HUR SKÖTER JAG MITT HÅR?

Håret

Jag får så många frågor om mitt hår och hur jag sköter det. Jag har ju nu extensions från Hairtalk men sköter det precis som vanligt. Jag använder Redken Extreme och jag älskar de produkterna. Mitt hår har blivit bättre, starkare och glansigare sedan jag började med de produkterna för något år sedan. Jag tvättar håret var 3-4 dag. Och då använder jag:

Redken Extreme Schampoo

Redken Extreme Conditioner

Redken Extreme Strenght Builder (var 3e tvätt ungefär)

Efter tvätt så har jag i några droppar Morrocan oil i handdukstorkat hår innan jag borstar igenom det med min Tangle Teezer. Bästa borsten alla gånger! Sedan så låter jag det ibland självtorka, eller så fönar jag det alt. plattar eller lockar håret. Klart : ) Mellan tvätt så brukar jag använda torrschampo, älskar Batiste. Jag tränar dagligen men flätar nästan alltid håret under gympassen så det hålls på plats så håret blir inte svettigt. Sommartid när det är riktigt hett även på gymmet så svettas man dock ännu mer ÖVERALLT haha och då kan det nog bli att tvätta håret oftare men var 3-4e dag i snitt fungerar för mig.


 

Har ni fler frågor så feel free to ask så svarar jag asap : )

Love/E

 

 1. Linn skriver:

  Mason peason är den bästa borsten! Har även en tangle teezer men den är verkligen inte ens i närheten.

 2. Louise skriver:

  Ok tack för svar! 🙂 Vet du vem eller vilka det kommer ifrån? Tycker du aldrig det känns konstigt med någon annans hår på huvet eller vänjer man sig vid tanken?

 3. Louise skriver:

  Löshåret från hairtalk är det riktigt hår eller är det syntet? Vem kommer håret ifrån om det är riktigt hår? Funderar på löshår men tycker det känns lite läskigt att ha någon annans hår på mig!!

  1. Engla skriver:

   Louise: Det är riktigt hår 🙂

 4. Engla skriver:

  Ida: Så lite så! Ja det kan vara något med proteinerna antar jag? Men för mig funkar det super. Beror nog på egen hårtyp 🙂

  Jag har inpackning max 2 minuter haha, är för otålig men har jag tid så kan jag ha i dem 5-10 minuter om håret känns torrt. Kramar

 5. Engla skriver:

  Nina: Testade den med blommor (tror jag) sist och den gillade jag massor 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..