ANNONS

TÄVLING – SCHOLL

/

I samarbete med Scholl

schollforsta

Som jag nämde i förra veckan har jag ett samarbete med Scholl just nu, vilket mina fötter uppskattar enormt : ) Så skönt med denna sula som blir som en kudde för fötterna. Det blir mjukt och skönt men samtidigt ger det foten stöd!

scholls2

Ni ser ju hur härliga de ser ut undertill 🙂 Jag har Everyday-sulan och den fungerar utmärkt både till vardags när man är i farten men jag har dem också under mina powerwalks.

scholls

Sulan kommer i tre varianter, Gel Active Everyday, Gel Activ Sport och Gel Active Work och kostar ca 180:-/par (just nu extrapris så 144:- såg jag), läs mer om alla varianter HÄR <—

Nu så kan ni tävla om att vinna hela Gelactiv samlingen (alla 3 sulor), tillsammans med Scholls Velvet smooth pedicure serie: Soothing Foot Soak, Intensive Serum, Moisturizer, Nourishing Night Cream. Perfekt för höstfötter som behöver extra kärlek och värme just nu : )

För att tävla: Berätta varför du och dina fötter behöver vinna detta kit. Tävlingen avslutas på måndag den 24e oktober. Lycka till! Kram/E

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00