Hipanema

Fick syn på Rita Ora i snyggt armband från Hipanema och har sen dess spanat runt efter dessa godbitar som finns i en mängd varianter. Passade present till min kära syster som fyller år snart och jag vet att hon älskar turkost så har beställt ett sådant till henne. Jag är också lite sugen på det turkosa, eller kanske detta knalliga? Hur snyggt?

Namnlös

Hipanema

Denna trend kom tydligen redan förra sommaren men det har jag helt missat. Har ni hört talas om märket innan? Två tjejer från Paris kom på idén efter en resa till Brasilien då de liksom många av oss älskar att bära många armband. Med ett stort spänne som alla armband är fästa i går det snabbt att få på sig ”alla” sina armband och de finns i en mängd modeller. Detta ovan fann jag här. När jag googlade såg jag också att svenska shopen Modesto har märket. Dock inte så många modeller nu men kanske kommer?

 1. Jättefint,men vid lite fukt så färgar det som tusan,så lite svettig handled är bara att glömma!

 2. Maria skriver:

  Tack för svar 🙂

 3. Lin skriver:

  Tack Therese för svaret!!

 4. Finns på Tara i Göteborg. Köpte ett idag och är sååå nöjd!!

 5. Maria skriver:

  Ja undrar bara om kamoflage byxorna från Gina Tricot töjer sej? 🙂

  1. Engla skriver:

   Maria: Lite grann men inte mycket tycker jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..