HAPPY VALENTINES DAY BABY

HIM

Tee  //  Parfym  //  Champagneglas  //  Tee  //  Armband  //  Neccessär  //  Champagne

Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg. Vissa vill fira storslaget, andra lite mindre och några inte alls. Som tur är får man ju göra precis som man vill. Jag firar gärna lite grann. Kanske med god middag och bubbel. Känns ju himla lyxigt en tisdag : ) Tipsar här om fina presenter om du vill skämma bort din kärlek, annars tycker jag en middag, en flaska bubbel, en biodate, blommor, massage eller bara att få umgås på tu man hand är fint.

HIM2

Mössa  //  Klocka  //  Parfym  //  Undies  //  Weekenbag  //  Sneakers

  1. Åh 🙂 Weekendbagen är såå snygg! Har den på jobbet, kan tänka mig en sån till mig själv 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..