ANNONS

TUESDAY

/

14191493_10157398098315711_1554174597_o

Träningsklädd heeela dagen : )


Hej sweeties! Kväll redan och denna dag gick i ett svep. Solen har visat sig och bjudit på härliga 20 grader och jag satt ute en stund efter lunchen och bara njöt. Hämtade kidsen tidigt idag och alla hade med sig kompis hem, supermys : ) R lagade kycklingtacos till middag, jag och Enzo tog en promenad tillsammans (han cyklade och jag fick jogga och gå) innan jag gjorde ett ryck och rensade Jolie garderob. Det blev typ tomt där inne haha. Inte mycket som passade längre och inte mycket av det som passade som hon ville ha. Vi får ta en shoppingrunda jag och fröken J känner jag så att hon har lite nytt. Skor och jackor är i alla fall kirrat och några bikerbyxor och toppar har hon, och det är det hon gillar också. Ikväll är det Karlssons på TVn, riktigt kul att se. Lite som nya Parneviks men ändå inte. Kollar ni?

Kram/E

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00