HEJ ONSDAG

Hej sweeties! Onsdag alla redan och här skiner solen för fullt. Ljuvligt minst sagt! Jag startade dagen med att dra till gymmet. Självklart gick det lite trögt, kroppen är inte riktigt på hugget och mina benhinnor alltså. Måste tagit stryk av förkylningen. Men ett riktigt lugnt pass kändes ändå bra så får köra riktigt lätta pass denna vecka : ) Och försöka vara ute i solen så mycket som möjligt. Ska iväg till stan strax för ett möte så ska passa på att ta en promenad dit från bussen. Man vill ju liksom bara vara i solen : )


Hoppas ni får en fin dag allihopa! Puss/E

  1. Önskan!

    Vårskor?! Letar o letar… Inne på mockasiner (Esprit, Michael Kors..) som komplement till sneakers. Mer praktiskt än ballerina? Inlägg om vårskor önskas härmed 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..