ANNONS

RÖTT, VITT ELLER BUBBEL?

/

Mat

Hemmagjorda burgare och ett glas rött = perfekt helgmat! Är inget fan av rödvin dock, skulle tippa på att jag försöker lära mig dricka det i snitt en gång per år haha. Och då kan jag tycka det är gott, till mat. Men sedan så blir det ändå inte att jag väljer rödvin. Jag älskar bubbel och föredrar det samt cider. Gillar du rödvin? Öl dricker jag inte heller och inte heller vanligt vitt vin. Är kanske lite barnslig i smaken men sådan är jag : )

Idag så ska vi grilla oxfilé och då blir det rödvin till de som vill det men jag håller mig till bubblet : ) Tänkte slänga ihop en vit sangria idag också. Det är ju så gott och har helt glömt av det. Drack ju det i Palma förra sommaren och gjorde det sedan hemma nån gång innan det föll i glömska. Den klassiska sangrian med rödvin gillar jag inte, tycker den vita med bubbel som bas är perfekt : ) Ska se om jag minns hur man gjorde den. Tror vi improviserade lite, blir nog bäst. Kram/E

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00