TÄVLING – KYSSJOHANNA

KJ

I samarbete med KyssJohanna så kör vi decembers första tävling där du kan vinna en valfri julklapp åt dig själv eller någon du tycker om. Gå in hos KyssJohanna och kika efter ditt favoritsmycke, plagg eller annan accessoar. Länka sedan här bland kommentarerna till det du valt samt skriv en motivering till varför du ska vinna. Vinnaren väljer vi ut på torsdag efter kl 21.oo.

 1. Fanny skriver:

  http://www.kyssjohanna.se/smallcharmscss
  Här kommer en länk till vad det smycket jag önskar tävla om. Jag såg din berlock från Rebecca med ett ”E” och det var på pricken ett sådant jag letat efter. Har sökt efter något enkelt smycke med bokstaven ”C” att bära till vardags. Då det är initialen till min pojkväns förnamn. Tyvärr har jag inte hittat något som fallit mig i smaken. Jag vill ha honom med mig hela tiden och jag använder enbart enkla silversmycken, kände direkt när jag såg detta att det hade varit det perfekta :-).
  Varma vinterkramar från Fanny

 2. http://www.kyssjohanna.se/dosrr5ggp
  Min lillasyster har haft en jobbig period den senaste tiden med flytt till en ny stad, jobbsökande, motgångar och planering inför hennes stundande bröllop. Om jag vann skulle jag ge henne halsbandet ovan som en påminnelse om att jag finns där och stöttar henne i allt.

 3. Monica skriver:

  Min käraste person, min syster, har haft en otroligt tuff sommar och höst. Hon har kämpats med motgång efter motgång och jag undrar när allt elände ska ta slut.

  I allt detta har familjen varit viktigast och vi har alla försök visa att vi finns där för henne.

  Jag hade velat vinna detta armband åt henne. För att visa att vi är föralltid, att livet går vidare och att jag älskar henne! Evighets tecknet passar bra ihop med den fightern hon är!http://www.kyssjohanna.se/knotarmgg

 4. Jenny skriver:

  http://www.kyssjohanna.se/deguardianangelbracess

  Åh vilken härlig tävling Engla! <3
  Då jag tyvärr kommit in i en depression efter ett jobbigt år med separation, flytt, påverkat jobb och ekonomi, så hoppas jag på att vinna detta fina armband som jag då vill ge till min älskade mamma för att hon funnits där och lyft upp mig när det varit som tuffast. Hon är min ängel och förtjänar något fint! Tack för en härlig blogg! Och God Jul till dig och din familj! <3

 5. Jenny skriver:

  Åh vilken härlig tävling Engla! <3
  Då jag tyvärr kommit in i en depression efter ett jobbigt år med separation, flytt, påverkat jobb och ekonomi, så hoppas jag på att vinna detta fina armband som jag då vill ge till min älskade mamma för att hon funnits där och lyft upp mig när det varit som tuffast. Hon är min ängel och förtjänar något fint! Tack för en härlig blogg! Och God Jul till dig och din familj! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..