OM DU BOR PÅ LANDET FÅR DU INTE BÄRA DESIGNERPLAGG ELLER HIGH HEELS

Sedan jag började blogga så har det kommit kommentarer då och då både här i bloggen men jag omnämns också i andra skvallerforum, med en lite nedlåtande ton om att jag som bor på landet inte kan bära Chanelväska eller högklackat. För NÄR ska jag använda min fina väska eller de där höga klackarna? I lekparken eller? Eller när jag åker till ICA höhö.

Tänk en stund.

Ja lite till.

Vad kommer du fram till? Berätta gärna så återkommer jag med min synpunkt på det hela senare. Kram/E

 1. Emma skriver:

  Tycker bara det är sjukt att folk ens orkar bry sig? Helt klart avundsjuka jag menar varför läser man en modeblogg och är intresserad av chanelväskor och andra märken? Jo för att få inspiration och för att man själv vill ha samma saker. Alltid handlar detta om ren avundsjuka och att man själv inte kan klä sig som man vill.

  Jag hade själv en bekant som påpekade att min fina designerbag inte passade in i vår lilla stad. Lik förbannat sparar hon ihop och går köper en minst lika flashig som hon syns i var och varannan dag.

  Löjligt people!! Skaffa er ett liv o sluta vara så avundsjuka. Kan sätta pengar på att ni alla hade använt en Chanel bag dagligen om ni hade haft råd.

 2. Folk är avundsjuka och har inget eget liv därför ”orkar” dom bry sig om andra.
  Du är du och fortsätt vara det.
  Kram Pami

 3. Cissi skriver:

  Ellinor, you must alert the church elders! :-O

 4. Ellinor skriver:

  Du klär ju dig så himla snyggt! De som stör sig är förmodligen avundsjuka på att de varken har kroppen eller pengarna att klä sig som du! Jag bor själv i skogen och bryr mig inte så mycket när jag är hemma, men jag åker inte till lokala Ica osminkad i pyjamas och foppatofflor för det Däremot bor det en tjej i den närmsta lilla småstaden som i princip alltid klär sig lite too much, urringat i en liten bh-topp, kort tajt kjol som visar skinkorna och lårhöga stövlar med snörning t.ex. Det är varken snyggt eller passande att klä sig så på tex barndop i kyrkan.. För det tas ivrigt selfies i onaturliga poser och postas på sociala medier. Självklart har hon ett självförtroende att bli grön av avund på, men klädstilen passar inte på landet! Ja inte någon annanstans heller skulle jag vilja påstå. Uppmärksamhet är kanske målet och det får hon, men inte av det positiva slaget. Vet inte var jag vill komma för jag tror att hon förmodligen hade väckt lika mycket uppmärksamhet på Stockholms gator som här i småstaden

 5. Maria g skriver:

  Alltså varför är det så här i Sverige. Fattar det inte. Jag ska berätta att efter läst vad vissa bloggare får utstå så jag nästan blivit deprimerad. En del kan skriva så elakt jag nästan tappat lusten o det är så fel. Verkar som många mår dåligt. Men det ingen orsak. Nej det här måste upphöra med människor som inte har några gränser. Jobbigt för bloggare o vänliga läsare kramis.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..