LOVE GIFTS

Innehåller adlinks

VD2

Bokstavsberlock  //  Matt lipgloss  //  Parfym  //  Hörlurar  //  Doftljus  //  Ögonskuggor  //  Doftljus  //  Klocka  //  Matt lipgloss

 

Nästa vecka är det ju Alla Hjärtans Dag och jag kan säga så här att här hemma är det barnen som är mest pepp haha. Jag gillar ju att fira det mesta. Stort som smått och föredrar väl egentligen att bli överraskad vilken dag som helst på året. Inte för att det händer så ofta *hosthost* ; ) Ovan lite inspo på fina ting att ge dig själv eller någon du gillar. Puss/E

 

  1. Kamilla skriver:

    Så fina saker du tipsar om. Den vita klocka från Olivia Burton finns hemma i min låda. Inser nu när flera bloggare tipsar om fina klockor att jag i stort sett bara använder samma klocka hela tiden. Måste börja variera mig lite.

    Kram Kamilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..