TÄVLING


Nu så tänkte jag att en person vinner båda dessa armband. Ett bredare med nitar och ett smalare omlottarmband. För att tävla:

– Berätta vad du gillar med bloggen och vad du ev. saknar. Kanske önskemål om blogginlägg, tema eller liknande? 
Tävlingen pågår tom. måndag kl. 23:59
Kram/E

 1. Hej! Har följt din blogg i alla år och jag gillar dina outfit bilder bäst.Då till det som jag önskar se mer av är inlägg med ex dina favoritprodukter gällande make up,sminktips och tänk va kul det vore om du kunde styla om..gör om mig konceptet,ex nån av dina läsare,det tror jag vore toppenkul att se :)fortsätt med ett gott blogg arbete!
  Mvh Helene

 2. Jag gillar det varierade utbudet! Om man nu inte gillar skönhet, mode och heminredning så finns det ju annat …
  Kanske mer om resor

 3. Malin skriver:

  Hej Engla!! <3
  Jag läser din blogg varje dag och tycker den är jättemysig och inspirerande!! Mest av allt gillar jag din otroligt snygga klädstil 🙂 Gillar även olika tips på heminredning!! Det jag kan komma på som jag skulle vilja se mer av är just mer även av tips på heminredning, PLUS så får du jättegärna visa ännu mer modetips!!!! 🙂
  Jag HOPPAS jag har tur att vinna!!!!
  KRAMAR <3

 4. Maria skriver:

  Vilken trevlig tävling! 🙂 Jag har följt dig länge länge och gillar de små glimtar av vardagen som man får hos dig 🙂 Du har väldigt fin klädstil! Det vore kul med se lite mer inredning och att outfitbilderna skulle vara i lite mer ”skarp” kvalitet så man skulle se detaljer bättre. Kram!

 5. Karin skriver:

  Hej Engla!
  Jag gillar att din blogg blandar vardag & fest. Att du i vardagen inspirerar mig till mera glam. Tycker om att du skriver om livet och dess berg och dalar. Uppskattar dina djupa öppna inlägg och inspireras av alla tips!

  Får jag ha önskemål så önskar jag gärna recept som du gillar, allt från bananpannkakor till kladdkaka till middagstips.
  Skulle gärna vilja veta mer om vilka övningar du kör på gymmet, t.ex när du kör mage, hur du lägger upp passet och vilka övningar osv. Om du kör igenom hela kroppen, vilka övningar du kör då.

  Tycker din blogg är jättebra så heja dig och kör på!!

  Om jag vinner så skulle omlottarmbandet bli en daglig favorit och det med nitar skulle jag använda för att rocka till en outfit till fest.

  Ha en riktigt fin måndag!
  Stor KRAM Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..