JULKLAPPSGUIDER PÅ NÄTET

Inlägget innehåller adlinks


Har ni börjat med julklapparna ännu? Jag ska göra ett ryck och fixa kidsens klappar de närmsta veckorna tänkte jag. Men förstå att det är julafton om fyra veckor? Alltså hur galet är inte det? Lite julklappsinfo är ju alltid bra så kommer köra lite tips då och då, och jag gillar verkligen att många butiker kör med egna guider med bra inspo. Nelly vet jag har en julklappsguide liksom CountryDreams som har en där de tipsar om tex. finns sjalar från By Malene Birger, neccessärer från Day, inredning från Odd Molly, doftljus mm. Har samlat ihop några fler också som jag hittade nu. Se nedan.

gift-shop-stor-banner

Julklappsguider på nätet:

CountryDreams

Nelly

H&M

Ellos

Asos

Zalando

 1. Karin skriver:

  Hej Engla! Först vill jag berömma dig och tacka för det öppna inlägget om att bli trebarnsmamma, speciellt delen om er relation <3 väldigt tröstande och hoppfull läsning då man själv är mitt i småbarnskaoset <3 nu till min fråga.. har tänkt beställa en väska från Gucci.com funkar de med "taxes" då man beställer så har du någon erfarenhet? kram

  1. Engla skriver:

   Karin: Tack rara du <3

   Det ska inte tillkomma taxes om det inte står något om det. Har inte beställt från Gucci men vad jag får fram så tillkommer ingenting 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..