GILLAR DU MIG? JAG GILLAR DIG!

Hej darlings! Hoppas ni får strålande denna fredag! Jag skulle vilja be er om en liten snabb tjänst. Jag har ju förutom min kära blogg en facebooksida och instagram och skulle bli så glad om ni går in och följer där också.

HÄR är min facebooksida

Och på instagram hittar ni mig som @englasshowroom

67b63e4d-d3a9-4f0c-be97-08c40c6d1063-1.jpg

När ni gjort det så får ni gärna skriva en kommentar här också om ni vill vinna ett av armbanden ovan. Ett tack från mig till er. Skriv vilket av armbanden som du vill ha om du vinner, skruvarmbandet från Sophie by Sophie eller hjärtarmbandet från Juicy Couture. Tävlingen pågår tom. söndag kl.23.59 så in och gilla nu och dela gärna till vänner : )

Love/E

 1. Har läst din blogg sedan du väntade joline, du hjälpte mig jättemycket under min första graviditet, då jag fick barn som 21-åring så kände jag mig rätt ensam men du fick mig att få så bra energi till livet. Jag hade mer än gärna burit skruvarmbandet på min handled, så fint och den perfekta vardagslyxen föratt känns det där lilla extra. Masa Kramar från Gabriella 🙂

 2. Elsa skriver:

  Följer dig på insta sedan länge men hade ingen aning att du fanns på FB också, självklart gillar jag dig även där fr.o.m. Nu 😉
  Tycker skruvarmbandet ser väldigt fint ut och hade gärna burit det på min arm <3

 3. Ina skriver:

  Vad spännande med en tävling. Skruvarmbandet från Sophie by Sophie skulle jag vilja ha om jag vinner. Tack för en härlig blogg! Du inspirerar med din träning, kläd- och inredningstips!

 4. Jk skriver:

  Följer! Vilka inspirerande sidor, kul att få se dig från en annan vinkel än bloggen 🙂

  Skulle troligen svimma av glädje om jag vann skruvarmbandet haha! Har stått högst upp på önskelistan ett bra tag!

 5. Helena skriver:

  Skruvarmbandet är jättefint, det hade jag gärna vunnit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..