VINNARNA – AIR WICK

Vinnarna i tävlingen i samarbete med Air Wick blev dessa två som jag tycker gav riktigt bra & enkla tips för en mysigare vardag:

 

BMA – En enkel grej som att säga ”hej” och ”ha en bra dag” till alla man möter. Busschaufförer, kassörskor, restaurangpersonal, o.s.v. sprider en mysfaktor både till dig själv och alla andra. Delad mys är dubbel mys!

Stina – Då tar jag med mig sönerna till bageriet och där väljer vi en varsin bakelse. När vi kommer hem efter middagen så ver vi att vi väntar på något extra gott.Vi tänder upp levande ljus i varje vrå sen släcker vi ner och sitter framför öppna spisen med en varsin varm choklad och njuter av de goda.

Stort grattis och tack allihopa för fina tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..