GIFTS FOR KIDS

I samarbete med Giftstory


Pojkarna fick riktigt fina presenter på sin födelsedag och en av dem var denna vackra nattlampa från Giftstory. Det var Enzo som fick den, men Romeo vill också ha en så nu är den uppskriven på önskelistan till Tomten : ) Jag förstår barnens fascination för den är oerhört vacker! Jag har alltid varit svag för sådana här ”snöglober” (heter det så?) och det är något magiskt över dem. Vill också ha en! Finns i vitt också.

img_5707

img_5718

img_5713

Så gullig!

img_5650

img_5656

Romeo fick denna vackra djurbok med tillhörande pysselbok!

Giftstory har massa fina ting, lite ovanliga presenter. Lite mer eftertänksamma, exklusiva och välgjorda. Både för stora & små, henne och honom. Cashmereplagg, böcker, smycken mm. Nu får ni 20% rabatt på en order med koden engla

Shoppa HÄR! Kram/E

  1. Jag älskar nattlampan, mina syskonbarn har varsin. Brorsonen samma som ovan och min brorsdotter har en rosa=).

    1. Engla skriver:

      Angelica: Ja de är sååå fina 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..