Godmorgon

Idag kan jag lova att ni slipper både latte-bilder och PWs för jag är totalt däckad. Somnade till med magont igår och vaknade efter en halvtimme i panik. Tror aldrig jag haft så ont och blev helt kritvit i ansiktet av smärtorna. Lyckades somna om i alla fall men är rätt vek idag. Blää. Den här magen är som en tråkig, ond, smärtfull följetång. Så. Less. Det påverkar verkligen hela mitt liv och känner mig så maktlös. Nu är jag i alla fall hungrig så det borde vara ett gott tecken.

Hoppas ni sovit gott och tack för alla kommentarer igår. I get the point 🙂 Kramar/E

 1. Cecilia skriver:

  Åh, man blir typ halv när magen slutar fungera. Har själv samma problem och det är så sjukt påfrestande, inte bara fysiskt utan psykiskt också, att aldrig veta hur man reagerar på typ allt man stoppar i sig. Ena dagen händer ingenting och så äter man samma sak nästa dag och blir så dålig att man får sjukskriva sig från jobbet/skolan. Och jag förstår att alla menar väl med alla tips men en krånglande mage är så mkt mer än att ”bara” utesluta det ena eller det andra, då en ibs-diagnos som är så individuell. Hoppas du orkar stå på dig, jag gjorde inte det i början utan fick diagnosen av en läkare som sen sa att jag skulle gå hem och googla (!!!) på vad det handlade om. Tog mig ett år att våga söka hjälp igen men nu är alla prover för gluten/laktos/inflammation mm tagna och jag väntar på besked. Tusen tack för en fin blogg, kram!

 2. Olivia skriver:

  Hej Engla!
  Har läst din blogg sedan starten och följt med genom åren från en bostad till en annan, när du väntade Jolie till tvillingarna, till när du alltid poserade med din mulberry etc.
  Minns hur upprörda alla blev över en bikini med några körsbär på, din besatthet över Victor och Rolf hallonrosa kjolen, den där jädra Kenneth J Lane jordgubben som ”alla” bloggare bara skulle ha osv.
  Många gånger jag har suttit med ett leende, men alltid tyckt att du är väldigt vacker och har en fin klädstil som inspirerar, därför tittar jag in varje dag och tycker som de flesta att du kanske fastnat lite, men så är det ibland!
  Ta lite kort på matlagning, eller varför inte alla dina halsband etc. eller minnen från olika blogginlägg förut. Vore rätt roligt att höra dina egna kommentarer nu till det du skrev då! 🙂
  Hoppas du mår bra och vill fortsätta att blogga!
  Kram!

 3. Maria skriver:

  Jag säger bara en sak: Omeparazol!!!
  Köp NU!!!
  Sen håller jag med Christine om orsaken till smärtan som kom inatt/idag.
  Been there, done that…
  Det allra bästa tipset jag kan ge dig är att sluta upp med stressframkallande aktiviteter/tankar. Om orsaken är bloggen så bör du seriöst överväga att släcka ned den, även om det krossar mitt mode-hjärta att skriva detta.
  Tro mig Engla, allt detta beror på stress & prestationsångest.

 4. A: IBS är inte så ”bara”, för min del har jag i perioder levt på bara rostbröd och vatten, allt annat har fått mig art i princip bo på toan, så i mitt fall var det inte konstigt att jag blev smal. Nu kanske inte Engla har samma variant av IBS, men jag tycker det är konstigt att uttala sig så dömande som du gör när det gäller någon annans sjukdom. IBS är minst lika illa som glutenintolerans! Och det finns inga generella matråd, tror tusan folk experimenterar!

 5. Engla skriver:

  pussel: Klart jag inte äter godis varje eller ens varannan dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..