VINN LYXIGA DOFTLJUS FRÅN AIR WICK

img_7660

Nu kan du vinna dessa doftljus som skiftar färg och doftar himmelskt, från Air Wicks Life Scents-serie! Två personer kommer vinna och varje person vinner totalt fyra ljus, två av varje doft. Dofterna är Turquoise Oasis – drivved, saltvatten & varma vindar och Mystical Garden– solmogna hallon, blomstrande rosor och marshmallows. Mumma : )

Hur gör du då för att tävla? Jo kommentera här med ditt bästa tips för att få vardagen lite mysigare så väljer vi två vinnare på fredag : ) Love/E

 1. Anna skriver:

  En skogspromenad eller promenad vid kajen med en go vän följt av en kopp te framför ett bra teveprogram, gärna med vetekudde på axlarna och därefter en varm dusch. Efter detta läggdags i ett svalt, tyst sovrum.

 2. Julia skriver:

  Jag köper en bukett tulpaner att ha på vardagsrumsbordet, tänder ljus och kanske bakar något gott. Sedan ta ett bubbelbad med massor med tända ljus och go musik innan jag tar på mig myskläderna och slänger mig på soffan och kikar på någon serie. 😀

 3. Malin skriver:

  Mitt tips är att göra dom där små extra sakerna för att få det mysigare även på vardagskvällarna. Tänd levande ljus, drick en god kopp te och vira in dig i en skön filt.

 4. En helt vanlig vinterdag så höjer jag upp temperaturen till 25 grader, sätter på lite vågskvalpsmusik, sätter fram solstolen i vardagsrummet, slår mig ner i bikini och njuter av en parasolldrink!

 5. Anette skriver:

  Om jag vill göra vardagen lite mysigare brukar jag handla hem något gott att äta och dricka, stänga av tvn och telefonen och ta hand om sambon och han tar hand om mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..