Han & hon

H&M har fått in mycket fint till de små nu och jag skulle gärna slå till på detta ovan till mina skatter. Fräscht och lättmatchat till bra priser. Grabbarna behöver dessutom sköna chinos/jeans också. Sett ett par coola, grå leoparmönstrade på Åhléns. Hoppas de finns kvar. Åhléns babyavdelning är en fullträff i vår så alla ni som väntar smått eller har bebis borde kika in där. Önskar att de plaggen fanns i större storlekar också så jag kunde shoppa åt mina barn 🙂

 1. Hanna skriver:

  HM har så mycket fint!

 2. Sara skriver:

  Roligt med inlägg om barnkläder, till bra pris är ju inte fel heller!

 3. Madde skriver:

  Jätteskoj med inlägg om barnkläder! 🙂 du har en supermysig blogg!

 4. Milo skriver:

  Ja, det var länge sen mina hade så små kläder 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..