Valentine´s Day

Mysig Valentine-film hos Nelly. Det är ju AllaHjärtansDag om precis två veckor. En laddad dag för många, trams enligt visa, mysigt tycker andra. Jag tycker såklart kärleken ska tas hand om varje dag och firas ofta. Det finns alltid tillfällen att fira lite extra och överraska varandra. Tycker om att det finns en speciell dag för det också, och man kan ju fira den precis hur man vill. Vad tycker du om denna dag?

 1. Jag och min pojkvän blev ihop på alla hjärtans dag. Tycker det är lite för klyschigt för att våga säga det högt inför människor (min bror föreslog att vi skulle göra slut och bli ihop en annan dag bara för att det var så töntigt). Men det är klart jag tycker om alla hjärtans dag innerst inne, och lite extra nu då med honom såklart 🙂 Kärlek är ju det finaste som finns, det är klart det ska firas? 🙂

 2. Sanna skriver:

  Kändes mer som mjukporr 😛

 3. Jag ÄLSKAR Alla Hjärtans Dag! Men så är det min födelsedag också 😉

 4. Anna skriver:

  Grundidén är ju mysig, en dag för lite extra uppvaktning och sådär, men just nu känner jag mest att det är en jobbig dag bland andra eftersom jag och min pojkvän inte är vidare sams sen en tid tillbaka. Och om jag känner mig själv rätt kommer jag bli ännu mer less och besviken om han inte gör sig till ens liite när den dagen väl kommer haha… Just precis de kraven som finns på att dagen ska vara så himla snuttigullig gör oftast att man känner press eller blir smågirig och tycker vissa ansträngningar känns små jämfört med hur andra verkar ha det…

 5. Cilla skriver:

  Haha mysig – mera HET skulle jag påstå!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..