ANNONS

BÄR VAD DU VILL NÄR DU VILL!

/

Sedan jag började blogga så har det kommit kommentarer då och då både här i bloggen men jag omnämns också i andra skvallerforum, med en lite nedlåtande ton om att jag som bor på landet inte kan bära Chanelväska eller högklackat. För NÄR ska jag använda min fina väska eller de där höga klackarna? I lekparken eller? Eller när jag åker till ICA höhö?


Ja denna typ av kommentarer dyker upp ibland och jag blev genuint nyfiken på fler åsikter. Jättekul att läsa alla era svar under gårdagens tidigare inlägg! Jag lovade er min åsikt också, som jag egentligen skulle kunna skippa för jag skiter ärligt talat fullständigt i vad andra tycker jag ska bära och inte. Så pass trygg i mig själv är jag och har alltid varit vad gäller kläder. Önskar att jag varit lika säker & trygg på alla vis : )

Det känns bara komiskt och jag har inte lagt någon energi på sådana här kommentarer, mer än att jag skrattat och liksom ruskat på huvudet. Samtidigt så känns det också viktigt att berätta hur jag tänker eftersom jag vet att många inte vågar köra sin grej, vare sig det är kläder eller annat sätt att uttrycka sig eller känna sig fin och bekväm på. Jag hoppas att det kan smitta av sig på de som känner sig osäkra och jag tycker om att känna mig fin, för MIN skull! Jag märker att det är många som inte vågar och är rädda för vad andra ska tycka, vilket känns jättesorgligt. Ni som läst min blogg sedan start eller kanske ett par år, vet nog att jag bär vad jag vill och alltid gjort. Jag bryr mig inte om sådana här kommentarer och vet inte ens om jag svarat på någon av dem för jag tycker att de är helt urbota dumma. Jag menar att jaha, ja jag bor i Gimo. 5 mil norr om Uppsala. Om jag bodde i Uppsala, är det ok med en designerväska då? Måste jag bo mitt i Uppsala? Går det bra om jag bor bara en liten bit utanför? Eller måste jag bo i innerstan kanske? Får jag jobba inom vården? På förskola? Vad är ok? Kanske måste jag bo i Stockholm? Berätta gärna. Är det för att jag måste visa upp mina fina outfits och väskor för andra? I stan? Är det ok? Eller är allt helt onödigt nu när jag bor där jag bor? Vad ska jag bära istället? Finns det en manual för detta? För VEMS skulle borde jag klä mig?

IMG_2958

Om jag som nu bor i Gimo (liten ort i Uppland), NÄR ska jag kunna använda dessa plagg? Ja när använder man kläder? Dagligen, och ja eftersom mode är ett stort intresse för mig och alltid varit, även innan bloggen som jag startade för 11 år sedan, så klädde jag mig i det som JAG gillar. Det är lika jobbigt för mig att klä mig i det som jag gillar, som det är att klä på sig kläder överhuvudtaget. Jag bara gör det, och tycker det är lite extra kul helt enkelt.

IMG_2976

Jag bär ofta träningskläder till vardags. Men också snygga skinnbrallor och en cashmeretröja ibland, eller en söt klänning. Sneakers, boots eller gympaskor på fötterna. Ibland klackar jajjemen! Och mina fina väskor. Ska jag till lekparken, badstranden eller på en skogsutflykt ja då trippar jag inte runt i stilettos direkt. Bor mestadels i sneakers. Men slänger gärna på mig heels till fest eller middagar, om jag ska iväg eller ja när jag vill. Kanske en vanlig tisdag bara för att jag känner för det. Wild & crazy va! Jag gör det för att JAG gillar det. För MIN skull. Sedan har jag en blogg där jag delar med mig av outfits, vardagsglimtar mm och då också fotar dessa outfits ibland, vilket jag tycker är jättekul eftersom ni vill se sådant och jag gillar att blogga om det. Bra kombo! Jag kör min stil och jag gjorde det när jag var 14, 20, 30 och nu när jag är 34 och jag ska banne mig göra det när jag är 40, 50 0ch 60+ också. Det hoppas jag innerligt att jag fortsätter göra för det är så himla kul och jag älskar att se människor i alla åldrar, var de än bor, köra SIN grej och bara rocka det. Och drar man in barnen i detta…haha ja snälla. Min dotter bryr sig väldigt lite, men önskar att jag helst INTE kommer i mjukisbyxor till skolan. Det är det enda som hon någonsin sagt men jag äger heller inga skruttiga mjukisar så tror inte hon skulle märka om jag kom i mina VS-brallor eftersom jag ofta är träningsklädd : ) Jag vet att hon är stolt över mig hur jag än är, och hennes kompisar är fantastiskt gulliga och säger ofta att jag är såå fin. Hur sött?! Då dyker jag ändå upp 90% av gångerna i träningskläder, osminkad och i bästa fall kammat hår eller en fläta jag snabbt rafsat ihop haha. För jag gillar det också! Finns dagar man bryr sig mer och andra mindre och allt är ok. Pojkarna har aldrig sagt ett ord nedlåtande men det kommer säkert komma en dag att mamma är pinsam eller liknande men det hör till och jag tror inte det kommer ha att göra med mina kläder var så säker. Lika viktigt att lära mina barn att man får se ut som man vill! Vissa gillar fina kläder, andra bryr sig inte ett dugg. Ni vet vilken kategori jag tillhör. And I love it : )

Var dig själv, alltid!  ♥

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00