BEST BUY – THIGH HIGH BOOT

Best buy

Overknee-boots är en återkommande trend varenda höst och på senare år mer än någonsin. Jag älskar trenden med de riktigt höga skaften men utan klack eller som dessa med bara liten klack. Fungerar utmärkt att använda både till vardags men även fest. Snyggt & bekvämt! Mitt bästa kap är dessa från Nelly som jag köpte förra året. De sålde slut snabbt men har kommit in nu igen och finns HÄR! Riktigt snyggt nu under sensommaren med bara ben, klänning/kjol & skinnjacka eller kappa. När kylan kommer bär jag dem över jeans eller strumpbyxor. Kram/E

  1. Kikan skriver:

    De där fyndade jag på secondhand förra året. Ett riktigt kap inser jag när jag ser vad de kostar 🙂 Mina är dock sjuuuukt hala (jag gjorde världens vurpa mitt på Kungsgatan i staden där jag jobbar) Men jag ska lämna in och sula om dem så är nog den saken löst. Kram!

  2. Engla skriver:

    Hanna: Gört! 🙂

  3. Hanna skriver:

    Så snygga stövlar. Jag kanske skulle testa. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..