RÖTT, VITT ELLER BUBBEL?

Mat

Hemmagjorda burgare och ett glas rött = perfekt helgmat! Är inget fan av rödvin dock, skulle tippa på att jag försöker lära mig dricka det i snitt en gång per år haha. Och då kan jag tycka det är gott, till mat. Men sedan så blir det ändå inte att jag väljer rödvin. Jag älskar bubbel och föredrar det samt cider. Gillar du rödvin? Öl dricker jag inte heller och inte heller vanligt vitt vin. Är kanske lite barnslig i smaken men sådan är jag : )

Idag så ska vi grilla oxfilé och då blir det rödvin till de som vill det men jag håller mig till bubblet : ) Tänkte slänga ihop en vit sangria idag också. Det är ju så gott och har helt glömt av det. Drack ju det i Palma förra sommaren och gjorde det sedan hemma nån gång innan det föll i glömska. Den klassiska sangrian med rödvin gillar jag inte, tycker den vita med bubbel som bas är perfekt : ) Ska se om jag minns hur man gjorde den. Tror vi improviserade lite, blir nog bäst. Kram/E

 

 1. Åh jag är nykterist så dricker inte alls men när jag drack föredrog jag vitt vin samt bubbel. Försökte mig aldrig på rödvin då jag drack trots att jag hade kunnat få bästa guidningen då pappa är världens gourmand och kan allt om vin och mat. Tyckte bara att det smakade vidrigt haha 😉

 2. Jag älskar rödvin som helst ska vara fylligt. Sen gillar jag söta vita viner och bubbel. Dricker inte så ofta cider men tycker det är gott och öl dricker jag till viss mat som jag tycker att det passar till.

 3. Ia skriver:

  Samma här, bubbel eller cider ska det va 😉

 4. Lotte skriver:

  Jag försöker med lära mig dricka rödvin nån gång om året men lyckas inte 😉 Vad gillar du för bubbel? Har du något att rekommendera till en som är kräsen? Vill du delge hur du gör din sangria? Hoppas ni får riktigt kul ikväll 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

 5. Cissi skriver:

  Älskar rödvin! Och vitt vin. Och bubbel, absolut, men det måste vara torrt… Klarar inte av öl, cider, läsk, saft däremot. Så jag har väl vuxna smaklökar då? (nä då…smaken är ju delad )

  1. Engla skriver:

   Cissi: hehe kul att man gillar olika ju 🙂 Jag gillar konstigt nog varken saft eller läsk men cider funkar tydligen bra haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..