FRIDAY BABY

14124182_10157376118295711_1013786567_o

Mina boys i t-shirt Ralph Lauren (älskar kvalitén!) och jeans samt sneakers H&M.

14113946_10157376537770711_415344786_o

Min darling i outfit från H&M

Hej fredag! Vi startade på bästa sätt, lite trötta men fredagsglada. Jag har gymmat och konditionen känns urusel men styrkan gick bra så jag lyssnar på kroppen och tränar lite lugnare. Fredag betyder såklart fredagsmys här hemma men först behöver det städas, klippas gräsmatta och sånt där. Pojkarna får hit sin kompis Nova efter middagen och sedan ska vi se på Fångarna på fortet och käka ostbågar ikväll har kidsen bestämt. Gärna för mig : )

Nu kör vi FREDAG! Love/E

 1. Hej Engla!

  Jag tänkte göra ett inlägg om mina förebilder på min blogg. Jag undrar om jag får tillåtelse att använda några bilder på dig till det inlägget då du är en av dem? 🙂
  Länkar naturligtvis till din blogg också.

  Tack på förhand
  /New girl on the block

  1. Engla skriver:

   New girl: Vad gulligt, självklart 🙂

 2. Mysigt! Jag har precis kommit hem från en sväng på Ikea med mamma och nu blir det vila i soffan, så häääärligt!

  kram babe

 3. Diana skriver:

  Vilka sötnosar, så fina i sina coola kläder! <3
  Ha en fin fredag.

 4. Erika skriver:

  Engla jag älskar din stil och tycker du alltid klär dig Supersnyggt! Har sett i butikerna att de utsvängda byxorna är här och jag tycker det är Supersnyggt! Vad tycker du? Hur skulle du matcha dem? Mvh Erika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..