PÅSKEN HAR BÖRJAT

Påskledigheten har startat och vi inledde den soft med en skön torsdagkväll. Kidsen lekte, badade och vi mös i soffan en stund. Skönt att känna att vi har många dagars ledighet framför oss : )

  

Vi har gråa påskfjädrar i riset och barnens påskpyssel framme. Det är lagom tycker jag : )

  

Fint med grått

 

Kvällsmål!

Tänkte passa på att svara på några kommentarer om min äggfrukost. Ni är ett par stycken som kommenterat att det är alldeles för lite att äta två ägg till frukost när man tränar. Men för det första så vet ni inte hur kosten ser ut under hela dagen för min del. Jag blir mätt på två ägg, det räcker hur bra som helst för mig. Och jag äter sedan lunch ett par två tre timmar efter frukosten då jag äter sen frukost. Precis som mina kids lärt sig äter jag fem mål mat om dagen och alltid sent kvällsmål, vilket också gör att jag kör morgonträning på tom mage. Jag är så van vid det att det inte är några konstigheter. Skulle jag vara vrålhungrig när jag vaknar så äter jag självklart innan.

Jag tränar dessutom inte tung styrketräning utan kör konditionsuppvärming och sedan styrketräning. Men inte en tung sådan. Det skulle jag inte kalla det. Så ingen behöver oroa sig över att jag får i mig för lite mat om dagarna : ) Uppskattar dock omtanken!

Nu blir det en morgon-PW här innan vi drar iväg på en utflykt. Får se var vi hamnar : )

Love/E

 1. Sara skriver:

  Så tröttsamt när folk ska lägga sig i vad man äter. Jag åt också bara två kokta ägg till frukost tidigare och fick alltid höra kommentarer om att det var för lite. Vuxna människor känner nog själva hur mycket de behöver äta…

 2. Engla skriver:

  Milla: Den är från Modesto.se och ja precis man får massor av bokstäver, hjärtan mm så man kan byta hur ofta man vill 🙂

 3. Engla skriver:

  C: Tack snälla du! Ja så funkar jag 🙂

 4. Engla skriver:

  Hanna: Ja vi funkar ju alla olika 🙂

 5. milla skriver:

  Hej! Vart har du köpt skylten?? kan man byta bokstäver? Har letat efter en sån LÄNGE!!!!

  🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..