ANNONS

111 VÄLDIGT VIKTIGA FAKTA OM MIG – DEL 1

/

1. Vad har du för klädstil?

– Jag har en ganska klassisk stil med en touch av rockig bohem tycker jag. Älskar snygga jeans & skinnbrallor, heels och sneakers, skjortor, v-ringade t-shirts, cashmeretröjor & snygga fodral.

2. Bär du ofta smycken?

– Jag brukar fastna för några favoriter som jag bär tills jag tröttnar. Nu är det mina guldarmband som alltid är på. I övrigt kör jag ibland på lite armcandy, ett långt guldhalsband med berlock och så självklart vigselring : )

IMG_0497.JPG

3. Färgar du håret?

– Ja jag har testat riktigt mörkt, och mellanbrunt men är absolut mest tillfreds i ljusa slingor då jag är ljus i mig själv. Min naturliga hårfärg är ljusbrun (tror jag haha) Min hårdvårdrutin kan du läsa om HÄR

4. Vad äter du helst till frukost?

– Jag äter gärna bananpannkakor med blåbär & jordnötssmör eller ägg med kaviar + jordgubbar, apelsin, kvarg & nötter

5. Vilken är din favoritfrukt?

– Jag måste säga blodapelsin. Riktigt gott!

6. Favoritbär?

– Hallon är såå gott!

7. Vad har du för hudvårdsrutin?

– Jag älskar NeoStratas rengöring och dagcreme som återfuktar och gör min hy ren & fräsch. Gillar också peelingen Super 3 från Beauté pacifique.

8. Hur startar du helst veckan?

– Jag måste helst träna efter en kopp kaffe, då mår jag bäst och är redo för dagen och veckan. Det sätter liksom ribban : )

9. Är du en vädermänniska?

– Ja tyvärr! Blir oerhört påverkad av ljuset, solen, regn och årstiderna.

10. Solar du solarium eller har du slutat med det?

– Jag solar några gånger per år. Mindre nu då jag är lite rädd, samtidigt vet jag hur bra och fräsch man känner sig av lite färg…

11. Vad tycker du är det roligaste/jobbigaste med youtube?

– Jag följer ingen på Youtube, finns liksom inte tid till det. Läser hellre bloggar då. Men jag försöker filma till min egna kanal såklart. Det är kul, men svårt.

12. Vad ser du mest fram emot just nu?

– Semester, sol, bad & sköna dagar!

Torsdag

13. Senaste inköp?

– Jag gjorde en beställning från Asos, min favoritshop just nu. Ett par Levi´s-jeans, en grå tröja med volanger, ett par ursnygga mockaboots med spännen och en fab klänning i spets och så var det något mer… Jo en röd klänning!

14. Dagens tacksamhet:

– Min familj mår bra, katterna mår bra, livet är bra. Allt jag behöver ♥

15. Tränar du helst hemma eller på gym?

– Gym! Jag behöver komma hemifrån för att köra mitt pass, det tar alltid emot med hemmaövningar och jag får inte samma flow. Så iväg till gymmet är min  melodi varvat med PWs : )

16. Vad använder du för smink till vardags?

– Foundation, puder, rouge, mascara och ibland lite brun ögonskugga

17. Vad fikar du helst på café?

– Soja-cappuccino och så gärna en räksmörgås om jag är hungrig eller annars något med choklad, tex. biscvi, chokladtårta eller liknande : )

18. Det pinsammaste som har hänt på senaste?

– Oj, hmmm, Känns som det händer titt som tätt haha. Blir nog lätt så med barnen som säger både det ena och det andra bland folk : )

19. Vilken är din favoritmat?

– Jag gillar tacos, gärna med kyckling. Bananpannkaka, korvstroganoff & ris, pizza, oxfilé, klyftpotatis…

20. Har du och R lika syn på uppfostran? Hur tycker ni att man ska uppfostra ett barn?

– Ja det tycker jag vi har. Han är lite strängare på vissa punkter och jag är för snäll på många punkter haha men i det stora hela så har vi samma syn på saker & ting och är alltid ett team.

21. Vad hände igår?

– Igår? Ja Jolie var sjuk, jag bokade biljetter till Allsång på Skansen om ett par veckor, pojkarna lekte hos Nova och jag solade ute i solstolen och lyssnade på en podd. SÅ härligt : )

22. Jobbigaste just nu?

– Att jag känner den förbannade inre stressen titt som tätt och har svårt att få ihop alla ”måsten”. Jag hoppas det blir bättre nu när vi ska vara lediga tillsammans. Blir ju jobb och så ändå, men på ett annat sätt.

23. Vilken är din favoritblomma?

– Pioner såklart, älskar! Och liljekonvaljer

24. Hur ser en perfekt fredagskväll ut?

– Nystädat hem, färska blommor, glada barn, extra god middag, TV-mys tillsammans och kanske lite gottis : )

25. Vilken mat går snabbast att laga för dig?

– Bananpannkakor (jäkla tjat om de där bananpannkakorna känner jag men snart har jag kanske tröttnat haha)

26. Hur ofta dammsuger du?

– Dammsuger hela huset helst 2 ggr/vecka. Vi har så stort så hinner inte oftare men dammsuger vardagsrum/hall/kök oftare, nästan varje dag. Har ju katter och tre barn hehe : )

27. Hur många par skor har du?

– Bra fråga. Ska räkna någon dag men mellan 30-50 par skulle jag tippa på?

28. Och hur många väskor har du?

– 10 kanske?

29. Vilken är din favoritserie?

– Suits & Power, gillar Bron också

30. Något du borde göra just nu?

– Städa min klädkammare. Punkt. Får bli en regnig dag : )

31. Något du har massor av hemma?

– Kläder!

32. Det roligaste med att ha barn:

– Det är meningen med livet enligt mig. Hur kaosigt och jobbigt det än må vara emellanåt, för det är det, så är det också det absolut roligaste och mest givande som finns!

33. Hur många barn har du och hur många vill du ha?

– Vi har tre skatter och det har jag alltid önskat mig.

34. Vad har du för favoritgodis?

– Måste ha smågodis, vill inte bara äta en och samma sort. Brukar vara periodare men just nu gäller colanappar, sura vattenmelongodisar, fladdermöss med hallon/lakritssmak, olika former av choklad (gärna med nötter eller kex, och havssalt)

35. Favoritchips?

– Jag blir inte så superofta sugen på chips, men äter ibland för att R äter haha och då vill jag ha Ranch-dip till. Finns en sort som heter Sommarchips i butikerna nu, en ljusgrön påse. De gillar jag!

36. Gillar du kladdkaka?

– Inte nu längre men ni som läste bloggen från början vet kanske att jag bakade det flera gånger i veckan och åt upp den på typ två dagar? Jag var beroende haha. Sååå gott med vaniljglass till. Nu tycker jag det är för sliskigt men äter ju massor av annat gottis : )

37. Speglar du dig ofta?

– När jag sminkar mig och fixar frillan ja, och när jag klätt på mig. Annars nja, går jag förbi en spegel så kollar jag nog nästan alltid. Typ när man ska lämna hemmet eller går förbi en i någon butik.

38. Röker du?

– Nej nej nej.

39. Gillar du att kolla på skräckfilm?

– Nej fy fasiken. Jag gillade det innan vi fick barn. Då kollade vi ofta jag & R men sedan när vi fick barn så har vi kollat någon gång och jag drömmer sådana hemska mardrömmar så tycker inte det är värt.

40. Kollar helst på?

– Älskar att ha en serie att följa, eller kikar på thriller, komedi, action, romantik…

41. Vad lyssnar du på för musik?

– Radio. Vill ha variation, precis som i godispåsen : )

42. Läser du många bloggar?

– Hinner inte följa så många men veckovis så har jag i alla fall 5-7 stycken som jag kollar in då och då. Sällan jag fastnar riktigt, jag vill ja någon som är personlig och bjuder på vardagsglimtar, snyggt mode och inte är för tillrättalagd. Vill läsa bloggar som påminner om min blogg haha.

43. Vad tycker du om Instagram?

– Kul absolut men tycker fortfarande att bloggar är roligare. Får mer inspo och glädje av bloggar.

44. Shoppa i butik eller på nätet?

– Nätshopping helt klart. Bättre utbud, man hinner fundera, hitta godbitar som inte finns överallt and so on.

45. Tar du mest bilder med kamera eller mobil?

– Mobilen är ju alltid med och det blir mer spontant vilket jag gillar i alla fall. Men använder kameran till vissa mer planerade inlägg.

46. Vad vill du hitta på i sommar?

– Sola, bada, åka på roadtrips, gå på dejt, åka karusell, äta glass…

47. Ett roligt sommarminne?

– Öland förra sommaren var riktigt härligt. Vädret var sådär men vi hittade på saker varenda dag och fick uppleva så mycket. Mallis var också magiskt med toppenväder, sol & bad

Hur glada? : )

48. Något på TV som du hatar:

– Sport! Utöva, ok. Se på, inte ok.

49. Äckligaste du vet, typ?

– Finns ju massa äckelpäckel saker men en grej är mogna bananer. Fy fasiken så det smakar illa. Helst ska de vara lite gröna. Även när jag gör bananpannkaka (där kom det igen, sorry).

50. Vad tycker du om att ge barn socker?

– Det går ju att hålla dem ifrån socker ett bra tag men vi har inte gjort någon big deal över det. Lördagsgodis och fika ibland, lite mer glass etc. under semester/resor. På så vis så känns det som det inte är en stor sak och de kan vara nöjda efter en halv glass eller tre godisar ibland. I mat etc. tänker jag till mer och vill inte ge dem onödigt socker om det går att undvika, utan att ta bort den vanliga maten vi käkar.

51. Gillar du att bo på hotell?

– Älskar! Om det är riktigt fint & fräscht vill säga : ) Skönt att släppa på att städ & plock en stund, jag kopplar verkligen av på hotell!

52. Vad läste du när du var yngre?

– Tvillingarna, gick som TV-serie sen också men inte lika bra. Kulla-Gulla läste jag också, har noga alla dem sparade. Läste mycket över lag, plöjde böcker som ingenting så läste alltid ut allt som fanns.

53. Vad var ditt första jobb?

– Sommarjobbade som receptionist/cafébiträde på ett bruksmuseum när jag var 15-17

54. Och ditt andra jobb?

– Jobbade en kort (jättekort) period som vårdbiträde men efter att ha fått ha nattjour på ett boende, helt själv, i två nätter var jag så rädd att jag sa upp mig.

55. Vad är ditt drömjobb?

– Skriva, vara kreativ och få göra det jag gör idag och utveckla det.

Del 2 kommer imorgon. Kram/E

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00