GOODMORNING

God morgon måndag tisdag! Inte bara jag som har fel dag i huvudet kan jag tro. Nu kör vi vardag igen och det känns helt ok efter påskhelgen : ) Är det någon mer än jag som känner av denna sommartid? Jag förstår inte hur jag kan göra det för jag somnade tidigt både igår och i förrgår men ändå är jag galet trött haha. Nåväl, om några dagar är man i fas : ) Idag ska jag ta mig ut på en PW efter tre dagars vila. Känner mig riktigt bra i kroppen så ingefära-kuren gjorde nog sitt jobb. Önskar er en riktigt fin morgon så ses vi senare : ) Kram/E

 1. Kikan skriver:

  Alltså jag har varit helt däckad idag. Har visserligen en ett ich ett halvtåring som härjade runt i natt men jag brukar inte vara så här trött. Det måste vara den där nedrans tidsomställningen alltså. Piuh! Kram!

  1. Engla skriver:

   Kikan: Hehe ja men jag tror att vi är en del som påverkas mer än andra. Jag är galet känslig vid tidsomställning, kanske för att jag är en sån vanemänniska? 🙂 Kram

 2. emmahq skriver:

  Den där kuren borde jag testa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..