ANNONS

SISTA VECKAN

/

Hej måndag och sista veckan i april! Långhelg kommande helg, igen och maj bjuder ju överlag på många röda dagar & klämdagar så det är en månad som alltid svishar förbi. Min favoritmånad dessutom. Jag fyller ju år och vi firar 10-årig bröllopsdag! Åh vad jag önskar att vi hade kunnat få till ett bröllop i år. Jag gillar ju jämna/speciella siffor haha så kommer kännas konstigt om vi gifter oss när vi firar 11-årig bröllopsdag eller liknande. Men vad gör det egentligen? : ) Huvudsaken att vi GÖR det! Är ni likadana med siffor? Tur att alla familjemedlemmar har jämna siffror i sina födelsedatum haha. En sån där grej jag bävade för när jag var gravid, att barnen skulle födas på ”fel” dag.

Denna vecka är det två läkarbesök på schemat. Först för Romeo och sedan för mig. Vi ska också ordna födelsedagspresenter till Jolies kompisar W & B som fyller år snart och så verkar det inte helt omöjligt att vi kan inviga vår uteplats till helgen : ) Så köpa hem massor av god mat, bubbel & fina växter samt belysning ska vi fixa med. Bra vecka!

img_95092

10 veckor kvar till semester och i år kör vi lång semester, fem veckor på raken! Vet inte när det hände senast. R brukar ju alltid ha jour mitt i samt behöva jobba på sitt heltidsjobb mitt i semestern så vi brukar dela upp ledigheten. Men inte i år. Känns underbart och välbehövligt! 10 veckor kommer gå rätt snabbt och jag känner att jag vill växla upp träningen efter några veckor halvdan träning. Nu blir det många promenader för välmåendet, helst 5 i veckan och 3-4 styrkepass. Får se om det håller, denna vecka och nästa får bli en provperiod : )

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00