Mor & dotter

20130130-112049.jpg

20130130-112059.jpg

Mysiga mornar med barnen är något jag alltid längtar efter och gör det lätt (nåväl) att komma upp om mornarna. Glada, kramiga barn som kan våra rutiner och trots att man svär över alla vinterkläder som ska på innan man kommer iväg till dagis så märker jag hur stora de blivit och att allt går smidigare. Förra vintern var det inte lika skoj, mer gnäll och man var helt slut innan man ens klätt på dem. Men nu hjälps alla åt och det är riktigt härligt. Tycker om när man kan kommunicera och göra saker på ett annat sätt. Mina små skatter

 

I eftermiddag ska jag & Jolie ha lite egentid. Måla vill hon göra så det ska det bli 🙂 Kramar/E

 1. Annika skriver:

  Åh vad länge sedan det var man målade med tuschpennor!! 🙂

 2. Sophie skriver:

  Hej! Vad mysigt med lite egentid med Jolie 🙂 jag minns att jag älskade att sitta och rita när jag var liten.. både i målarböcker och på bord och tapeter hehe.
  Ville bara säga att jag tycker det är toppen att du verkligen tar dig tid ge barnen egentid! Jag läser din blogg varje dag, är lite dålig på att kommentera kanske.. sorry! Har själv mått dåligt en längre tid och känner så väl igen mig i dina inlägg och har verkligen uppskattat din uppriktighet. Har inte tyckt att du varit negativ eller tråkig, andra bloggar kan bli lite väl mycket ”allt är såååå bra hela tiden”. Vi läsare finns här i ut och skur 🙂 Kram på dig

 3. anna skriver:

  Den här typen av inlägg gillar jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..