sagt, mycket humor! Kommer ut på onsdagar.

Catchinguppodden. Med Josefin & Evelina som är ”gamla” bloggare. De pratar om vardagsämnen och familjeliv. Det har varit mycket bebis och förlossningssnack så gillar ni det ska ni lyssna. Jag är ju inte där så tycker det blir lite trist haha men älskar när de pratar om andra ämnen. Kommer också på onsdagar.

Säker stil. Ebba & Emilia som diskuterar just mode, stiltips, heta trender och lite vardagsliv. Love it! Kommer på torsdagar.

Veckans bläcka. Jennie Hammar & Karin Bastin poddar från Hollywood och det är skönhetstips, vardagssvammel mm. Humor och allvar i en härlig blandning. Torsdagar släpps den.

Träningspodden. Jessica Almenäs & Lofsan diskuterar träning, hälsa & välmående. Kloka tips & skratt & allvar. Kommer på fredagar.

Herregud vad många poddar, och ändå har jag dagar där jag har ”slut” på min poddlista. Måste lyssna på en podd när jag tar en PW eller går på bandet, kör bil eller åker buss. Om jag har slut på dessa ovan brukar jag också lyssna på:

Josefin & Vanja. Detta var min första favoritpod! Men senaste tiden så har jag inte riktigt fastnat för avsnitten och blir nästan pepp-stressad haha. Vet inte hur jag ska förklara! De pratar snabbt och peppigt och jag känner ibland att det blir lite för mycket. Men vissa avsnitt är guld så jag hittar kanske tillbaka : )

Fredagspodden. Med Amanda & Hannah. Lite för flamsiga och ostrukturerade avsnitt med lååång reklam så lyssnar bara ibland.

Framgångspodden. Lyssnar när det är en gäst jag är intresserad av. Senast Paulo Roberto som var grymt inspirerande!

Värvet. Samma här, lyssnar när det är intressanta gäster : )

P3-dokumentär. Fantastiskt bra men kan ej lyssna när det handlar om barn som far illa, det går inte.

Tipsa mig gärna om ni vet någon bra podd ni tror jag skulle gilla! Jag har faktiskt varit sugen på att starta en egen det senaste halvåret och har en vision om hur den skulle vara ”uppbyggd”. Finns ju en hel del ämnen jag saknar men så har jag heller inte koll på alla poddar. Kram/E

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00