ANNONS

WE ARE BACK – VINN HÖSTGARDEROB FRÅN LINDEX

/

Lindex

We are back heter Lindex nya kollektion för barnen och det finns massor av snygga, bekväma och praktiskta plagg som passar både förskolebarn och skolbarn. Snygga jeans, toppar, koftor, coola mjukisbyxor som känns mer välklädda än vanliga mjukisar, coola mönster och färger som går att matcha till allt och som känns lekfullt och modernt.

Lindex2

Nu så tävlar jag, i samarbete med Lindex, ut tre presentkort laddade med 1000:- till 3 vinnare. Perfekt att uppdatera barnens höstgarderob med andra ord : ) För att tävla så vill jag att ni berättar om hur ni tänker kring kläder & barn. Hur stylar ni? Bestämmer barnen allt själv? Ingenting? Berätta gärna hur ni gör när ni shoppar kläder åt och med era kids! Tre vinnare utses på fredag! Love/E

133
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00