FÖDELSEDAG

Jag har börjat sova så dåligt om nätterna sedan vi gick över till sommartid. Förstår inte varför, men vrider och vänder mig och vaknar varje timme. Så idag krävdes en till cappuccino efter min morgon-pw : ) Så nu börjar jag kvicka till hehe.

Idag är det sista mars, och det är inte vilken vanlig torsdag som helst utan min kära lillasyster fyller 30! Nej skoja hehe hon fyller 29 år idag. Hipp Hipp Hurraaa! Grattis lillskit på din dag ♥ Hon hade ju en blogg denna dam för några år sedan men den la hon ner efter en kort men härlig tid. Tråkigt tycker jag då det behövdes en rolig blogg som hennes : ) Tyvärr så vägrar hon vara med på bild annars hade jag hängt ut henne här. Ska smygfota henne nästa gång vi ses!

Sista mars idag alltså och första april imorgon. Denna månad har gått galet snabbt men så är det ju när man har kul hehe. Älskar våren och allt ljus! Kan inte nämnas ofta nog. Puss & kram på er/E

 1. Milo skriver:

  Här är en till som sover dåligt sen vi ändrade till sommartid och gör så varje år. Tyvärr tar det ett par månader innan det blir bättre. Skitjobbigt!

 2. Jag med! Vaknar 4 VARJE morgon och kan knappt somna om… Hoppas det vänder för oss båda! Tack för en bra blogg!

 3. Lotte skriver:

  Jag saknar med din systers blogg 😀 Grattis till henne!
  Ja denna månad har gått för fort, känns som igår jag sa ”imorn är det MARS” men nu är det april imorn. … galet.
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..