Bloppis

Godkväll på er! Efter en latte så fick jag lite energi och körde en storstädning. Känns ju som man städar bort sjukdom samtidigt. Och som vanligt så ska jag ju göra flera saker samtidigt så tvättade barnens ytterkläder, rensade lite i deras garderober och fotade då jag sett att några av er önskar barnkläder i bloppisen. Hann inte gå igenom allt, misstänker att de växt ur en hel del men här kommer i alla fall lite kläder, tillsammans med lite av mitt.

 

20130424-194901.jpg

Blus/kofta från How To Kiss a Frog. Storlek 4 år. Oanvänd. 150:-

 

Maila englasshowroom@hotmail.com och märk mailet med de plagg ni är intresserade av. Jag skickar i Postens gröna kuvert så frakt tillkommer. Först till kvarn så svara gärna snabbt när jag mailat tillbaka till er, annars går jag vidare i ”kön”. Kramar/E

 

LOADING..