GILLAR DU MIG? JAG GILLAR DIG!

Hej darlings! Hoppas ni får strålande denna fredag! Jag skulle vilja be er om en liten snabb tjänst. Jag har ju förutom min kära blogg en facebooksida och instagram och skulle bli så glad om ni går in och följer där också.

HÄR är min facebooksida

Och på instagram hittar ni mig som @englasshowroom

67b63e4d-d3a9-4f0c-be97-08c40c6d1063-1.jpg

När ni gjort det så får ni gärna skriva en kommentar här också om ni vill vinna ett av armbanden ovan. Ett tack från mig till er. Skriv vilket av armbanden som du vill ha om du vinner, skruvarmbandet från Sophie by Sophie eller hjärtarmbandet från Juicy Couture. Tävlingen pågår tom. söndag kl.23.59 så in och gilla nu och dela gärna till vänner : )

Love/E

 1. La till dig på fb oxå. Följer redan på insta. Båda armbanden är lika fina så vinner jag spelar det ingen roll 🙂 trevlig helg!

 2. ååhh vill jättegärna vinna skruvarmbandet från sophie by sophie – tappade bort mitt favoritarmband från dem (child convention armbandet) i år.
  Har följt din blogg så länge som jag kan minnas (tack för bra inspo – din trend rapport som du nyss publicerade har hjälpt mig igen!!), ska nu även följa dig på Facebook och Insta!
  Kram!!

 3. Hej! Gillar både din instagram och Facebook och bloggen såklart 😉 vinner aldrig någonting men hade varit superkul att vinna det fina armbandet med hjärtat <3 kramar!

 4. Har följt din blogg i åratal! Och vad vore inte bättre än ett armband som lyser upp i februaridimman. Trevlig helg!

 5. Följer dig redan på Insta 🙂 och nu även på FB.
  Skruvarmbandet hade jag mer än gärna satt
  på armen. <3

  Kramisar <3

 6. Åh båda är så fina men OM jag skulle vinna är skruvarmbandet strået vassare så det skulle jag välja.
  Ha en fin helg, kram!
  J

 7. Har läst bloggen i flera år och följer dig både på fb och insta Jag skulle vilja vinna hjärtarmbandet! Så sött! Skulle pigga upp nu i februarislasket, min värsta månad! ❤

 8. Följer dig redan både på Instagram och FB =) Skulle vara jättekul att vinna fina armbandet med hjärtat .Håller tummar och tår nu.

 9. Har följt din blogg lääääänge, och nu även på instagram 🙂 Skulle gärna vinna det fina armbandet från Sophie by Sophie <3 Kram!

 10. Följer på Insta och nu även på FB. Sophie by Sophie-armbandet skulle sitta sååå fint på min arm. Då skulle jag glänsa även mitt i vardagsstöket med tre barn och allt vad det innebär. Vardagslyx 🙂

  Ha en underbar helg!
  Kram Tessan

 11. Följer dig på instagram och även nu på FB 🙂 Hade blivit så glad om jag hade vunnit, gärna skruvarmbandet 🙂
  Kram på dig och trevlig helg !

 12. Har läst din blogg i flera år och följer dig på Insta ❤Jag älskar det här tunna armbandet från Juicy Couture den skulle jag gärna vilja vinna Kram på dig fina. ❤

 13. Följer dig på insta & fb. Har dessutom läst din blogg länge, sen 2006.
  Skulle gärna vinna skruvarmbandet från Sophie by sophie.
  Håller tummarna!
  Varm kram
  Nina

 14. Hej fina du. Vore jätteskoj att följa din Facebook. Men jag ser att det mest är länkar till din blogg, eller samma inlägg som du redan har i bloggen. Orkar inte med dubbletter, är nog mycket flöden överallt. Om du hade skrivit olika saker på de olika forumen hade det varit skoj.
  Men jag älskar din blogg! Du är underbar! Tack för att du bjuder på ditt liv.
  Kramar från en tjej i Norrland.

  1. Sara: Meningen är att ha andra inlägg också, därför vill jag få upp antal följare lite 🙂 Kommer köra inlägg, tävlngar mm enkom där också, precis som på Insta. Tack snälla du för så fina ord <3 Kram

 15. Följer! Och skulle så gärna vilja ha skruvarmbandet!
  Kanske ge till min syster i födelsedagspresent.. en liten påminnelse om att jag alltid är där för henne. Att vi sitter ihop. 😉

 16. Jag har läst din blogg i många år och följer dig även på instagram och Facebook Du förgyller mina dagar med dina täta uppdateringar när jag är hemma och är sjukskriven för denna vidriga sjukdom (ätstörning) ett fint skruvarmband skulle göra mig gott så jag orkar kämpa vidare.
  Kram från mig!

 17. Följer dig på insta och nu på Fb.
  Efter alla år jag följt dig i tysthet har jag nu börjat lämna kommentarer … tycker om din ärliga , härliga blogg . Trevlig helg
  ( ett skruvarmband på armen vore snyggt)

 18. Klart man vill vara med 🙂 Tycker båda armbanden är fina men mitt hjärta klappar nog lite extra för just hjärtat 🙂

 19. God kväll! Följde redan insta men mu även Fb. Håller tummarna för att armbandet från S by S hamnar på min arm❤

 20. Följer dig på insta sedan länge, underbar blogg och så fina bilder. Har tyvärr inte FB. Vilka drömmiga armband, hade gärna vunnit det med hjärtat <3

 21. Ääääälskar armbandet från Juicy Couture med hjärtat, så gulligt! Så de vinner jag väldigt gärna. Följer dig på alla sociala plattformar! Trevlig helg 🙂

 22. Mäh…. visste inte att du hade en Facebook sida oxå?! BIG like på den
  Instagram har jag följt sen du startade den

  Båda armbanden är ju så fina Men om jag har turen att vinna så vill jag gärna ha skruvarmbandet från Sopie by Sopie. Håller tummarna nu

  Trevlig kväll raring, hoppas du känner dig bättre imorgon. ❤
  Puss å Kram

 23. Följer dig sen länge på bloggen som är intressant och varierande. båda armbanden är fina men väljer nog det med hjärta i första hand. massor med kramar.

 24. Följer dig redan på både Facebook och insta gram båda armbandet är snygga skulle bli glad över vilket av dem jag än vann

 25. Följer dig på alla dina kanaler. Skulle vilja vinna armbandet med hjärtat, för att påminna mig själv om att fortsätta kämpa med det som gör ont inuti.
  Kram fina du!

 26. Följer dig på insta sedan länge. Nu även på fb ☺️ Räknar inte med vinst (för lite tur) men slutar inte lösa din bloggeller följa dig

  Kram/ Magdalena F

 27. Jag följer dig nu på fb också, har följt dig på insta länge. Har läst din blogg så länge jag kan minnas . Tycker alltid att jag känner mig peppad av dina inlägg, såå bra att du skriver även när du inte mår så bra.
  Skulle såklart vara jättekul att vinna det fina armbandet med hjärtat

 28. Följer på FB! Jag gillar din blogg mycket och har hängt med lääänge. En av de första bloggarna jag började läsa. Så generöst att lotta ut ett armband! Skulle älska att ha skruvarmbandet på min arm. Trevlig helg!

 29. Följer redan på insta och nu även på facebook. Om jag vinner vill jag gärna ha hjärtarmbandet från Juicy Couture 🙂

 30. Jag har följt din blogg i fler år och nu även på Instagram Båda armbanden är jättefina men om jag vinner så skulle jag vilja vinna armbandet med hjärtat för en daglig påminnelse om att följa sitt hjärta❤

 31. Följde dig på Instagram sen länge och nu också på Fb. Tänk vad det hänt grejer med sociala medier sen bloggarna drog igång… Skulle bli sååå glad över skruvarmbandet. Håller tummarna!

 32. Skulle vilja vinna armbandet med hjärtat. Har ingen date på alla hjärtans dag men med det armbandet skulle dagen kännas mycket roligare och kul o få göra sej fin. Kram från maria.

 33. Följer! Vilka inspirerande sidor, kul att få se dig från en annan vinkel än bloggen 🙂

  Skulle troligen svimma av glädje om jag vann skruvarmbandet haha! Har stått högst upp på önskelistan ett bra tag!

 34. Vad spännande med en tävling. Skruvarmbandet från Sophie by Sophie skulle jag vilja ha om jag vinner. Tack för en härlig blogg! Du inspirerar med din träning, kläd- och inredningstips!

 35. Följer dig på insta sedan länge men hade ingen aning att du fanns på FB också, självklart gillar jag dig även där fr.o.m. Nu 😉
  Tycker skruvarmbandet ser väldigt fint ut och hade gärna burit det på min arm <3

 36. Har läst din blogg sedan du väntade joline, du hjälpte mig jättemycket under min första graviditet, då jag fick barn som 21-åring så kände jag mig rätt ensam men du fick mig att få så bra energi till livet. Jag hade mer än gärna burit skruvarmbandet på min handled, så fint och den perfekta vardagslyxen föratt känns det där lilla extra. Masa Kramar från Gabriella 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..