WE ARE BACK – VINN HÖSTGARDEROB FRÅN LINDEX

Lindex

We are back heter Lindex nya kollektion för barnen och det finns massor av snygga, bekväma och praktiskta plagg som passar både förskolebarn och skolbarn. Snygga jeans, toppar, koftor, coola mjukisbyxor som känns mer välklädda än vanliga mjukisar, coola mönster och färger som går att matcha till allt och som känns lekfullt och modernt.

Lindex2

Nu så tävlar jag, i samarbete med Lindex, ut tre presentkort laddade med 1000:- till 3 vinnare. Perfekt att uppdatera barnens höstgarderob med andra ord : ) För att tävla så vill jag att ni berättar om hur ni tänker kring kläder & barn. Hur stylar ni? Bestämmer barnen allt själv? Ingenting? Berätta gärna hur ni gör när ni shoppar kläder åt och med era kids! Tre vinnare utses på fredag! Love/E

 1. Cilla skriver:

  Min 5-åriga dotter väljer kläder själv, och byter gärna outfit ett par gånger om dagen. Hon älskar verkligen kläder men har en bestämd smak så hon måste vara med och välja ut dem när det är dags att uppdatera garderoben!
  Min son är inte ens 2 år än så honom bestämmer jag kläderna åt. Men min dotter tycker ibland om att matcha med honom så någon gång blir det att familjens lilla fashionista bestämmer åt lillebror med.

 2. Sofia skriver:

  Jag har en son som är fyra år och en dotter som är ett. Jag brukar matcha deras kläder vid speciella tillfällen. Till vardags är de inte så ofta matchande. Ibland matchar jag kläderna som finns i samma stil med lika mönster och så, bland annat Lindex palmmönstet och ibland matchar de kläderna i färg. Storebror älskar rosa, orange och blått som även lillasyster får ha. Hoppas på vinst så jag kan köpa matchande kläder i de nya kläderna från Lindex med stjärn- och måntemat. Superfina!

 3. Jonna skriver:

  Mina barn är 3,5år och 1månad. Jag älskar att klä mina barn i klassiska plagg och av någon konstig anledning hamnar vi ofta på tjejavdelningen, snygga tights och en cool tröja. Äldsta sonen har börjat bli intresserad av kläder nu, får han välja väljer han gärna leopardmönstrat, alltid lika roligt att se de olika kombinationerna av kläder när han själv har valt. Just nu vill han dock helst att han och lillebror ska ha likadana kläder, längtar efter att syskonmatcha .

 4. Åh hoppas hoppas! Jag har två barn och tre bonusbarn. Alla mellan 2,5-9 år. Kläder går det med andra ord åt i massor. Vi hjälps åt att bestämma vid inköp eller så handlar jag som presenter. Funkar bra med dom stora barnen. Man märker nu att dottern på 9 år börjar få lite intresse själv och det är bara roligt. Den enda jag bestämmer helt själv är 2,5 åringen, men man vet att det är roligast att ta på sig tröjor med dinosaurier just nu Fylla på garderoberna hemma behövs dock nästan alltid. Kläderna ska i första hand vara bekväma. Extra viktigt för stora bonussonen som är autistisk.

 5. Melina skriver:

  Styla? Matcha? Som nybliven mamma är jag glad om min son har på sig någonting som är utan bajs eller spya! Jag väljer mjuka kläder som är lätta att sätta på och ta av eftersom det är en populär aktivitet här hemma. Lindex har jättefina barnkläder och vi skulle bli så glada för ett presentkort så att vi kan fylla på garderoben. Han växer nämligen fortare än vad manualen säger

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..