TÄVLING


Nu så tänkte jag att en person vinner båda dessa armband. Ett bredare med nitar och ett smalare omlottarmband. För att tävla:

– Berätta vad du gillar med bloggen och vad du ev. saknar. Kanske önskemål om blogginlägg, tema eller liknande? 
Tävlingen pågår tom. måndag kl. 23:59
Kram/E

 1. Älskar att bloggen känns som en feel good bok, de är för mig som följt den sen jag var 16 och är idag 27 mysigt och tryggt kika in här 🙂 fina tips och fina bilder! Älskade dina temainlägg som du hade ofta i början som innehöll ”mina skor” några outfits idéer för ett tillfälle osv, men älskar upplägget på dina inlägg nu också ifs 🙂 haha kram

 2. Jag gillar när du visar inredning, skulle gärna se mer av Erat hus 🙂 Har följt din blogg i många år och gillar att du visar din träning på senare tid, gärna mer inlägg om hur du lägger upp dina pass/ övningar. Sedan har även jag tvillingsöner som är 11 år, så det är som en resa tillbaka i tiden att få följa dina tvillingar
  Supersnygga armband som jag gärna skulle bära hela våren

 3. Hej Engla! Tack för en fin och härlig blogg! Jag deltar gärna i tävlingen 🙂 jag gillar att du blandar olika inlägg så mycket: mode, personligt, träning, mat och din vardag. Några önskeinlägg från min sida: ”hur en normal jobbdag för dig ser ut”, ”Vad tänkte jag där?” alltså tex outfit du burit tidigare i livet som du aldrig skulle kunna tänka dig att bära nu 🙂 eller beslut du tagit som du kanske inte skulle tagit idag, ”min favoritsemester”. Ha en bra fortsatt helg!

 4. Jag för följt dig länge, sen innan Jolie och det jag tycker bäst om med bloggen är de personliga inläggen, även om jag förstår att det är dessa som kanske är svårast för dig att skriva. Det känns hoppfullt att se att du gått och går igenom svårigheter men ändå fortsätter kämpa framåt, rikare av dessa erfarenheter. Kanske ett inlägg om hur du hanterar dessa svåra känslor, och hur du önskar att du hanterade dem? Stor kram <3

 5. Hej engla! Vet du vad jag skulle vilja lyfta fram hos dig som är helt outstanding och unikt i din blogg. Det är den otroliga igenkänningsfaktorn du förmedlar till oss ”vanliga” mammor. Det är så jäkla skönt att faktiskt se hur man kan kombinera mammaliv, lanthus, småstadslunk med framgång. Jag är själv mamma till 2 små och har för längesedan insett att det liv många bloggerskor lever inte Är en möjlighet när man väl stadgat sig med familjeliv.Det skapar bara en känsla av ”vad hände med mitt liv” medan jag istället blir glad och peppad och sugen att bry mig om hur jag klär mig, vad jag äter och att pyssla och dona hemma för MIN och Min familjs skull när jag ser din vardag och hur du faktiskt vågar vara en fashion-mamma för DIN skull. Du inspirerar mig att vilja och våga vara fin och lite ytlig trots att jag här på landet kan verka lite utseendefixerad. Det enda jag saknar i din blogg är faktiskt lite extra inblick i hur du och din familj får ihop er vardag. Hur ni planerar och gör för att få ihop vardagen med allas intressen, viljor mm. Skulle även vara kul att läsa mer och få tips om vad ni äter med barnen. Och vad ni sysselsätter er med när hela familjen är tillsammans och ”bara är” hemma.
  Hoppas på att dom snygga armbanden gör mer nytta i min oglammiga smyckeslåda än i din för dom var sjukt snygga och helt i min stil❤
  Kram och fortsätt inspirera med att bara vara DU!

 6. Jag skulle vilja ha både mer boktips, om du läser böcker?
  Skulle även gilla mer resetips och mer kring dina rutiner under en dag!

  Kram

 7. Jag har inte läst din blogg så länge men jag har fastnat och följer nu via Bloglovin. Jag gillar att läsa om din vardag och kanske ännu mer lite personliga inlägg som du delar med dig av när du skriver om svårigheter du haft, när barnen var små och liknande. Men jag gillar blandningen med inspirerande klädtips då jag gillar din stil!
  Önskeinlägg då..hmm. Jag har ju yngre barn än dig så jag läser mer än gärna tips på hur man får ihop vardagen med mindre barn 😉 kanske hur vardagen skiljer sig från när barnen var runt ett, två och jämfört med nu. Gissar att det är andra ”problem” med större barn?
  Ser gärna tips på god snabb mat. Kanske ett ”vad -jag-äter-under-en-dag-inlägg”.
  Och jättefina armband var det 😉 så jag hoppas på fortsatt bra blogg o kanske en vinst! ❤️

 8. Men åh vilka fina! Skulle sätta guldkant på mitt mammalediga liv! Tycker om att din blogg innehåller både toppar och dalar. Något jag saknar är lite fler tipps på snygga plagg för barn. Dyra som billiga. Flick och pojkkläder. Lite mer av det helt enkelt 🙂

 9. Det jag gillar mest med bloggen är att den känns genuin och personlig. Många bloggar har väldigt tydliga fasader som de visar upp men din blogg upplever jag som äkta. Skulle jag önska något är det nog stiltips, typ hur man kombinerar en snygg basgarderob eller hur man stylar om sin vardagslook till en kväll på dansgolvet.
  Keep up the good work!

 10. Jag gillar att du kör ditt race och inte anpassar dig till resten av bloggvärlden. Du är personlig men inte privat, vilket också gillas! Har även verkligen gillat dina vloggar just för att det ger en bättre bild av hurdan du är, tycker verkligen du kändes så himla rar och trevlig i de vloggar du gjort.

  Gillade verkligen att läsa om ansiksbehandligen du gjort (gör?), älskar den typen av inlägg att du lite mer detaljerat beskriver vad frisör/hudterapeut gjort, att man liksom får följa med bakom kulisserna. Men så är jag ju en riktigt beauty nörd med. Så gärna mer av den typen av inlägg! Vet att du även gjort fransar, gör naglar, fått för mig att du fixat brynen (?), du gör håret regelbundet. Allt sådant tycker i alla fall jag är jättekul att läsa lite mer detaljerat om 🙂

  Kram!

 11. Jag tycker att din blogg är väldigt inspirerande och snygga bilder. Gillar att man får följa dej i vardagen =) Jag hade önskat lite mer inredning, typ barnrum. Kram /Sofia

 12. Jag älskar bloggen eftersom jag får väldigt mycket inspiration i vardagen, både i mode (älskar din klädstil som förändras efter humör, precis som för mig) men också vad det gäller de lilla extra en trist söndag. Det varvas med träning, godsaker, kläder och skor och bling med vardag och mat, förhållande, mående och livet helt enkelt.

  Saknar inget.

  Och hade ÄLSKAT att bära dessa vackra armband….

 13. Hej!
  Jag har följt din blogg sedan starten och det ändrar sig över tid vad jag gillar mest, men jag gillar variationen mest, att det både handlar om vardagsliv med ridskola till naglar och kläder. Sedan gillar jag att du bor på en mindre ort och inte är den ”traditionella” modebloggaren som är 25 år och bor i Stockholm.

  Ett önskenlägg skulle kanske vara mer om hur du får vardagen att funka, tex hur du prioriterar för att hinna det du vill göra.

 14. Hej! Det jag gillar med din blogg och det som gör att jag går in och läser varje dag är dels att den känns väldigt jordnära och jag kan relatera till det mesta du skriver. Ofta handlar det om väldigt vardagliga saker som både kan handla om positiva saker här i livet men samtidigt en del mindre roliga saker här i livet. Jag gillar också att du inte försöker låtsas vara någon annan och allt du skriver kommer verkligen från hjärtat. Idag tycker jag det är svårt att veta vilka bloggar som verkligen är ärliga och inte, men med dig vet man!

  Något jag skulle vilja se mer av är videoinlägg, lyx vs budget-inlägg och frågestund 🙂

  Kram!

 15. Jag gillar att bloggen känns så äkta och att du visar upp alla delar och känslor med livet.
  Jag önskar mer inspoinlägg med kläder och hur man kan matcha ett och samma plagg till olika tillfällen.
  Kanske även att du visar lite tränings övningar du brukar göra 🙂
  Kramar

 16. En super inspirerande blogg med härlig blandning av så himla bra mode tips både budget och lyxigare. Gillar att du är ärlig och man känner igen sig som mamma i många situationer. Tycker inte du ska ändra något i din blogg du är dig själv o det är det viktigaste tycker jag.Min topp ett blogg iaf .

 17. Kul med en tävling
  Vad jag gillar bäst med bloggen i dagsläget är nog kombinationen av sanningen i vardagen och att det faktiskt inte är så enkelt och glamouröst som man lätt kan tro på andra sidan datorn som läsare tillsammans med mode & inredning.

  Jag skulle gärna vilja läsa mer om din arbetsvardag, hur fungerar det att egentligen aldrig ”släppa” tanken på jobbet då bloggen ”är” så stor del av livet då den baseras mycket på dig och din familj. Finns det något med bloggen som du idag kan ångra eller vara extra glad över som den har fört med sig?

  Kram på dig!
  /Marie

 18. Hej! Har följt din blogg från början, tycker den är en superbra mix av vardag, träning, mode och inredning. Fortsätt så! Jag tycker om när du är personlig och visar att det finns både upp och nedgångar. Keep up the good work! Kram

 19. Jag gillar att din blogg känns ärlig och genuin . Du tar också upp en massa olika ämnen och som småbarnsförälder är det också uppskattat att du berättar om småbarnslivet på gott o ont ..Kan egentligen inte komma på något jag saknad skulle vara lite matinspiration då det är bland d enda du inte har med !

 20. Dålig på att lämna kommentarer, men har följt dig sedan start.
  Gillar mixen av mode och familje-inlägg.
  Armbanden skulle jag vilja ge i present till min fina syster

 21. Vilken drömtävling!
  Jag har följt din blogg till och från under flera år. Har alltid tyckt att du verkar så genuin och fin som person, vilket jag också tycker formar din blogg. Bloggen känns naturlig med lagom mycket piff. Vissa andra bloggar kan kännas onaturliga. Även om sociala medier har utvecklats lavinartat känns det som att du håller båda fötterna på jorden och behåller ett lugn som sprider sig ut genom skärmen till dina läsare. Det gillar jag!
  Då jag (liksom många andra) gillar inredning och den inspiration andra ger hade lite fler sådana inlägg varit roliga att se/läsa.
  Ha en fin söndag!
  /Anna

 22. Det jag gillar med din blogg är att du är ärlig och berättar både om dina bra och dåliga dagar. Det gör bloggen så äkta!
  Tips på önskeinlägg är mer videobloggar, kanske ta en dag då kameran får hänga med dig på olika ärenden, hur du skulle styla ett visst plagg med accessoarer och inlägg som handlar om vad den perfekta basgarderoben ska innehålla.
  Keep up the good work! 🙂

 23. Hejsan! Det jag gillar mest med din blogg är dagens outfit, heta trender och dina fina blombuketter. Vad jag skulle vilja se mer av är ditt hus o fina inredningsdetaljer. Tack för en superbra blogg! Kram!

 24. Hej! Det jag gillar mest med din blogg är din ärlighet och alla fina bilder. Ni verkar vara en supermysig familj och det är så kul att få följa er vardag. Om jag fick önska vad bloggen ska innehålla framöver så skulle det vara lite mer skönhet som Tex ”Mina hudvårdsfavoriter”, ”Min all time favorit” eller ”Min sminkrutin”. Eller tipsinlägg som tex kan vara favorit bok, favorit film, bästa resmål eller favorit maten med recept.
  Men som sagt det är bara önskemål, fortsätt som du gör och inspirera oss med alla fina bilder på ett liv hos en mysig familj.

 25. Oj, vilken tävling!! Kommer låta som en över exalterad tonåring men jag kommer dööö om jag vinner! Dom var såå fina! Engla, bra jobbat med din blogg. Har själv försökt mig på det och vet hur mycket tid och hängivenhet det behövs. Jag gillar din variation i bloggen – allt från träning, mode, inredning och familjelivet samtidigt som du ger det en stor portion personlighet. Jag vet att du redan ger en massa tips på kost men skulle vilja ha mer av det. Det skulle ge mig inspiration till var jag är i mitt stadie i livet samt att det är oftast där idé-torkan är för min del. Tack snälla för en bra blogg!

 26. Hej!
  Har följt din blogg ett tag och tycker den är toppen. Gillar blandningen av outfit, inredning, träning och ibland om hur du mår och vad som händer i ditt liv.
  Roligt att du ibland även har bloppis!
  En blogg helt i min smak!

 27. Underbara armband, hade förgyllt min relativt nya vardag som tvåbarnsmamma samt hade varit en fantastiskt härlig födelsedagspresent till mig själv då jag fyller 40 nu på tisdag den 28/2.
  Älskar att läsa din blogg med alla fina inspirationsbilder och tips. Inredning, skönhet och mode är, förutom min familj, mina största intressen och hos dig får man så otroligt mycket inspiration. Hade gärna sett lite mer matrecept, gärna som passar in i det stressiga vardagslivet en lever med barn och olika tider att passa. Älskar även dina bloppisar, mer av det tack! Har handlat av dig och fått otroligt fin service och bemötanden! ❤

 28. Har läst din blogg i några år nu. Enl mig du är lagom personligt:) Gillar dina outfits inlägg men om jag kan önska då kanske lite mer inredningsinlägg?

  Kram / Magdalena

 29. Jag tycker att det så himla härligt att du står för den du är och kan vara både ”ytlig” och personlig. Även om jag upplever att du och jag är ganska olika så blir jag inspirerad av din blogg. Jag skulle gärna läsa mer vardagliga inlägg, om hur en dag ser ut eller hur ni får ihop vardagen. Det var väldigt roligt när R svarade på frågor om dig också, i något inlägg för länge sedan. 🙂

 30. Vad jag gillar är att du är så genuint mjuk och go. Du verkar verkligen vara dig själv och det uppskattar jag. Det jag saknar är jag egentligen inte helt hundra på att jag står bakom men jag säger det iaf. Du har en distans mellan ditt privata liv och oss vilket gör att man alltid suktar efter mer och aldrig riktigt blir hundra procent nöjd. Men däremot så vittnar det om att din integritet är viktigare för dig än vad dina läsare vill ha, och det tycker jag verkligen är helrätt! Heja dig Mija ❤
  Kram S

 31. Hej!
  Oooo skulle vara Såååå kul att få vinna underbara armbandet.Tycker jätte mycket allt med din blogg…Dina inspirations bilder,outfit osv……
  Skulle vilja se mer av kanske dina favoriter hudvårdsserie och lite mer om inredning. Tack för en jätte fin blogg.
  Mvh Edisa

 32. Mina favoriter är dina outfits, så inspirerande och älskar speciellt dina outfits med dina snygga kappor och dina Skinnbyxor som jag just nu bara kan drömma om 😀

  Men anledningen till att jag följer dig är inte bara för dina outfits. Utan mestadels för att det känns som det är en riktig person bakom bloggen (vilket du självklart är) men den är en svår känsla för många bloggare att få fram som jag tycker du lyckad otroligt bra med 🙂

  Trevlig söndagskväll!

 33. Vilka fina armband
  Anledningen till att jag besökt din blogg i många år är för att få inspiration, gällande kläder, tips för basgaderob, mode, mm.
  Sen är jag ett fan av sneakers och tycker att du har en härlig sneakers-garderob som ger mig inspiration!
  Jag skulle vilja ha ännu mera tips på hur man mixar o matchar. Som småbarnsförälder skulle jag vilja ha tips på snygga outfits som ändå tål lite vardag med de små, att man får känna sig snygg och bekväm även körandes en dubbelvagn.
  Skulle vilka läsa lite mer om dig som bussines Woman, vad har fått just din blogg att lyckats? Och hur du löst allt runt ikring med avtal, samarbeten, etc.
  Kram och tack för en fin blogg!

 34. Jag har följt dig länge o gillar hela ”kittet” . Tycker du får med allt en blogg ska innehålla, mode , inredning, skönhet o ditt liv o vardag i med och motgång. Jag tycker du ska fortsätta precis som du gör, för du gör det fantastiskt bra! Fin kväll till er❤

 35. Jag gillar bloggen som den är, och uppskattar de personliga vardagliga bilderna! Men kan ibland tycka att det blir lite mycket inlägg på tips om rabatter på olika webshopar på internet, men det är väl kanske för att jag handlar väldigt lite på nätet, och senaste månaderna inte lagt ner pengar på shopping utan mer sparat. Men om man får önska så önskar jag ännu mer outfits och inredning i bloggen! Det är sånt som inspirerar mig mest 🙂

 36. Gillar att bloggen är inspirerande samtidigt som den är mysig och personlig. Vissa inspirationsbloggar blir liksom bara yta och då är det inte lika intressant. Du bjuder på dig själv, er vardag och det känns mysigt. Skulle vilja se mer videoinlägg, inredning (kanske en ”house-tour”), recept, och så vore det roligt med ett inlägg som visar din stilresa, ”då och nu”. Kram!

 37. Hej Engla!
  Jag gillar att din blogg blandar vardag & fest. Att du i vardagen inspirerar mig till mera glam. Tycker om att du skriver om livet och dess berg och dalar. Uppskattar dina djupa öppna inlägg och inspireras av alla tips!

  Får jag ha önskemål så önskar jag gärna recept som du gillar, allt från bananpannkakor till kladdkaka till middagstips.
  Skulle gärna vilja veta mer om vilka övningar du kör på gymmet, t.ex när du kör mage, hur du lägger upp passet och vilka övningar osv. Om du kör igenom hela kroppen, vilka övningar du kör då.

  Tycker din blogg är jättebra så heja dig och kör på!!

  Om jag vinner så skulle omlottarmbandet bli en daglig favorit och det med nitar skulle jag använda för att rocka till en outfit till fest.

  Ha en riktigt fin måndag!
  Stor KRAM Karin

 38. Vilken trevlig tävling! 🙂 Jag har följt dig länge länge och gillar de små glimtar av vardagen som man får hos dig 🙂 Du har väldigt fin klädstil! Det vore kul med se lite mer inredning och att outfitbilderna skulle vara i lite mer ”skarp” kvalitet så man skulle se detaljer bättre. Kram!

 39. Hej Engla!! <3
  Jag läser din blogg varje dag och tycker den är jättemysig och inspirerande!! Mest av allt gillar jag din otroligt snygga klädstil 🙂 Gillar även olika tips på heminredning!! Det jag kan komma på som jag skulle vilja se mer av är just mer även av tips på heminredning, PLUS så får du jättegärna visa ännu mer modetips!!!! 🙂
  Jag HOPPAS jag har tur att vinna!!!!
  KRAMAR <3

 40. Jag gillar det varierade utbudet! Om man nu inte gillar skönhet, mode och heminredning så finns det ju annat …
  Kanske mer om resor

 41. Hej! Har följt din blogg i alla år och jag gillar dina outfit bilder bäst.Då till det som jag önskar se mer av är inlägg med ex dina favoritprodukter gällande make up,sminktips och tänk va kul det vore om du kunde styla om..gör om mig konceptet,ex nån av dina läsare,det tror jag vore toppenkul att se :)fortsätt med ett gott blogg arbete!
  Mvh Helene

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..