Tipsigt

Tack snälla ni för massa tips! Och kritiken. Herremingud, är det nån som GILLAR bloggen? 😉 Skämtåsido, jag tar åt mig av det ni skriver och jag hoppas ni förstår att man är så mycket mer än det som visas i bloggen. För mig blir det också ett ”skydd” att vara mindre personlig när jag har det svårt/jobbigt/är ledsen/sjuk etc. För jag har delat med mig av det också, men tycker inte alltid det blir bra att dela med sig av det så det är svårt att finna den balansen. Men jag har massa idéer, dels sådan jag har skrivit om förr men också massor av sådant ni nu tipsar om. Ni är bäst 🙂

Idag är en sån där dag man behöver massa kramar & godis. Så jag har handlat en stor gottepåse och tänker lägga mig under täcket och inte göra så mycket mer. Imorgon hoppas jag på mer energi. Kanske kör ett-foto-i-timmen imorgon. Mina Dagens-inlägg är ju en liten variant av det men går ju att utvecklas 🙂 Många kramar till er!

  1. Julia K skriver:

    Hej fina Engla! Kanske det skulle vara bra för din utveckling att starta även en webshop, då får du mer inspiration även för din blogg. Ett tips är att försöka ändra stil då och då, satsa på en blandning av kvalité och trendiga plagg, det är mer inspirerande. Och kanske mer dressat :).

    1. Engla skriver:

      Jättetacksam för fina råd och idéer. Jag kommer dock varken ändra stil, vem jag är eller vad jag tycker om. Kramar/E

  2. Linna skriver:

    skickar en kram. tycker bloggen är mysig och jag har just börjat läsa men om jag kollar bakåt så känns den mer personlig förr.. men det går ju att rätta till. sen menar jag inte att du ska bli SÅ personlig, det ska ju fortfarane kännas bra för dig att skriva om det du gör.. 🙂

    massa kramar!

  3. Bella skriver:

    Hej! Jag har en son i samma ålder som dina, det jag skulle vill se/läsa mer om är inredning(barn) och barnkläder/mode! Typ outfit på barnen osv=) Krya på dej

  4. Linnéa skriver:

    Jag tycker om din blogg till tusen! 🙂 En härlig blandning av allt möjligt, är mest förtjust i skönhets- och modebitarna men hela din blogg är en stor inspirationskälla och du verkar toppen! Tack för en härlig blogg och lycka till med det som tynger dig. Kram!

  5. Sandra skriver:

    Spiderchick-Moa skriver det så bra, men så här ser jag det:
    Har läst din blogg sen 2007, och vet att jag då hittade nån igenkänningsfaktor hos dig. Mycket av de kläder, skor och accessoarer du bar då (och fram till innan tvillinggrav) gav mig ha-begär, och dessutom var det intressant att läsa om dig, ditt nya liv som mamma osv.
    Men efter några år verkade det bli för ”allvarligt” med bloggen. Och någonstans innan du bestämde dig för din bröst-op så kände jag att suget efter att kika in här försvann, för det kändes inte som att du drev bloggen för att du VILL. Utan för att du MÅSTE. Så från att ha tittat in här flera gånger på dag, så har det blivit nån gång ibland.

    Vad vet jag om den riktiga Engla och hur du tänker, men uppenbart är att du, av någon anledning, inte mår bra. Så jag hoppas att du hittar rätt väg och får må bättre!
    Och jag kan tänka mig att det kanske börjar bli dags att släppa taget om bloggen? Kanske kan det vara skönt att slippa pressen att exponera sig själv? Jag är i alla fall övertygad om att du har kompetensen och talangen att göra andra saker än att ta bilder på ditt sorgsna ansikte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..