BLUS & JEANS

Blus

 

Blus

 

Blus

 

Blus

Blus

Blus Hunkydory, jeans Miss Me, mockaboots Zara, väska Céline

Inte dagens outfit men passade på att testa min fina blus från Hunkydory till mina jeans igår. Hur ljuvlig är inte blusen? Tänk till vita, skinny jeans eller ett par vida brallor eller utsvängda jeans. Lite skönt boho sådär. Love it! Nu bröt jag av med en svart BH men jag skulle nog helst bära med en vit eller nude-färgad spets-BH under alt ett tunt linne.

 1. Elin skriver:

  Grymt snyggt! Du har verkligen en snygg siluett Engla, perfekt blandning mellan vältränad och kvinnlig!

 2. Marie skriver:

  Jag läste fel BUS & JEANS, men visst är det lite busigt att inte ha ”mer” under, jättefin iaf.

 3. Engla skriver:

  Liza: Ja precis, det blir nog superfint 🙂

 4. Engla skriver:

  nina: Söta du, tack! Jag har S i blusen 🙂 Kram!

 5. Engla skriver:

  Mill: Åh tack sweetie!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..