ANNONS

HATLISTAN

/

Såg denna lista (har lagt till ett par punkter) hos Hanapee och tyckte den var lite rolig faktiskt : ) Här kommer min inte alltför allvarliga hatlista:

Min äckligaste mat.
Finns så mycket! Men låt oss säga fiskbullar, rotmos, fläskkorv… (minns att jag blev tvingad att äta detta på sjukhuset när jag hade anorexi, men vägrade och vägrade tills de insåg att jag inte kommer äta det efter säkert någon halvtimmes om inte mer, tjat. Jag sa att jag VILLE äta mat tom. men kunde inte äta just DEN maten) Kan meddela att de inte kommit så långt i hur man behandlar anorexi när jag var 13. Hoppas och tror det är bättre idag.

Fika jag säger nej till.

Russinkakor, vanliga muffins och sockerkaka (men barnen älskar!), syltkakor, bondkakor. Ja allt som inte innehåller choklad egentligen haha.

TV-program jag aldrig skulle titta på.

Den är lätt. Paradise beach, Ex on the beach och sånt skit. Jag förstår inte tjusningen för fem öre. Och då gillade jag ändå gamla hederliga Big Brother men dessa nya realityserier känns bara fööör sunkiga.

Hatväder.
Mörkt, grått och blåsigt. Att försöka hålla humöret uppe de dagarna, ja det är en prestation i sig haha

Då tappar jag humöret helt och hållet.
När någon behandlar mina barn illa eller ljuger om mig eller inför mig. Då brinner det!

Sämsta musiken.
Sån här blaha blaha musik. Bara en låt utan någon särskild refräng (ännu hemskare en låt med bara typ 2-3 textrader som upprepas under hela låten) som känns helt monoton. Kliar över hela kroppen. Tänk er Rihannas ”Work work work…”. Alltså den är hemsk!

Värsta tiden på dygnet.
Bli väckt på natten. Jobbigt jobbigt.

Då blir jag grinig.

När jag inte fått sova tillräckligt, är hungrig, inte fått träna.

Mitt sämsta humör.
Surpuppa utan anledning. Händer ibland och kanske beror det på någonting men jag kan liksom inte sätta fingret på det. Går oftast ut över min käre make hehe. Tur att han oftaste vet att det inte är något att bry sig om.

Sämsta grejen jag äger.
Vår robotdammsugare som inte fungerat på flera år. Sjukt dyr investering som la av ganska snabbt.

Fulaste klädplagget jag vägrar bära.

Avskyr boxmodeller på tröjor, det blir för fyrkantigt och passar mig inte alls. Gillar inte korta, vida culottbrallan heller och inte den korta lilla koftan. Tror inte jag passar i den.

Dofter jag inte tål.

Förutom de uppenbara som avföring och spya etc. så är det varm mjölk, smält smör och vissa bodylotions som ska dofta kokos men stället doftar typ härsket smör…bläää.

Värsta personlighetsdragen.
De som stoppar huvudet i sanden och inte kan reda ut saker och ting och de som bär sin offerkofta alldeles för ofta, och alltid vill trycka på ens dåliga samvete-knapp och gör det hela tiden.

13735431_10157188176410711_6352928_n

Men nu ska vi inte fokusera på det negativa utan sprida kärlek istället ; )

Love/E

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00