SAGOJUL – VINN BILJETTER

I samarbete med Kolmården


sagojul-wide-logo_small

I år så kommer Kolmården ha mysiga happenings under december, nämligen en Sagojul! Kan ni tänka er bättre sätt att komma i julstämning? : ) Kanske får man till och med träffa tomten : ) Jag ska ta med hela familjen och hälsa på där och nu så kommer jag att lotta ut biljetter till er så att ni också kan gå. För att tävla:

 1. Var på Kolmården hittar man den gnistrande sagogranen?
 2. Berätta vilka du vill ta med dig till Sagojul på Kolmården?

Två familjer/sällskap kommer att vinna dagsbiljetter till Sagojul på Kolmården och vinnarna väljer vi på fredag den 18e november så tävla på nu så kanske just nu får ta med dig familjen på en härlig utflykt : ) Kram/Engla

 1. 1. I Bamses värld
  2. Skulle ta med mina underbara barn och man till sagojul på Kolmården.
  Vore så kul att se Kolmården på jul,
  Tror att barnen skulle tycka det är både magiskt fint och jättekul!
  ✊✊ Håller tummar å tår,
  För att vi en fantastisk julupplevelse får

 2. Sagogranen finns i Bamses Värld!
  Jag skulle väldigt gärna vilja ta med mig sambo och mina två barn, 1 år och 2 1/2 år gamla. Den äldre pratar JÄMT om Bamse!!
  Jag har själv bara varit på Kolmården en enda gång – då var jag 4 år. Så det känns som om det är dags för ett nytt besök 😉

 3. Sagogranen hittar du inne i Bamses värld!

  Åh tänk vilken dröm det skulle vara, att få tjuvstarta julen på kolmården med sin älskade barnaskara.
  Få tid mitt i all stress att få njuta tillsammans skulle fylla mitt mammahjärta till toppen, det skulle verkligen behövas efter en höst på nytt jobb som gjort mig helt slut i knoppen.
  Kära tomten ge oss en familjär färd, mina barn skulle älska bamse och hans värld!

  Kram

 4. Åååh vad mysigt! Håller tummarna för vinst 🙂

  1. På Bamses Värld
  2. Mina små busungar skulle ha jätteroligt på Sagojul på Kolmården. Treåringens idol är Bamse och Co, och sjuåringen är en riktig julälskare precis som sin mamma! Pappan i familjen tycker om allt som brukar finnas på en julmarknad: korv, öl och choklad. 🙂

 5. 1. Sagogranen finns i bamses värld
  2. Jag vill ta med mig mina två underbara barn och man för att komma i riktig julstämning. De betyder allt för mig och att ge bort en upplevelsepresent där familjen får göra något tillsammans ligger högt på önskelistan!

 6. Den hittar man i bamses värld!

  Hade tagit med mig mina tre ljuveler såklart, dem hade älskat det! Ingen utav dem har varit på Kolmården så hade varit en perfekt första gång!

 7. 1: Den hittar man i Bamses värld

  2: hade tagit med min familj, min son på 3 år hade uppskattat detta nåt enormt då han helt plötsligt har fått dela uppmärksamhet med lillebror. Hade varit en perfekt julöverraskning för honom då han verkligen älskar allt med Kolmården! Håller tummar o tår att vi vinner ✊.

  Kram o tack för en inspirerande blogg!❤️

 8. I bamses värld i småköping
  Självklart vill jag ta med min man och mina Goa ”ongar” på detta a min dotter sa senast i dag; åååhhh vad jag vill att vi umgås hela familjen o hittar på nått kul:) Har varit lite väl mycket splittrade helger o aktiviteter för lilla familjen

 9. Småköping.
  Jag skulle ta med mig min bror, hans fru och deras två barn som jag även är gudmor till, skulle vara så kul att kunna ge dom detta då vi inte hinner träffas så ofta då vi bor långt ifrån varandra.

 10. Sagogranen finns på Bamses värld.
  Jag skulle ta med mig mannen och de 3 barnen. Kollade på gamla kort och såg lyckan i ögonen när vi va på en semestertripp för ett par år sedan. Vi gjorde inget speciellt i somras så jag skulle vilja uppleva de där gnistrande, tindrande och glada ögonen igen. Denna gången har vi en liten på 2år med som kommer ha minst lika uppspärrade ögon då hon älskar Bamse 🙂
  Håller tummar och tår på samtliga familjemedlemmar!!
  http://www.lotte4.blogspot.se

 11. Åh vilken tävling! Du hittar sagogranen i Bamses värld!

  Jag vill gärna ta med mig min sambo och våra två barn, 6 och 9 år. Det skulle vara så roligt att vinna för vi hade pratat om att åka till Kolmården under halloween men det blev aldrig av så detta skulle vara underbart.

 12. I bamses värld hittar man sagogranen, jag skulle ta med min sambo och vår nyfikna busiga lilla dotter på snart 2 år skulle älska den upplevelsen 🙂 förra julen låg vi hemma i hög feber så att komma i riktigt stämning i år vore underbart 🙂 kram

 13. Vilken mysig tävling!

  Granen finns i bamses värld och skulle vi vinna skulle vi ta med oss sonens kompis (och våra) Ebba med familj!

 14. Sagogranen hittar man i Bamses Värld!
  Jag studerar på universitetet i England och är sällan hemma för att umgås med min fina systerdotter som är 8 år så jag skulle gärna vilja kunna bjuda henne till hennes favoritställe när jag kommer hem i jul!

 15. Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja ta med mig min lilla familj till en sagojul på Kolmården! Det skulle bli jag, min man, våran 3åring, vår 1åring och sen har vi en bebis på väg oxå 🙂 3åringen pratar jättemycket om tomten nu så jag tror att han skulle bli otroligt glad om vi skulle få åka dit:)
  Den gnistrande sagogranen ska finnas i Bamses värld (vilket också skulle passa perfekt då Bamse är väldigt poppis hos barnen) 🙂

 16. Sagogranen står i Småköping 🙂
  Jag skulle ta med mig min man och min underbara bonusson.
  Bonussonen är 6 år som pratar MYCKET om jul på Kolmården.
  Vi har aldrig varit där så han skulle bli överlyckligt över att få åka dit 🙂

 17. 1. Man hittar sagogranen i Bamses värld.
  2. Om jag vinner så skulle överaska våra 3 fantastiska barn med detta besök. Komma bort från alla måsten och låta dem få full fokus hela dagen. Göra allt i deras takt och på deras villkor. Håller alla tummar och tår för oss nu!!

 18. Granen hittar vi i bamses värld!
  Å, jag vill ta med mig båda mina små skruttar Viggo och Greta! Vilken upplevelse det hade varit för min familj. Älskar julen!

 19. Åh Engla, den här tävlingen är som gjord för vår familj!
  Den gnistrande sagogranen står inne på Bamses värld, mina barns favoritplats alla kategorier!
  Saga 5 och Odd 3 frågar ofta ;” när ska vi åka till Bamses värld igen? Kan vi åka idag?” Jag har svarat att vi måste vänta tills det blir sommar igen och dom öppnar men de behöver vi ju inte nu!
  Jag håller alla tummar och tår för att vinna denna tävling, vi skulle bli SÅ glada! ( Givetvis skulle vi även vilja ta med oss pappan Erik också )

 20. Sagogranen står i Bamses underbara värld. Jag hade vilja ta med min son på 1 år och min sambo. För avsluta detta året på ett väldigt härligt julmys. Det har vart mycket som har hänt detta året utöver att bli mamma för första gången. Saker som har fått mig stå på mig och hitta en inre energi jag inte trodde fanns. Jag skulle vilja ge detta till min familj o berätta hur mycket dom betyder för mig!

 21. Åh så mysigt! Sagogranen finns i bamsesvärld. Mina tjejer och jag har pratat om hur mysigt det skulle va att gå där få in det där underbart mysiga julpirret i kroppen. Så självklart skulle jag ta med dem och lillebror och min man. 🙂

 22. Hej!
  Vilken underbar tävling! Den gnistrande sagogranen hittar man i Bamses värld. Jag skulle ta med min son Alwin som nyligen fyllt 6 år, min lillasyster Elin och hennes son Ludvig som är lika gammal som min Alwin. Är övertygad om att vi skulle få en underbar dag på Kolmården tillsammans och hitta julstämningen inför stundande advent :)!

 23. I bamses värld hittar vi den gnistrande sagogranen =)
  Jag tar med mig min familj, sambo och två barn Wilma 7år & Hugo 5 år. Vi åker varje sommar till syster som bor i Norrköping och går på Kolmården tillsammans. Brukar bli sällan vi åker denna årstid och hälsar på men nu får vi ju en ypperlig anledning att hälsa på älskade syster =) Barnen längtar efter sin moster och pratar ofta om henne så nu håller vi alla tummar vi har här hemma!

 24. Hur kan man ens vilja ha ett samarbete med Kolmården och stödja djurplågeriet av bla. delfinerna!!!! Har du sett filmen Blackfish från 2013???!! Gör det med familjen så kommer ni ångra att Ni överhuvudtaget satt er fot på Kolmården! Delfiner jagas och dödas i bl.a japan för bl.a köttets skull som sedan säljs i bl.a matvarubutiker! De unga delfinerna vars familjer dödats fångas till ett liv i tragisk fångenskap för människans underhållning.. Se filmen The Cove. Jag har en vän som bott flera år i Japan och enligt henne så finns det i Japan delfinarium där människor kan se på delfiner för att sedan äta dem…avskyvärt! Take the pledge and not buy a ticket to a dolphinshow!!

 25. Vilken underbar tävling! 🙂
  1. Sagogranen finns i Bamses värld.
  2. Jag vill självklart ta med mig mina barn! En Bamsegalen 2-åring, och en julälskande 4-åring… Vilken dröm för dom! Ja, deras far kan ju också få följa med…;)

 26. 1. I Bamses Värld!
  2. Skulle vara såå mysigt att få ta med sig familjen; min sambo och mina 3 barn!

  Vilken rolig tävling, hoppas på tur 🙂

  //Malin

 27. Granen hittar man i bamses värld!
  Och jag skulle ta med mig min man och mina barn till detta då min minsta har pratat länge om bsmses värld! Hon blev sjuk sist vi hade planerat en resa dit och sen har det inte blivit av. Skulle gärna överraska med detta!

 28. Här kommer svar, hoppas sååå att jag kan få överraska barnen med detta då vi inte kom iväg till Kolmården i somras på grund av att jag och sambon inte fick ihop våra semestrar samtidigt..

  1. Bamses Värld.
  2. Mina barn, 2,5 och 6 år, samt sambon! Barnen älskar både bamse och julen, och jag älskar att se barnens ögon tindra av lycka!! 🙂

  Håller tummarna 🙂

 29. 1. Bamses värld
  2. Jag skulle ta med mig min sambo och våra två töser. Det skulle vara så mysigt och härligt att ha något att se framemot!

 30. 1 I Banses värld
  2 Förut hade Furuvik liknande koncept, vilket va jätte mysigt. Både jag och barnen saknar det super mycket och det vore såååå roligt att få uppleva detta på Kolmården..
  En trött utarbetad mamma med sambo och 2 döttrar önskar oss detta❤️️

 31. Hej Fina Engla:)
  1. I Bamses Värld hittar man den gnistrande sagogranen.

  2. Jag skulle vilja ta med min man och mina två barn på 5 och 2 år gammla.
  Den minsta har aldrig varit i Kolmården och jag vet med säkerhet att båda mina barn skulle verkligen ha en fin upplevelse om de får möjlighet att få åka dit.
  Som arbetslös mamma kan jag inte unna mina barn sånna upplevelser och de har aldrig haft tillfälle att få resa nånstans utomlands. Det skulle verkligen glädja mig att få se glädjen i deras små ögon att få se och uppleva Julen i Bamses fina Värld.

  Jag håller alla mina tummar och tår. <3

 32. Granen hittar man i Bamses värld 🙂

  Jag har själv en bebis i magen men skulle ta med min bästa vän och hennes döttrar (som även är mina gudbarn) hon ställer upp i vått och torrt och jag skulle s gärna vilja ge något tillbaka <3

 33. 1. I bamses värld
  2. Skulle vilja ta m mig min man och våra två barn. Har varit sjukskriven för utmattningssyndrom några månader, sen sakta jobbat mig upp t 50% just nu. Hela sommaren blev tyvärr upp och nedvänd pga detta, orken har inte alls funnits och tyvärr har jag ständigt dåligt samvete över att ej haft / alltid ha ork m mina barn, att ej orkat följa med på utflykter mm. Nu är jag stabilare och hoppas att jag snart kan gå upp i 75% på jobbet….sakta men säkert. En tripp till Kolmården skulle vara drömmen att få göra tillsammans hela familjen!

 34. 1. Bamses värld finns sagogranen
  2. Jag skulle ta med våra två underbara gudsöner Malte och Theo plus sambo och deras föräldrar. Har inga egna barn så att se lyckan och förväntningarna inför julen och allt mysig vore guldvärt

 35. 1. I Bamses värld

  2. Mina 3 pojkar på 4 år, 8 år och 12 år för att ALLA 3 ÄLSKAR Bamse och vår hund heter LURVAS och vår katt JANSSON !!!!!!!!!!!!!

 36. 1. I Bamses värld finns sagogranen!2. Jag skulle ta med mig min sambo och våra två små killar som älskar bamse. Det skulle vara riktigt mysigt att få ta med familjen och hitta julstämningen på Kolmården.

  Tack för en kul tävling!
  Kram

 37. Hej!

  I Bamses värld finns sagogranen 🙂 Jag skulle ge bort den ev.vinsten till vår guddotter med familj – vi har inte träffats sen somras och vi saknar henne (och familjen) väldigt mycket. Jag tror att lilla Emelie med bror skulle uppskatta en sagojul på Kolmården 🙂

 38. Hej Engla! Tack för en härlig och inspirerande blogg…

  Sagogranen hittar du i Bamses värld.
  Om jag vann skulle jag ta med mig min familj till Kolmården. Familjen är jag, min man M, och våra söner som är 3 och 6 år.
  Vi sparar pengar för fullt för att få ihop till en kontantinsats till hus så det blir inte mycket utöver det man har råd att unna sig framöver. Detta vore en dröm att få göra och kan verkligen föreställa mig julstämningen på Kolmården, det låter så härligt! Pojkarna skulle bli överlyckliga!

  Vänliga hälsningar
  Anki

 39. Småköping/Bamses värld hittar man granen, dit vill jag och min familj åka och insupa julkänslan och bara njuta av en dag tillsammans med varandra.
  Då maken är köksmästare och de har julbord på hans jobb så kommer det bli väldigt mycket jobb för hans del i december, med galet mycket övertid… Så då han väl är ledig någon dag så skulle det vara så roligt att få åka iväg hela familjen och slippa alla ”måsten” hemma och bara låta barnen få upptäcka Sagojulen på Kolmården 🙂 Kolmården som annars är en riktig favorit hos mina barn under sommaren.

 40. Sagogranen är inne i Bamses värld.
  Jag skulle ta med mig min sambo och våra tre killar som alla älskar Bamse 🙂 vore helt fantastiskt att åka dit med dom och se glädjen hos de små killarna ❤️
  Tack för en fin tävling 🙂

 41. Sagogranen finns i bamses värld
  Jag önskar få ta med min dotter Alva och min sambo. Så jädrans mysigt det skulle bli

 42. 1. Den finns i Bamses värld.

  2. Om jag har turen skulle jag ta med make och barnen. Min dotter fyller år dagarna innan jul och hon älskar bamses värld,detta skulle bli en fantastisk present och överraskning till henne som fått stå ut
  denna höst med en mamma som Är student! 🙂 bästa födelsedagen ever!!
  Grym tävling fina du! Håller tummen hårt nu att vi får se granen live!

 43. 1. Sagogranen finns i Bamses värld.
  2. Jag vill ta med min stora lilla kille som fyller 4 år nu i december
  Han blev storebror i år och har varit så fin och duktig, trots att lilla stundtals är så intensiv. Vore kul att göra detta för honom.

 44. Den gnistrande granen finns i Bamses värld
  Skulle ta med mina två små barn och min man. Efter en tuff höst hade det varit underbart att överraska dem med detta. Vi som aldrig får till utflykter som denna☺ Stor kram!

 45. I Bamses värld finns sagogranen!

  Jag skulle ta med mina tre små troll, som på bamses värld har riktigt bra koll. Vi sjunger ”heja bamse” i kör, så högt att du ända till Tierp oss hör. Julia är vår yngsta, hon tycker Skalman är den tyngsta. Bella är vår mellan, hon tycker vargen syns allt för sällan. Max som precis fyllt sex, han vill till Götet för att äta ”chex”. Om vi vinner denna resa, kommer vi att sjunga oss hesa! Glädjetjut fram till jul, herregud va detta skulle va kul!

 46. Sagogranen hittar man såklart inne på Bamses värld ❤️.

  Mina två pojkar skulle så gärna vilja åka dit med sina favoriter mormor & morfar ❤️. Min äldsta son säger att mormor är hans bästis och det var ungefär 20 år sedan hon var på Kolmården sist.

 47. Sagogranen finns i Bamses värld. Jag skulle ta med mig min sambo och våra två smågrabbar. Vilken härlig start på julen och vi föräldrar skulle älska det lika mycket som våra barn (:

 48. Sagogranen kan man hitta inne i Bamses värld!
  Jag skulle ta med min man o våra två döttrar på 4 o 6 år! Vi har haft en väldigt kämpig tid med en pappa som för ett år sedan opererade bort en hjärntumör. Tjejerna hade njutit av att få träffa Bamse o jag hade njutit av att se barnen lyckliga!
  Tack för en inspirerande blogg!

 49. Granen hittar man i bamses värld.

  Jag skulle vilja ta med min man och 2 barn, vi kunde inte åka iväg på någon ”skoj” i somras då vi hade fullt med andra saker och inte jätte mycket pengar över till att åka till Kolmården eftersom att det kostar ganska mycket :/ så jag skulle vilja ta med min man och mina 2 pojkar som skulle bli såå glada om dom fick åka dit. Ha det bra!

 50. Sagogranen finns i Bamses värld
  Jag skulle ta med mig familjen. Min dotter spelar innebandy och sonen spelar hockey så våra helger innehåller bara träningar, matcher eller cuper. I flera år har jag sagt att jag vill att vi ska åka på en julmarknad men tiden finns inte för det. Om vi nu skulle ha turen att vinna det här så får både träning och match stås över för att äntligen komma iväg på något tillsammans.

 51. Sagogranen finns i Bamses värld. Jag skulle ta med mig min sambo och våra två barn som älskar Bamse och allt som har med julen att göra.

 52. I Bamses värld hittas granen.

  Vi är en familj från Stockholm som en gång såg en säl på tv. Det är det närmsta vi har varit naturen… typ Snälla hjälp oss!

 53. Åhh… Kolmården.. 🙂 Vi var där för första gången i somras! Bästa resan någonsin! Sedan dess är Bamse omåttligt populär här hemma. Har även blivit temat på föris eftersom äldsta dottern sålt in konceptet hos alla barn och pedagoger! 🙂

  1. Bamses värld
  2. Familjen, döttrarna 4 år och 1,5 år samt sambon

  Hoppas vi vinner!! 🙂

 54. I Bamses Värld. Jag skulle ta med mig min man Patrik och vår dotter Desirée, det skulle vara den perfekta aktiviteten för att komma i julstämning!

 55. Granen ska finnas i bamses värld. Om jag skulle vinna tar jag såklart med mina barn, fast jag älskar Kolmården lika mycket som dom faktiskt!!

 56. 1. I Bamses värld 🙂
  2. Jag skulle ta med mig den familj jag har.. Min syster, hennes dotter 8 år och min son 8 år 🙂 Skulle vara så mysigt att kunna överraska dem med något som vi kan göra tillsammans, att få uppleva något roligt, då det har varit en tuff höst för oss på olika sätt… så jag hoppas, hoppas….

  Kram från Sanna

 57. 1. I bamses värld i småköping.
  2. Jag skulle vilja bjuda med min familj, man och två barn på 5 och 7 år. Då vi aldrig varit på Kolmården, hade det varit e. Dröm att få bjuda med familjen dit☃️
  Tack, för en toppen blogg

 58. 1: Bamses värld
  2: Skulle ta med barnen och min man. Vi har inte varit på Kolmården sen nya Bamses värld öppnade så att få se det i julskrud vore som en dröm, en saga.

 59. 1 I Bamses värld
  2 Jag skulle verkligen vilja vinna för att kunna ta med min brorson som är 3 år. Är min bror och hans sambo snälla skulle de kanske få följa med oss också 😉 En mysig julresa med fokus på min lilla brorson skulle vara så välbehövligt då vi hade en tung sommar i familjen av olika anledningar. Julmys ur ett barns ögon är nog ett av de bättre sätten jag kan komma på att få skingra tankarna från allt det jobbiga.

 60. Sagogranen finns i Bamses värld.
  Jag skulle så gärna vilja ta med mig min sambo och våra två barn Elsa 6 år och Elvar 2 år. Vilken fantastiskt mysig dag vi skulle få tillsammans!

  Kram

 61. I Bamses värld hittar man på granen.
  Jag eller snarare vi skulle verkligen behöva få komma iväg på något roligt och spännande! Allt har kännts så motigt nu i flera månader o barnen har märkt av det. Så vad skulle inte passa bättre än att få kläcka en upplevelse för mina älskade små! Jaja, mannen med blir nog glad att få träffa bamse och lilleskutt.

 62. Åh vilken mysig tävling <3 eftersom Smilla älskar Bamse måste jag ju tävla åt henne. 1: i bamses värld 2: min Smilla 4 år, pappan, eventuellt storebror. (Om det fanns plats skulle jag givetvis släpa med min bror, min nästan nyförlösta svägerska, och mina brorsöner bebis och den blivande 2 åringen (fyller på söndag!)

 63. 1) bamses värld!
  2) Mina fantastiska små kusiner! De kommer alltid till Uppsala och hälsar på till första advent och går på fyrverkeri, men i år har det ställts in och de är så besvikna…detta vore ju ännu mysigare!

 64. 1. I bamses värld

  2. Skulle gärna vilja åka med familjen: sambo, Ines 3 år och Otto & Greta som är tvillingar och fyller 1 år idag! Ines älskar bamses värld och det vore så roligt att kunna ge detta till världens bästa storasyster!

 65. Sagogranen finns i Bamses värld 🙂 Jag skulle ta med mig mina älskade brorsbarn Agnes 3 och William snart 2 och deras underbara föräldrar. Det finns inget bättre än att få spendera tid med dessa glädjespridare och att få ta med dom på detta skulle vara en riktigt rolig upplevelse 🙂

 66. Åh vilken vinst !!
  Svar på frågor :
  1/ Den stora gnistrande sagogranen står i Bamses värld
  2/ Med 3 barn i spridda åldrar är det svårt att hitta på något som passar alla Men detta vore ju drömmen !!
  Har tre sönder på 17, 14 och den 4/12 fyller minstingen 7 år Detta vore den perfekta jul överraskningen till mina pojkar
  Dom ville till Kolmården i somras men vi fick inte till den utflykten och jag måste säga att det låter helt magiskt med en Sagojul
  Håller tummarna !!

 67. Vilken härlig start på julen detta vore! 🙂

  Sagogranen finns i Bamses värld. Vi som skulle vilja åka är lilleman Vilhelm som kommer att fira sin andra jul här på jorden samt hans mamma och pappa!

 68. 1. I Bamses värld.
  2. Jag tar med mig min dotter, son och man. Kolmården är något som vi alla skulle njuta av och nu när vi är föräldralediga skulle det vara så roligt med en utflykt dit!

 69. I Bamses värld vi den gnistrande granen finner, tänk om jag denna fina tävling vinner. Min man och de bästa tre, är de jag skulle ta me´. Att mina bästa få överraska så, tänk vilken lycka ändå. Att i Decembers mörker på Kolmården på mysa och se barnens ansikten få lysa. Aldrig förut har de varit där, hoppas, hoppas det i vinter dit bär.

  Jessica

 70. 1. I småköping som ligger i Bamses Värld!
  2. Jag blir så avis på alla som åker iväg och gör så mysiga saker i Jul, skulle så gärna vilja överraska min sambo och våra två söner med att åka till deras största favorit Bamse och hans vänner på Kolmården!

 71. Sagogranen hittar man i staden småköping i bamses värld. Jag skulle vilja ta med mina barn, 2.5 år och 6 år och min sambo. Det vore jättekul att göra nåt tillsammans hela familjen. Något som vi tyvärr inte gjort på väldigt länge pga jobb och annat.

 72. Sagogranen finns i bamsed värld!
  Jag skulle ta med mig min 4 årige son. Han är mitt allt! denna jul är första julen som vi inte kommer få fira tillsammans då han för första gången ska fira hos sin pappa (separerade). Dubbla känslor, de känns sorligt att inte vara tillsammans över julen, men de är ändå hjärtevärmande att han nu har så fin relation till sin pappa och att han ska få fira jul med honom.
  Vi har aldrig vart på Kolmården, har helt enkelt inte haft råd. Men detta skulle va en dröm! För oss båda!
  Kram!

 73. 1: Sagogranen finns i Småköping i Bamses värld
  2: Jag skulle så gärna vilja ta med mig mina två barnbarn på en utflykt till Kolmården för att bara njuta av djuren, julen och ha en riktigt riktig mysig Farmor-dag. Mammor och Pappor kan ju behöva fixa lite annat på egen hand inför julen

 74. Sagogranen finns i underbara Bamses värld!

  Skulle vara så roligt att få överraska mina barn med detta, speciellt min fina pojke som fyller 6 år 22 december! ❤️

 75. 1 Bamses värld
  2 Min underbara sambo Jenny och hennes 2 döttrar vill jag ska få uppleva en mysig julig dag på Kolmården. Finns inget bättre än julen och allt vad det innebär, och jag själv vill ju åka med förstås ☃☃☃

 76. 1. I Bamses värld på Kolmården

  2. Jag skulle vilja ta med våra tvillingpojkar på 16 månader dit och deras 8- åriga storebror och min sambo. Förra året var tvillingarna så små att de inte minns något. Det blev en väldigt speciell jul för oss alla :). Kameran med bilder från deras första jul stals under ett inbrott här hemma.. Det är sånt som verkligen inte får hända!

  Deras storebror har hamnat lite i skymundan, precis som det blir när ett syskon dyker upp. Nu blev det ju två, våra twinstars 😀 Efter ett omtumlande år (minst sagt, på olika plan) så skulle jag nu vilja fira in julen ordentligt, på riktigt! Med alla mina hjärtan tillsammans! Det skulle vara så roligt att få åka iväg på något tillsammans som vi alla skulle ha glädje av 😀

 77. Den gnistrande granen finns i Bamses Värld.

  Jag skulle ta med mig mina två barn (2år,4år), min guddotter (2år) och hennes mamma som varit min bästa vän sen vi varit små. Min vän är en fantastisk person som alltid ställer upp för andra, hon har haft det tufft på senare tid och är ensamstående. Oj va mysigt det vore att få ta med barnen på ett riktigt juläventyr. Finns det något finare än att se ens barn lyckliga?

 78. 1. Granen finns i Bamses värld.
  2. Jag hade överraskat mins Bamsetokiga tvillingar, Signe och Elvira som fyller 4 år i början av december och deras storebror Noah som fortfarande gillar Bamse och fyller 7 år i december. Vilken födelsedagspresent det skulle bli!

 79. I Bamses underbara värld!
  Efter en otroligt hektisk höst skulle jag så gärna ta med mig mannen och våra två bamsetokigabarn som är 2,5 och 5 år dit för att få julstämning och härlig familjetid!
  Kram

 80. I Bamses värld.
  Skulle ta min sambo och våra killar 3 och 6 år som fortfarande pratar om bamsesvärld.
  Vi var där för två år sedan och treåringen sover fortfarande med sin söndertuggade lilleskutt och sexåringen vill alltid ha sitt lördagsgodis i dunderhonungsburken. Att vinna skulle betyda världen för oss.

 81. 1. I Bamses värld finns sagogranen.
  2. Jag skulle vilja ta med mig min snart 4 åriga dotter tillsammans med mormor och morfar. Det skulle bli en helt underbar och fantastisk dag och upplevelse. Min dotter älskar Bamse och att hitta på saker med mormor och morfar är det bästa som finns!

 82. Svar: i bamses värld

  Åhh alldeles lagom dagsutflykt att ta med barnen påför att komma i julstämning! Låter supermysigt! 😀

 83. I Bamses värld.
  Skulle ta med min sambo och två barn (1 och 3) på juligt familjemys. 3 åringen skulle definitivt vilja få träffa ”stora” Bamse och hans vänner. Annars är han rätt bra på att se fejk. Han är fortfarande besviken att han missade stora tomten ifjol och att det bara var en liten (dvs falsk) som kom på julafton.

 84. 1. I bamses värld
  2. Min sexåring har börjat sina pengar spara,
  för att till Bamse i jul kunna fara.
  Så att ta med honom och lillasyster känns helt givet,
  det skulle ge dem minnen för livet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..