SAGOJUL – VINN BILJETTER

I samarbete med Kolmården


sagojul-wide-logo_small

I år så kommer Kolmården ha mysiga happenings under december, nämligen en Sagojul! Kan ni tänka er bättre sätt att komma i julstämning? : ) Kanske får man till och med träffa tomten : ) Jag ska ta med hela familjen och hälsa på där och nu så kommer jag att lotta ut biljetter till er så att ni också kan gå. För att tävla:

 1. Var på Kolmården hittar man den gnistrande sagogranen?
 2. Berätta vilka du vill ta med dig till Sagojul på Kolmården?

Två familjer/sällskap kommer att vinna dagsbiljetter till Sagojul på Kolmården och vinnarna väljer vi på fredag den 18e november så tävla på nu så kanske just nu får ta med dig familjen på en härlig utflykt : ) Kram/Engla

 1. 1. I bamses värld
  2. Min sexåring har börjat sina pengar spara,
  för att till Bamse i jul kunna fara.
  Så att ta med honom och lillasyster känns helt givet,
  det skulle ge dem minnen för livet!

 2. I Bamses värld.
  Skulle ta med min sambo och två barn (1 och 3) på juligt familjemys. 3 åringen skulle definitivt vilja få träffa ”stora” Bamse och hans vänner. Annars är han rätt bra på att se fejk. Han är fortfarande besviken att han missade stora tomten ifjol och att det bara var en liten (dvs falsk) som kom på julafton.

 3. Amanda skriver:

  Svar: i bamses värld

  Åhh alldeles lagom dagsutflykt att ta med barnen påför att komma i julstämning! Låter supermysigt! 😀

 4. 1. I Bamses värld finns sagogranen.
  2. Jag skulle vilja ta med mig min snart 4 åriga dotter tillsammans med mormor och morfar. Det skulle bli en helt underbar och fantastisk dag och upplevelse. Min dotter älskar Bamse och att hitta på saker med mormor och morfar är det bästa som finns!

 5. Thobias skriver:

  I Bamses värld.
  Skulle ta min sambo och våra killar 3 och 6 år som fortfarande pratar om bamsesvärld.
  Vi var där för två år sedan och treåringen sover fortfarande med sin söndertuggade lilleskutt och sexåringen vill alltid ha sitt lördagsgodis i dunderhonungsburken. Att vinna skulle betyda världen för oss.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..