Bästa

Mina bästa, älskade skatter

Idag är det torsdag = städdag. En lagar maten och en städar under tiden så finns det sen tid för kvällsmys också. Idag kommer min syster vara här och busa med barnen medan också så det blir en extra mysig eftermiddag. Tänkte laga köttbullar idag, det äter barnen alltid så bra av. Hoppas att jag tar mig ut för en PW ikväll också. Kryper i kroppen efter två dagars vila. Och vet ni, snart är det helg igen! Kramar/E

 1. Sandra skriver:

  Vilka fina barn!

 2. malena skriver:

  Håller med Anna! Vet inte vad det är, men tonen är annorlunda och det gör att det är så mycket roligare att läsa! Heja dig!

 3. anna skriver:

  Vill bara säga att din blogg har verkligen lyfts bara det senaste dygnet! Det känns som att den Engla man en gång började följa (i mitt fall innan såväl Jolie som giftermål!) är tillbaka! YEAH!

 4. Jonna skriver:

  Önskar att jag orkade städa på torsdagar, men jag är alltid lite extra trött just då….

 5. Emma skriver:

  MM så gott med köttbullar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..