ANNONS

SAGOJUL – VINN BILJETTER

/

I samarbete med Kolmården


sagojul-wide-logo_small

I år så kommer Kolmården ha mysiga happenings under december, nämligen en Sagojul! Kan ni tänka er bättre sätt att komma i julstämning? : ) Kanske får man till och med träffa tomten : ) Jag ska ta med hela familjen och hälsa på där och nu så kommer jag att lotta ut biljetter till er så att ni också kan gå. För att tävla:

  1. Var på Kolmården hittar man den gnistrande sagogranen?
  2. Berätta vilka du vill ta med dig till Sagojul på Kolmården?

Två familjer/sällskap kommer att vinna dagsbiljetter till Sagojul på Kolmården och vinnarna väljer vi på fredag den 18e november så tävla på nu så kanske just nu får ta med dig familjen på en härlig utflykt : ) Kram/Engla

88
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00