ANNONS

GILLAR DU MIG? JAG GILLAR DIG!

/

Hej darlings! Hoppas ni får strålande denna fredag! Jag skulle vilja be er om en liten snabb tjänst. Jag har ju förutom min kära blogg en facebooksida och instagram och skulle bli så glad om ni går in och följer där också.

HÄR är min facebooksida

Och på instagram hittar ni mig som @englasshowroom

67b63e4d-d3a9-4f0c-be97-08c40c6d1063-1.jpg

När ni gjort det så får ni gärna skriva en kommentar här också om ni vill vinna ett av armbanden ovan. Ett tack från mig till er. Skriv vilket av armbanden som du vill ha om du vinner, skruvarmbandet från Sophie by Sophie eller hjärtarmbandet från Juicy Couture. Tävlingen pågår tom. söndag kl.23.59 så in och gilla nu och dela gärna till vänner : )

Love/E

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00