Lillördag

Hej på er! Ledsen för dåligt bloggande. Huvudet hänger inte riktigt med och jag trodde jag skulle kunna ignorera förkylningen men den känns i hela kroppen och huvudet. Och så vab på det. Jaja, får se om jag lyckas blogga lite bättre idag i alla fall. Enzo verkar frisk i alla fall så ska försöka underhålla den lille bestämde mannen idag. Han klappar mig på huvudet och säger ”lilla gubben” hela tiden, haha. ”Mamma huuk”.  Nej nu dusch och en kaffe så kanske lite energi infinner sig.

Hoppas ni har en härlig onsdag allihopa! Kramar/E

 1. Haha, gulleEnzo.
  Krya på dig.

 2. Milo skriver:

  Ta hand om dig! Hoppas du snart mår bättre <3

 3. Bella skriver:

  Har ni separerat eller ej?
  Rykten går…

 4. Har du några tatueringar , isf kan du göra ett inlägg och visa upp ? 🙂
  Nu måste du in och kika på min nya tatuering i huvudet. Vad tycks ? 🙂
  ankpung.blogg.se

 5. Ja, kanske jag också skulle ta och fixa till mig lite. Man känner sig nog lite friskare då. (Jag är också hemma sjuk och har det supertråkigt.) Hoppas du känner dig bättre snart 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..