TÄVLING – SCHOLL

I samarbete med Scholl

schollforsta

Som jag nämde i förra veckan har jag ett samarbete med Scholl just nu, vilket mina fötter uppskattar enormt : ) Så skönt med denna sula som blir som en kudde för fötterna. Det blir mjukt och skönt men samtidigt ger det foten stöd!

scholls2

Ni ser ju hur härliga de ser ut undertill 🙂 Jag har Everyday-sulan och den fungerar utmärkt både till vardags när man är i farten men jag har dem också under mina powerwalks.

scholls

Sulan kommer i tre varianter, Gel Active Everyday, Gel Activ Sport och Gel Active Work och kostar ca 180:-/par (just nu extrapris så 144:- såg jag), läs mer om alla varianter HÄR <—

Nu så kan ni tävla om att vinna hela Gelactiv samlingen (alla 3 sulor), tillsammans med Scholls Velvet smooth pedicure serie: Soothing Foot Soak, Intensive Serum, Moisturizer, Nourishing Night Cream. Perfekt för höstfötter som behöver extra kärlek och värme just nu : )

För att tävla: Berätta varför du och dina fötter behöver vinna detta kit. Tävlingen avslutas på måndag den 24e oktober. Lycka till! Kram/E

 1. Mina fötter skulle bli så otroligt glada över detta kit från Scholl.
  Springer runt för fullt hela dagarna och är ”alltid på språng”. Så
  dessa undergörare i mina skor hade ju bara varit för skönt. <3

  Kram

 2. Jag har såna problem med mina fötter efter en svår cancersjukdom. Allt detta beror på att jag var tvungen att lära mig att gå igen i samband med sjukdomen, men också för att mina fötter lätt blir domnade och sticker efter cellgifterna. Skulle vara så skönt att använda dom på mina dagliga promenader som ingår i min rehabilitering efter sjukdomen. Jag skulle bli så glad och tacksam om jag har turen att vinna. Så att jag kan promenera utan att få ont varje gång. Håller tummarna hårt! Kram Madelene

 3. Åhh! Tycker verkligen mina fötter förtjänar dessa så mycket som de får lida pin, när jag vill vara fin. Nybliven student som snart ska flytta till sitt första boende och ska ”gena” varje dag till skolan genom att knata sådär 400 trappsteg upp och ner..ibland i klackar. Tänker inte ge upp mina älskade skor bara för några trappsteg så dessa skulle vara en ypperligt liten present till mina fötter, som tyvärr kommer få lida.

 4. Hanna skriver:

  Har skolios som jag korsettbehandlades för i tonåren. Detta leder till att jag går och belastar snett i varje steg jag tar. Är 26 år men lider av daglig värk i rygg och nacke (nacken efter en trafikolycka för ett år sedan). En bra grund att gå på i skorna skulle jag verkligen behöva…

 5. Fia skriver:

  Hej! Jag har en undran varför inte dessa sulor finns i storlek 36? Verkar som minsta storlek är 38…..skulle va toppen att ha dessa sulor annars. Haft en skada i foten o går hela dagarna i jobbet så skulle va kanon! Tacksam för svar om storleken. Kram fia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..