Ny kategori?

Ok, jag har fått skäll av syrran och av några läsare över att min blogg är tråkig :-O Så jag tänkte att ni kanske ville tipsa om vad ni skulle vilja läsa om eller läsa mer om? Kanske en ny kategori? Ge mig lite tips är ni rara så ska jag göra mitt bästa

Ikväll ska jag lägga mig och läsa, äta godis och förhoppningsvis kika igenom era tips så shoot 🙂 Många Kramar/E

 1. Hade tyckt det vore jöttemysigt med en kärlekskategori, om det inte är för privat kanske små inblickar i ditt och makens liv, vad ni gör för att hålla kärleken igång när ni har tre små barn. Det är ju lätt att man tappar bort varandra då.
  Skulle också älska om du kanske tipsade mer om kläder/accesoarer som finns i butik/webshop nu, och hur dessa skulle kunna kombineras.

  Använder du fortfarande färginpackningen från revlon? Googlade lite och såg att du skrivit om den någon gång.. 🙂

 2. Ja ärligt talat är all reklam urtråkig. En blogg ska vara personlig om jag ska läsa och jag läste din mycket förut. Den var på något sätt inspirerande även om vi har väldigt olika smak, men du var så mysig på något sätt. Jag tycker det är kul med vardagliga saker, sånt man känner igen sig i och du är bra på det där med vardagslyx som inspirerar. Dina outfits är bra, inget att klaga på där 🙂 Jag tror att det finns mer som du kan berätta för oss. Var personlig men inte privat om jag säger så. Hoppas det var till någon hjälp. Kram

 3. Eftersom du tog upp detta själv nu passar jag på att ge lite konstruktiv feedback 😉 Tycker det är alldeles för mycket ”klickat hem” inlägg, eller typ, bara beskrivet att du shoppat och vart man kan shoppa det, precis som det är sponsrat. Detta kanske inte är fallet, men blir ändå lite tråkig känsla! Då är det roligare med t ex collage som inspiration där du presenterar flera olika köpalternativ för snarlika plagg från olika kedjor och där med olika prisklasser.

  Sen är det även lite för mycket poseringsbilder. Du är jättefin, men är jämt samma pose och samma ansiktsuttryck, blir också lite tjatigt! Hade liksom varit roligare med lite in action bilder 😉

  Saker som hade varit roligt att läsa om: Ditt jobb, du refererar ofta till att du jobbar och tror det är fler än jag som är nyfikna på vad du sysslar med om dagarna 😉 Sen hade det även varit kul med lite mer familjekänsla. Förstår att du vill lämna R utanför bloggen men ibland skriver du t ex att ”jag” ska åka och handla, men sen på bilden ser man att det är två kundvagnar och alltså du och R som är och handlar! Hade liksom låtit mysigare med ”vi” ska åka och handla då 😉 Kanske en småsak, men har tänkt på att det ofta verkar som att du är singel med barnen fast fallet inte verkar så.

  Sen är det även väldigt kul med tävlingar och bloppisar! Och tycker det är jättekul att se när du gör något med håret, såväl uppsättning som klipp/färg. Sen kanske även lite mer om resor? Res mer 😉 Sånt är kul att läsa om! 😀

 4. Jag gillar när du gör små kollage; alltså tips på en outfit med länkar till inköpsställen. Tycker också det är trevligt med tips om nyheter i webbshopparna; HM, Lindex osv. 🙂

 5. Du kanske kan skriva mer om er vardag. Alltså inte det gamla vanliga om att du behöver kaffe och gå en pw 😉 Typ mer om barnen och vad du egentligen gör om dagarna, inte bara att du ska ”jobba”. Även visa mer bilder från erat hem, t ex pojkarnas rum? Sover dom där eller sover dom hos er? Man vill helt enkelt veta mer om vardagsrutinerna 🙂 Kramis

 6. Mer inredning och barn 🙂
  Dina modeinlägg är extremt ovarierade nu för tiden så det skulle vara kul om du mixade lite mer där också!

  Kram från Linda

 7. Skulle va så kul med mer bilder, kan va så enkelt som mat och recept. Typ ett kort i timmen skulle du kunna köra en dag. Mer från huset. Tror på variation och jag har alltid gillat bloggen men tycker tyvärr den blivit tråkig men du kan! Bjud mer på dig själv!

 8. Hej, jag beundrar verkligen din stil! Älskar dina kläder och hur du klär dig så en liten inblick i dina garderober där du visar dina godbitar skulle vara jätteroligt. 🙂

 9. Jag kan tala om vad jag inte vill läsa om…
  Jag är så trött på att läsa om powerwalk och städning och dina ansiktsbilder som ser likadana ut hela tiden.
  Gillade dina dagens bilder förr när man såg hela dig och de var tagna med en ”riktig” kamera.
  Avskyr reklaminlägg som ”lindas in” för att verka vara något annat.
  Tycker om inlägg som visar vad du och din familj faktiskt gör om dagarna. Skriv gärna ”vi” när R är med för det verkar ibland som om du är ensamstående med barnen.
  Jag undrar också vad du gör när du skriver att du jobbar, läsare kommer nog sluta tjata om det om du visar/ berättar vad du i själva verket gör.

 10. Jag tycker du har blivit lite hemlig, och då menar jag inte att du ska skriva massor om ditt privatliv, men det är nog en anledning till att jag själv tycker att bloggen blivit lite tråkigare. Själv gillar jag bloggare som bjuder in en i sin vardag och inspirerar, vilket jag tycker att du fortfarande gör i viss mån och det var såklart därför jag började läsa din blogg. Sedan förstår jag om detta inte är så lätt, och om du känner dig lite oinspirerad just nu kommer ju det avspeglas på bloggen. Mer variation, kanske mer personligt, jag vill veta mer om dig och dina åsikter! 🙂 Annars gillar jag din blogg och har följt den säkert 7 år nu, så kämpa på!

 11. Okej, du bad om det. 😉

  Din blogg är så jävla uppköpt att man vill kräkas! Sluta smyga in det du får samtidigt som du låtsas som att det regnar. Gör hellre ett inlägg med samlade plagg du fått på sistone, i alla fall från samma märke, så man scrolla förbi det. Du har nog bra mycket mer att säga till om hos de sponsrande företagen än du tror. Testa!

  Undrar också varför du verkar vilja få det som om du är singel? Okej att Robin inte vill flankera på bloggen men som nån skriver ovan kan du väl skriva att ‘vi’ ska handla, ‘vi’ ska se film, ‘vi’ åt med vänner osv. Man kan vara personlig utan att vara privat, nu misslyckas du fatakt med det första.

  Och sen alla dina PWs och kaffe och bilder från We <3 it. Kom med nåt nytt! Vi vet att du går och gillar kaffe, men det blir samma lika varje dag; ett godmorgon/pw-inlägg, en bild på dagens (med engelska dagen) och samma pose, snarlika plagg (hur många baseballtröjor kan man ha?) och samma ledsna, allvarsamma look. Sen – om vi har tur och får ett inlägg till – tips på Tre favoriter, fyra fina klänningar el. dyl.

  Du verkar vara så go och mysig men låter inte alls det komma fram på bloggen. Tror du skulle tjäna på att tänka om lite om du vill fortsätta ha en välbesökt blogg. 🙂

  Lycka till!

 12. Om jag inte tänker på mitt inlägg, så tycker jag att du fått fantastiska förslag. Här har du verkligen material att arbeta med. Då kan jag tänka mig att komma tillbaka och läsa varje dag 🙂

 13. Det måste vara väldigt svårt att hålla ”liv” i en blogg så länge som du faktiskt gjort. Jag har inte följt dig så länge, ca ett år men jag har förstått att du bloggat ända sen 2005. Bra jobbat! Jag tycker du gör ett bra jobb trots allt. Det är väl en modeblogg du har i första hand och jag tycker ofta du ger tips på kläder och accessoarer m.m. Fortsätt med det!
  MEN, vill du göra en förändring med bloggen så skulle väl det vara att göra den mer personlig – berätta mer om dig själv, din uppväxt och dina drömmar, dina barn och deras utveckling – hur går det för dem på förskolan, kompisar etc, din relation med din partner- vad gör ni för att hålla kärleken vid liv etc,
  Lycka till!!

 14. Jag tycker framför allt att bilderna är tråkiga just nu. Samma sak varje dag. Närbild på ansiktet, och en halv outfitbild genom badrumsspegeln. Så bättre och mer varierade bilder är mitt önskemål!

 15. Jag håller mycket med Annie ovan, som uttrycker det bra. Det är svårt med bloggar för det är roligt att få en inblick i andras vardagsliv, och vardagsliv är ju inte alltid så jäkla spännande för nån, utom typ en jetsetskådespelare kanske. Min vardag är också rätt mycket same-same, men ändå – det är liiiiiite tjatigt att läsa om pw:s och att det behövs kaffe. Alltså, jag vet inte exakt hur jag ska säga för det är ju sånt man (även jag!) gör till vardags, men ändå, rätt så trist och en stor anledning till varför jag tittar in allt mer sällan. Collage med förslag på olika prisklasser på klädesplagg/annat är kul och bra. TYcker också väldigt mycket känns sponsrat och det skippar jag helt att läsa. Reklamen känns oinspirerad och s om att du ”rapar upp” det som stått i en broschyr. Sen blir jag lite smågalen på att du aldrig säger promenad, t-shirt och klackar utan alltid pw, tee och heels, alltså förlåt men vad är grejen med det?… Jag vet, fånig grej men det är sååååå löjligt tycker jag… stör läsningen. Nu blev det bara neggiga saker, förlåt. Men det är iaf det jag tycker gör bloggen tråkig, så kanske minska på det och så lite av de sakerna Annie förslår = roligare blogg!

 16. Jag tycker att du gör ett jättebra jobb med din blogg och imponeras över hur du orkar pyssla med alla inlägg och länkar. Ett jättestort plus är att du länkar till hemsidorna vars kläderna finns, så att man kan kika på dem där också om det är något som faller en själv i smaken.

  EFIT-ett foto i timmen hade varit roligt att se någon gång, tänkte försöka med det själv också och då kan man ju kanske göra någon kul grej av det, att du kanske kör ett sånt någon gång och försöker få många läsare med på det så kan man kika in på de andras genom kommentarerna sen! 🙂

  Eftersom du är väldigt insatt i modebranschen så tycker jag att det skulle va kul om du tex ville tipsa om lite idéer och förslag att köpa till sin kille (eller tjej) nu till alla hjärtansdag, vanliga presenter osv. Eftersom största delen av dina läsare är tjejer så tror jag att många skulle uppskatta lite tips på bland annat presenter till sina nära och kära för det kan ibland vara jättesvårt!

  Annars tycker jag att du ska skriva precis det som faller dig i smaken just för stunden, blir ofta bäst så 🙂

  Kram!

 17. Massa bilder på ert hus/ trädgård/ alla rum skulle vara riktigt kul att se!! 🙂 Inredning är alltid roligt att läsa om. Sminktips kanske? Och lite mer feelgood! Positiva tankar!! Och ditt arbete!! Vad gör du för något? 🙂 Jobbar du hemifrån förresten? // S

 18. Ja, bloggen är väldigt enformig! Ibland undrar jag om du ens tycker detr kul att blogga, eller om du gör det för att du känner att du måste..?
  Mer variation och färre mobilkamera-bilder. Lite sminktips kanske? Lite självkänsla-inlägg (hur du tänker för att må bra osv.) Tipsa oss om bloggar du läser, berätta om härliga framtidsplaner.. Kollage med outfits!
  Ser fram emot att läsa din blogg framöver när du tillfört lite nytt 🙂

 19. Hej! Jag hade tyckt det var kul med mer åsikter! Hur tänker ni i er familj kring jämställdhet, genus, delad föräldraledighet, romantik, hur man får ihop vardagen, osv 🙂

 20. Jag vill gärna se mer bilder av ditt hem. Inredning är något jag tycker är jätte roligt och ni verkar bo så fint! Små detaljer är också kul att se bilder på. Som när du knäppt på någon ny ljuslykta eller så. Roligt med tips om prisvärda kläder och vart man köpa dem, likaså med smink och accessoarer. Eller när du visar vad du själv använder. Mer personligt på alla plan, även om jag förstår att du inte vill bli för privat.

 21. Hej! Förr så satte du ofta ihop olika kläder och accessoarer till en outfit, eller vad man nu kallar det. Alltså lite tips på hur man kan kombinera olika plagg och färger. Brukade älska dina sådana inlägg 🙂
  Sen lite mer info om vad familjen gör tillsammans kanske… 🙂
  Kram

 22. Jag önskar mer personlighet igen, så som bloggen brukade vara. Nu känner man inte av dig längre i inläggen. Det hade kunnat vara vem som helst som lägger upp korta små inlägg om kaffe, pw och sponsring… Tyvärr, jag brukade älska din blogg men den är inte alls lika inspirerande längre.

 23. Instämmer, den har på senaste tiden blivit ja, tråkig! Mycket samma, samma hela tiden. Samma typ av inlägg, samma bilder osv…
  Vi måste få se mer av hur ditt liv EGENTLIGEN ser ut! Inte bara det ytliga…
  Skriv mer om Robin, era vänner, er familj, kanske roliga kommentarer från barnen, att någon kommer fram till dig och vill ta tex en bild, hur ser er bil ut, huset, källaren, ja vad som helst som gör ert liv lite mer VERKLIGT och faktiskt vanligt. Du skriver att det är skönt med nystädat hem, ta en rolig bild på när du städar eller mer typ osminkade bilder, få se ditt verkliga liv och inte bara blogglivet.
  Vad gör du egentligen mer om dagarna?????? Vi vill veta allt och lite till =)

 24. Eftersom du frågar kan jag svara med gott samvete: varenda dag skriver du om kaffe och pw -> det blir snabbt tråkigt. Så tråkigt att jag knappt läser texten du skriver längre.

  Jag gillar, precis som andra skrivit, mer collage på mode. Lite mer varierat mode än vad det är just nu. Hem och inredning är också intressant.

 25. Jag säger som flera redan sagt… Skulle vilja se mindre av det som är/verkar köpt och sponsrat och mer av det som är DU. Förr läste jag alltid din blogg men det blir mindre och mindre. Antagligen för att jag ser redan på bloglovin att du promenerat, druckit kaffe, raddat upp plagg med länk till köpstället och så vidare. Självklart kommer du att få saker och sponsras men gör de inläggen till DINA. Jag tycker (som många andra) att det vore spännande med en inblick i ditt jobb. Både med bloggen och armbanden och allt annat du pysslar med.

 26. Men när man tipsar i kommentar-fältet får man aldrig något svar/feedback. Skrev för några dgaar sen att det vore bra med en jeans-review…typ vilka märken är bekväma, sitter bra, töjer sig inte och blir helt hängiga etc. Flera gånger har jag skrivit kommentar men faktiskt aldrig fått något svar. Fattar att du är upptagen men det är lite trist, tror du har mer tips på vad du skulle kunna skriva om bland kommentarerna än vad du kanske inser 🙂

 27. Jaaa. Rätt tråkigt är det ju nu föt tiden, så där har syrran din alldeles rätt. 😉

  Jag har efterlyst en kategori där allt ”fick hem” hamnar, alla de där lite konstiga reklaminläggen du har. (Som tyvärr är ganska många om man jämför med vanliga inlägg). Jag har tipsat dig om detta vid ett par tillfällen i kommentarerna, men konstigt nog har de kommentarerna försvunnit. Hrm… 😉 Ser att fler efterlyser just en sån kategori.

  Hur som, gärna mer budget, för oss som inte får rabatt och ”får hem”.
  Jag gillar dina ”Dagens”, det blir mer personligt utan att du avslöjar hela livet. Man får en inblick på ENGLA. Gärna mer inredning, bilder på huset osv. Pojkarnas rum?

  Lägg ner alla femtioelva inlägg om PW´s och ”trött, behöver kaffe”. Det vet vi nu. 😉

  Mer mat, kanske…?

 28. Tack för att du själv tog upp detta, jag har själv funderat på vad som hänt med bloggen. Jag har följt dig dagligen i sju års tid (!?? Galet!!) och har noterat en del mindre bra förändringar:

  – upprepade inlägg, TGIF, PW, morgonkaffe, det måste vara hundratals menlösa inlägg på det temat vid det här laget… Om du inte kommer på ngt roligt att skriva så är det bättre att fokusera på färre inlägg, kanske ta en inläggsfri dag ibland?
  – uppenbart sponsrade inlägg, dessa har blivit allt fler och känns tråkiga, opersonliga och forcerade…
  – Din stil har ändrats mkt och ligger i en helt annan prisklass än förr då du inspirerade mig mkt med superfina outfits baserat på grejer från HM, traderafynd mm. Det har blivit en väldig köphets (eller så får du grejerna) och innan du knappt hunnit använda grejerna så ”bloppas” de bort.
  – poserandet med sorgsen min ur sju olika vinklar är trist! Du är supervackert, men ett äkta leende ibland skulle göra bloggen så mkt mer personlig.
  – och så förstår jag inte besattheten vid de billiga sporttröjorna med siffror på, är de verkligen din stil? I mina ögon så är du mer spets, marint, skinnstövlar, koftor med sidenband, det klär dig så fint!!
  – Lite humor ibland, och mindre tillrättalagd perfektion skuld göra dig så mkt mer mänsklig…

  Hoppas du tar detta konstruktivt, för det var skrivet med all välmening!

 29. Eg borde det inte vara så klurigt..

  Ta en titt på Stina Lee, Spiderchick m.fl som skriver och tar upp lite intressanta saker- jag menar nog har du väl tankar och åsikter om en massa saker som du kan ta upp med dina läsare och få lite konversation..? 🙂 Du känns väldigt platt och intetsägande när du bara visar outfits och gör PWs, du är inte 18-20 längre 😉 du är en vuxen kvinna nu som borde ha en massa funderingar och tankar (obs- man behöver inte vara superpersonlig el privat).
  Det känns som dina läsare som följt dej upplever att du stannat i åldern/utvecklingen.

  Och berätta mer om ditt jobb/dina uppdrag- det stannar alltid vid ”jobb” och typ pappersarbete…?

  Hps det var till hjälp 🙂

 30. Mer om vardagslivet som mamma till tre små barn. Och snälla?! Ingen ORKAR lyssna mer på att ditt liv endast tycks handla om PW och latte… Förstår ju såklart att du gör en massa annat, men det framkommer ju inte. Mer om vardagbråken, kärleken, trotsen och dina egna tankar om att uppfostra och ha ansvar för tre små.

 31. Eftersom jag själv har tre barn, en storasyster och tvillingpojkar skulle det va kul att läsa mer om familjen. Ibland är det kaos här hemma, och det skulle va intressant att höra när/ om ni oxå har det stojjigt emellanåt! Ibland låter det som att ni alltid har tända ljus och familjemys…

 32. Jag tycker tyvärr att varje inlägg innehåller ordet Kaffe Latte och PW. Känns tråkigt att läsa samma samma dag ut och dag in… Tyvärr känns det som att du inte vill blogga så kanske därför inläggen blir som de blir?

 33. Håller med A.L i viss mån. Jag vill gärna läsa mer om vad du TYCKER i olika samhällsfrågor. Då skulle du också få till en mer seriös debatt i kommentarsfältet. Jag är säker på att du tycker och tänker en massa om det som sker runtom i världen och jag skulle gärna se att det speglas i bloggen.

 34. Till skillnad från många andra tänker jag inte alls kritisera dina reklaminlägg. De är nödvändiga för att du ska få en vettig inkomst och det borde vilken vuxen person som helst fatta. Men som sagt, lite reflekterande inlägg om omvärlden vore jätteroligt!

 35. Jag håller med om att din blogg känts tråkig på sistone. Några saker som jag skulle vilja läsa om:
  – barnklädestips (pojkkläder)
  – hur en vanlig dag ser ut, när går ni upp, vad äter barnen till frukost, vem lämnar/hämtar på dagis, vad gör ni på kvällen, när somnar barnen?
  – hur du sköter ditt företag, gör du allt själv, vad är roligt/tråkigt med ditt jobb, tips till egenföretagare
  – inspiration och idéer, tex resor, mode, smycken, inredning
  – personliga tankar

 36. Jag gillar din blogg jättemycket men scrollar förbi alla ”dagens outfit”. Stannar till gör jag på känslosamma kärleksfulla inlägg som handlar om barnen, mannen, syrran eller liknande. Inlägg om din vardag läser jag också gärna.

 37. Jag har barn själv å älskar när d är lite inlägg om dem, antingen något du shoppat till dem eller lite inredningstips i barnrum mm. Jag vet ju inte hur du ställer dig i frågan om att utelämna för mkt om dem men d är väldigt kul med barnen 🙂
  Sen inredning över lag, ni har ju verkligen ett superfint hus, och jag förstår att d säkerligen som hos alla andra småbarnsföräldrar ser lite bombat ut, men vad gör det, inget alls, d ger bara lite mysig verkligehetskänsla.
  Lite mer såna liva-verklighet-in action bilder med dig å barnen, där kan t.o.m bilderna tala för sig själva 🙂

  Jag tycker du har en superbra blogg, och du verkar som en jättehärlig tjej med fin och ödmjuk personlighet <3
  Och så är du förstår otroligt fin å snygg!!

  Massa kramar till dig gumman!! 🙂

 38. Hej!
  Lite mer inredning skulle vara kul att läsa om, kanske snuttar från ert hem, men också sånt som inspirerar dig gällande inredningen.
  Annars gillar jag din blogg!
  Kram charlotte

 39. Det ända som behövs är igentligen lite personlighet! Känns som du skriver det du tror vi vill läsa. Det finns ingen personlighet i din blogg längre, alla inlägg är nästan lika. Berätta lite mer vad som händer i livet utan att behöva bli så privat. Va lite mer mänsklig utan att be om ursäkt, jag tror att det finns fler som är trötta, slitna pga sina jobb eller barn. Har läst din blogg ett tag men nu så läser jag knappt din text utan tittar bara på bilderna eftersom det känns som du skriver bara för att göra inlägg. Tyvärr!

 40. Ja,jag kan bara hålla med övriga läsare med åsikter..Bloggen har blivit göööör tråkig!Inte vill jag läsa om alla dina pw:s ditt kaffe drickande,klicka hit och klicka dit..massa sponsrade kläder som jag som blogg läsare ska lockas att köpa.Tråkigt då din blogg var den bästa för något år sedan,inte ofta nu jag klickar in englasshowroom.com
  Det du behöver göra..vara mera dig själv i bloggen,bjuda på dig och ditt liv,vad sysslar du med?Du skrev en gång att du arbetar med bloggandet????Hur kan det vara möjligt då den är så usel just nu,du kan inte jobba med den många timmar om en dag eller jobbar du med att få sponsorer till bloggen?Hmm..Alla outfits bilder blir lätt tråkiga med ditt ledsna min och samma bilder i princip varje dag.Varför inte ta outfit bilder på annat ställe än hemma i sovummet?Du verkar inte må så bra just nu kanske du ska släppa bloggandet för en stund och återkomma då du mår bättre och ideerna bara bubblar,då tror jag att din blogg kan bli bättre.jag skulle vilja se mer av budget mode/alternativ,alternativ till en väska från chanel för 10000 kr tex.Inte alla har råd eller ens vill spendera 10000 kr på en väska.Skönhetskategori skule vara kul,smink,hudvård gör ett repotage om det,intervjuva nån om skönhet tex..Lycka till!

 41. Jag vet ärligt talat inte varför jag läser bloggen längre? Den är trött och oinspirerande men jag vet att du kan mer!! Jag känner väl först och främst att din stil, som jag tidigare gillade, förändrades mycket efter tuttjobbet. Nu är klädstilen ofta för slutty för min smak. Jag förstår atg du vill visa upp din fina figur, det skulle jag med vilja om jag var lika vacker som du. MEN förr var du mer fashion, nu känns det mer som du vill vara en hot mama. Jag gillar sällan det du bär nuförtiden. Det känns som om du försöker för mycket, som om du klär dig FÖR ungt eller för slampigt. Ibland när du klätt upp dig så skäms jag nästan, ”ser hon inte själv hur kort kjolen är” typ. Det är en knepig balansgång mellan att göra ett statement eller att bara se knas ut. Du som tidigare verkade ha koll har tappat det. Men jag hoppas på en comeback!!

  Likt alla andra så ogillar jag också pw o latte tjatet. Tycker även ditt förhållande känns mysko. Varför så hemligt nuförtiden?

 42. Vad härligt med tips, men tycker faktis att en del är väldigt elaka. Man kanske får tänka på att det är en människa med känslor som står bakom denna bloggen.

 43. Jag skulle gärna se lite av de tips du hade förr. Te.x hur fem olika sätt att bära kavaj på, bra basplagg att satsa på, fina klänningar till sommaren. Eller att du sätter ihop olika outfits med det du har som t.ex en vit skjorta matchat på olika sätt till jeans, kjol, kavajbyxor etc.

 44. Jag skulle vilja läsa lite mer om allt, som tidigare skrivit, lite mera om dig och vad du gör om dagarna och så. Men även lite mera shoppingtips, typ olika outfits och gärna från de lite billigare kedjorna som lindex, hm och Åhléns osv. Annars tycker jag att du gör ett bra jobb med din blogg, och kommer hit o kollar varje dag så gott som:D

 45. Jag tycker att din blogg är bra, du har nog hamnat lite i slentrian bloggande där det inte är så mycket variation, men jag tror att som allt går väl bloggandet också upp oc ner, det kanska bara behövs lite nyheter i bloggen=)Jag som så många andra vill veta vad du jobbar med förutom bloggen, skulle även vara roligt att se mer bilder på ert hem, det lilla man ser verkar det vara så fint=)mer inrednings inspiration tack=) kraaam

 46. Till Sofia:

  Att använda ord som slampigt när det kommer till kvinnors kläder är inte snällt. Och inte bara det- det är fel!
  Du behöver inte tycka att en viss stil/outfit är snygg, men lägg ner kvinnoföraktet.

 47. Hej Engla!
  Här kommer mina förslag, ready!? 🙂
  Saker som vi inte visste om dig, nåt som inte är så typisk Engla…..överraska oss 😉 Många här har säkert läst din blogg i många år precis som jag, och det skulle va väldans kul å få läsa some chocking news about you 😉
  Jag vill oxå läsa mer om ert hem och inredning, familjen, vardags sysslor så som jobb, mat tips etc.
  Eller varför inte göra videoinlägg!!!! 🙂

  Jag älskar verkligen din blogg, kikar in här varje dag fastän det blivit en aning tråkigare 😉 Men jag är en trogen bloggfan och din blogg är fortfarande en av mina favvisar 🙂 Heja heja Engla!!!!

  Puss å Kram

 48. Gör lite research bland andra bloggar. Vad gör de som är kul/tilltalande/varierande?
  Testa att läsa en ny blogg/vecka och fastnar du för någon kan du göra ett inlägg om den. Utmana dig själv att prova/göra en ny sak varje vecka.
  Gör en undersökning av din egen blogg. ”Hur många ggr har jag postat en bild på en kaffekopp?” Hur ofta nämns ordet PW? Hur många bilder per inlägg? Vad genererar mest kommentarer? Vilka inlägg/kategorier är mest lästa?
  När det gäller ditt konsumerande skulle det kännas mer vettigt om du hade några fler nyckelplagg och inte hundratals grejer som används några få ggr. Det är roligt att se hur man matchar nyckelplaggen med annat i olika situationer. Du kanske ska beräkna PPA (pris per användning) för dina kläder och redovisa resultatet?! 😉 Resonera gärna kring hur du tänker ang. detta!

  Slutligen vill jag tacka för en fin blogg, har läst den sen 2006!
  Imorgon ny dag – nya möjligheter! 😉 Kram Evelina

 49. Jag måste säga att jag håller med de ovanstående kommentarerna. Bloggen är tråkig och oinspirerande. Smygreklam, kaffe och powerwalks.. Thats it! Håller med om det där med att det verkar nästan som du är ensamstående. Mer variation. Mer personlighet och skriv ut om det är gåvor du fått!

 50. Kul att läsa alla kommentarer. Men nu när jag gjort de
  så håller jag med, din blogg som jag läst varje dag i många år,har helt tappat personlighet o det känns som att du bloggar för att du måste..?
  Kul att läsa om: mer mode för oss vanliga ”Svenssons” herregud, hur många har råd med så dyra kläder?
  Mer hem o inredning.
  Mer vardag.
  Hoppas du kommer på ”rätt bana” igen. Kommer fortsätta titta in varje dag. Kram

 51. Gärna betydligt färre inlägg i samarbete med företag och andra typer av reklam. Mer om din vardag, det måste inte vara personligt egentligen, men mer bilder från fikor, när du varit ute, och så vidare.

 52. Just nu har denna blogg skittråkig och förutsägbar. Samma upplägg varje dag. Kaffe/PW/Dagens/kvälls)mys… Har slutat klicka in mej dagligen för att du bleknar i jämförelse med andra bloggar, både gamla och nya.

 53. Jag skulle vilja se mer från ert hem som verkar jättefint! 🙂 Mer om saker du och familjen gör. Jag förstår att man kan vilja hålla familjen utanför men jag tycker att det var mera sånt förr. Att vara personlig behöver inte handla om att vända ut och in på sig själv, men det känns som att din blogg går lite på ”auto-pilot” just nu. Som att du kanske eg inte tycker att det är så kul längre…

 54. Det skulle vara jättekul att höra om vilka intressen du har som inte vi vet om! Alltså dina mer personliga intressen utöver mode osv.
  Och så skulle det vara roligt med videobloggar 🙂
  Kanske recept och tips på nyttig mat.
  Och lite mer personligt bara.
  Kram <3

 55. Blev visst bara skäll 🙁 Anledningen att jag hänger kvar är för att jag tror på dig. Du är vacker och rolig och smart men gömmer dig bakom en anonym tråkdimma just nu! Du behöver inte fläka ut ditt privata men jag saknar ändå lite personlighet, lite driv, lite engagemang! Du skrev ambitiösa inlägg för några år sen, låt dem få komma tillbaka! Skriv lite mer om det du gör, vad jobbar du med, vad vill du göra härnäst?

 56. Och just ja; jag skulle tycka att det var helt fantastiskt om du investerade i en systemkamera (om du inte redan har en?) och ett ordentligt redigeringsprogram som t ex photoshop. Och sedan längre fram kanske, även studio lighting! Då skulle det bli mer proffessionell känsla på bloggen. Gratisprogram som t ex picnic gör inte mycket för bilderna och nog för att jag gillar instagram men det är nästan alltid för mörka och blurriga bilder. Man kan lära sig photoshop hur lätt som helst på youtube eller ta en kurs. Titta på alla andra stora bloggare, t ex kenza, de tar nästan alla bilder med systemkamera och det gör SÅ mycket för bloggläsaren. Det ser profsigt ut.

 57. En fundering jag haft är om du shoppar allt via nätet eller i ”stan”… som en modern, medveten människa kanske du ibland hittar fina grejer på närmare håll… typ tulpaner hos den lokala blomsterhandeln istället för hemlevererade blommor, en förvånansvärt snygg tröja från en butik i grannbyn… osv.
  Det är ju ingen stor ort du bor på så jag förstår om du inte vill gå in på detaljer om ditt privatliv – vem vill att en eventuell dagisfröken och andra ska kunna gå in och läsa hur personliga grejer som helst liksom… 🙂
  Jag vill i alla fall tacka för en hel del inspirerande inlägg!

 58. Jag är så nöjd med din blogg! Läser framförallt inläggen med skönhets-, inrednings- och klädtips. Sedan är det alltid kul att du lägger upp bilder och små händelser från vardagen också. Jag är riktigt nöjd med att bara läsa det ”ytliga”. Missförstå mig inte, men du gör helt rätt i att behålla ditt privatliv för dig själv! Så, fortsätt som tidigare! Tack för en inspirerande blogg med lättsam läsning!
  Kram

 59. Jag tycker det känns som om DU måste komma på vad du vill med bloggen, och vad du vill skriva om. Just nu känns det inte som du ens vill blogga, utan gör det för att få in sponsorpengar och gåvor. Inläggen känns halvhjärtade och tvingade/stressade. Du säger att bloggen är ditt jobb, vilket betyder att du borde ha 8 timmar om dagen att lägga på bloggen?

  Om du frågar läsarna konmer du få hälften som svarar ”mer om barnen”, ”mer personligt”, och andra hälften som vill läsa om ”mer mode” och ”mindre om barnen”. Hur vill du ha din blogg?

  Sen tror jag du skulle vinna mycket på att vara tydligare kring reklam. Nu känns det som om alla inlägg där du länkar butiker är sponsrade.

 60. Varit en trogen läsare tills för ca två år sedan då jag slutade följa sin blogg pga din konsumtionshets och brist på variation. Tittar in så och då men slås av att inget förändrats åt det positiva hållet. Tycker mest att det är sorgligt att se en trebarnsmamma stå och posa med plutande läppar i apdyra kläder som används ett fåtal gånger. Hur du är som mamma har jag ingen aning om men av dina bilder syns ingen tendens till nån form av genustänkande. Vore intressant att höra dina åsikter i den frågan. I mina ögon verkar ditt liv inte gå ut på mer än PW:s, konsumtion och att stå framför spegeln och piffa för att sedan ta en sorglig bild på dig själv. Är det ärligt vad du vill att ditt liv ska gå ut på? Vill inte vara elak, önskar bara ge dig en tankeställare. Fundera över alla kommentarer som kommit efter din inbjudan till åsikter. Många följer, många bryr sig men få imponeras.
  Lycka till med dina reflektioner.

 61. Jag gillar din blogg! Men har på sistone tyckt att den tappat ”gnistan” på sistone. Tycker du det är roligt att blogga fortfarande? Kanske behöver bloggen ett ansikstlyft? Lite ny insperation och nya ideer? Jag hoppas du fortsätter blogga. För jag gillar dig och din blog!
  KRAM!

 62. Haha slutade läsa alla kommentarer för det är ju tragiskt!! Engla! Skriv precis om vad du vill!!! Vi som gillar din blogg kommer fortsätta läsa! Du har haft bloggen i många år, så fortsätt med det som du gör och vad som känns rätt för dig!

  Kram Therese

 63. Jag vill gärna höra hur du tog dig ur ätstörningen.
  Hur gammal var du?
  Behandling?
  Hur är det förhållande till mat idag?

 64. Utmana dig själv! Kendi Everyday-bloggen körde ett upplägg där hon valde ut 30 plagg ur sin garderob och sedan använde enbart dem i 30 dagar, då får både vi och du tips på hur man kan variera sina kläder även om man inte har så mycket. Jag skulle också tycka det var intressant om du diskuterade trender utifrån vad du tycker, inte bara ta upp det som du tycker är fint utan även kritik, du kan inte tycka att allt är fint 🙂

 65. Jag tycker inte att din blogg är tråkig, då hade jag inte läst den varje dag! Däremot är det jätteroligt att se hur du bor, kanske lite mer om vad du tycker om saker exempelvis barnuppfostran, någon nyhet eller vad som helst. Förresten tycks du bara bli vackrare för varje dag. Orättvist tycker jag som bara blir äldre 😉

 66. jag läste din blogg ett tag förut, nu klickar jag mig bara in i bland. jag slutade läsa den för att jag tyckte det var mycket shoppinginlägg och reklam, klicka hem detta, detta vill jag ha osv.. däremot tycker jag du är otroligt vacker och har en snygg stil, häftigt hur du balanserar familjelivet osv så jag skulle önska lite mer personligt.

 67. Först vill jag säga att jag har följt dig troget under flera år:).
  En sak som tåls att tänka över är alla inlägg om pw och kostbilderna. Jag tycker (som fd anorektiker) att du äter väldigt lite och går väldigt mkt. Du har blivit väldigt smal! Jag undrar hur du mår?? Hoppas att du inte har fastnat i ngt dåligt mönster:(. Tänker även på hur allt det uppfattas av dina läsare?
  Utöver det så älskar jag din blogg! Men kläderna är skitdyra. Jag är en 100% arbetande lärare med en dotter o jag har absolut inte råd att köpa de kläderna du o dina barn har (som du tipsar om).

  Ha en fortsatt härlig vecka!
  Kram

 68. För det första så känns bloggen mer som ett måste än något som är roligt. Vill du fortsätta blogga? Kan du hitta inspirationen igen? Eller är det dags att hitta på något annat?
  Tyvärr har din klädsmak förändrats, antingen är det urringat & genomskinligt eller så är det myskläder- jeans, collegetröjor. Var är alla snygga vardagsoutfits??? Även i budgetvarianter! Öka igenkänningsfaktorn hos dina läsare, många utav oss är varken gjorda av pengar eller smala som stickor, men vi gillar att klä oss & våra barn snyggt ändå.

  *Jag önskar tips på tex vårmode, vad ska vi satsa på i vår? Blanda budget & märke för inspiration
  *vad ska vi satsa på i sommar? Blanda budget & märke för inspiration
  * välj ut guldkorn ur alla klädkataloger som kommer, H&M , laredoute, Ellos, Haléns
  * barnmode från vanliga kedjor

  Lycka till!

 69. Håller med alla föregående talare gällande den totala tråkigheten och opersonliga, liknande inlägg utan djup. Mer tankar/åsikter i klartext där inte hälften eller poängen uteblir (ingen kommer bli arg för att du Tycker något om det du berättar om), glimtar från ett riktigt familjeliv och inte bara detdär lite tillglammade myset, roliga incidenter/historier från vardagen, bilder från ert hem rum för rum, kanske lite bilder från hur du såg ut som yngre och hur du var – liknade du barnen utseende/personlighetsmässigt?. Även jag skulle vilja ha ett inlägg om din ätstörning och hur du tog dig ur den, finns den där i bakhuvudet och spökar och hur ser du på den tiden idag?
  Sen vore det ett oerhört plus om du började svara på kommentarer i kommentarsfältet, så mycket roligare än envägskommunikation!
  Hoppas du tar åt dig och gör det till något bra, kramar

 70. ja bloggen är kass nu för tiden, lägg ner ist för att tjata om trötthey kaffe ovh pw.. who cares.. kanskr dags att skippa blogg och leva utan den..

 71. Hej Engla!
  Jag har läst din blogg i flera år och kan hålla med många av kommentarerna om att du inte verkar ha roligt längre, det känns helt enkelt som om du tycker att du ”måste” blogga. Det är synd! Jag har själv en liten pojke och blev så glad när du också fick pojkar för jag trodde att du skulle tipsa om fina barnkläder även till killar. Jag skulle vilja se mer barnrumsinredning och ja, inredning öht.

  Ett problem tycker jag är att du har så många inlägg med ”hittade tröjan här…” så att jag inte klickar in mig någonstans alls eftersom jag inte har en aning om vad du tycker och vad som egentligen är spons. Då blir det att jag hoppar över de inläggen helt. Var tydlig med att märka inläggen med vad som är vad, det skulle hjälpa! Du har en stor blogg och med den kommer makt, då gäller det att använda det på rätt sätt.

  Tror att många med mig misstänker att du och maken har det dåligt eftersom du lägger upp många ”hintar” om det, små talesätt om olycklig kärlek, m.m. Du behöver givetvis inte redovisa ditt liv på nätet men liiite mer personligt kanske… Jag är en trogen läsare av Starwomans blogg och hon lyckas galant med att vara personlig utan att vara privat tycker jag! Kanske kan du få inspiration genom att läsa andras bloggar?

  Håller med om det där med kaffe och pw, det är ganska tröttsamt att BARA läsa om detta. Jag tycker att du är väldigt vacker och du verkar ha ett stort hjärta och en mjuk personlighet. Skulle vilja läsa lite mer om den ”riktiga” Engla…

 72. Jag saknar lite fokus på ”viktiga frågor”: känslor, vart man kan shoppa etiskt, din syn på barnuppfostran eller vad vet jag. Precis som någon annan vill jag hänvisa till Stina-Lee. Hon är precis som du småbarnsmamma (och let’s face it: vardagen är väl inte sådär superspännande när man här hemma med barn varje dag, inte om man går till jobbet varje dag heller för den delen) men fokuserar inte bara på shopping, outfits o s v. Jag skulle vilja vet mer hur du tänker kring sådant som är viktigt för dig helt enkelt, utan att du för den sakens skull behöver gå in på sådant som är privat!

 73. Vi lever extremt olika liv och jag kan väldigt sällan känna igen mig i det du beskriver MEN å andra sidan tycker jag att somliga här uttrycker sig rätt så rått. Jag tycker personligen att det var modigt av dig att efterlysa önskemål och förslag och jag tycker inte att någon över huvudtaget har någon som helst rätt att uttrycka sig så här aggressivt över dina val av bloggämnen. Med tanke på att du har du tre små barn som säkerligen tar det mesta av din tid är jag säker på att du gör ditt bästa – om det sen inte räcker till för alla tycker jag verkligen inte att du ska ligga sömnlös över. Att blogga ska vara roligt, inte en börda.

 74. Favoriter är kanske en idé.

  Du skulle exempelvis kunna visa något ur ert hem, ur din garderob eller en favoritplats etc en dag i veckan. Lägga upp favoritlänkar, skriva om favoritböcker, filmer, produkter, favoritsaker ni gör med eller utan barnen, favrotrecept etc.

  Så skulle det kunna bli en kategori som hela tiden var återkommande dvs ger kontinuitet men samtidigt ka nbli väldigt varierande och lätt att hitta saker att skriva om å så lockar det till att visa mycket bilder.
  JAg tror att många skulle uppskatta ett sådant inslag och du skulle nog få en hel del kommentarer av det trevligare slaget, läsare kunde reflektera och berätta om sina egna favoriter etc.

  Å så en sak till, andra bloggar är just andras bloggar. Du och din blogg är ditt eget, du gör på ditt vis och andra på sitt.

 75. Hej fina Engla! Först: Det gör mig ont att läsa alla negativa kommentarerna ovan. För mig känns det mysigt att titta in till dig och känna kaffedoften och dina powerwalks har äntligen fått mig att ta en PW! Jag har läst din blogg i flera år och visst kan den inte vara på samma sätt hela tiden. Den påverkas ju av ditt liv så klart och hur du mår, hur mycket tid du har o s v. Du har nu tre barn vilket är stor skillnad mot ett barn.(själv har jag 5 barn och är 40+) Jag tycker om din blogg mycket och det har blivit en vana att kika in här och det kommer jag fortsätta med vare sig du skriver om kaffe (mmm….) eller annat! Kram

 76. Jag tycker du gör ett fint jobb med bloggen. Du har fått mig att gå PW att känna att kaffe kan faktiskt vara viktigt och jag tittar in ett par ggr per dag. Men hoppas emellanåt att du ska skriva om lite annat ibland också. Men förstår att tvillingar och en dotter tar tid.Sen måste ju kärleken vara viktig också. Jag har följt dig i 3 år tror jag det är, men kanske något jag saknar är dina outfit du visade då. Stilen. Men stil kan ändras.

 77. Alla dessa tips har du fått flera gånger när du velat ha våra åsikter men det har aldrig blivit nån skillnad tyvärr./ Gunilla

 78. Hej!

  Det jag saknar är outfitbilder (du hade jättefina i början, helkroppsbilder som var tagna rakt framifrån) tagna med en bra kamera, mobilbilder är väldigt tråkigt att titta på och gör att bloggen känns lite oproffsig. Du behöver inte vara personlig (jag gillar mest kläder och mode) men när bloggens inriktning är just mode skulle det vara kul om du kunde satsa lite mer på den biten 🙂 Du gav jättemycket klädinspiration förut, ibland går jag tillbaks i ditt arkiv för att få inspiration 🙂

  Ha det så bra.

  Med vänliga hälsningar Emelie

 79. Det jag förundrats över är hur din stil har förändrats på senare tid. Skippa alla de här billiga basebolltröjorna/ genomskinliga blusarna /urringade topparna och hitta tillbaka till din klassiska och eleganta stil du hade tidigare.Du är så vacker och ska inte klä dig så ”billigt”.Tips på klassiska skjortor/koftor/jeans/skärp /söta toppar /kjolar osv. tas tacksamt emot och vi vet att du kan!! Och fota gärna dina outfits i andra miljöer. Tag med dig kameran ngn gång och fota vid tex Uppsala Slott, eller vid de mysiga gränderna nedanför domkyrkan/ eller inne i saluhallen el. Botaniska trädgården eller bara inne i stan. osv. osv. Du verkar vara en så mysig tjej men ombyte och variation behövs och vi vet att du kan. Rannsaka bloggen, kanske ta en timeout och kom sen tillbaka med ny energi och kraft. Stor kram!

 80. Om du behöver inspiration så kolla bakåt i din blogg, det var ju därför du fick massa läsare för länge sen:)

 81. Just nu har gillar jag inte riktigt samma stil på kläder som du, men det är ändå kul att kika in här. Det vore kul att se lite mer hur man kan kombinera lite olika plagg ihop som är snyggt, plus med accessoarer ibland. Det behöver inte vara från websidor utan beskriver mer hur du tänkte när du kombinerade plaggen t ex. Annars vore det roligt med lite mer inredning, från blommor till möbler, vad det jag. Men du är väl mest modeintresserad så klart att du ska fortsätta köra på det som du själv tycker att din blogg bygger på! Du ska ju inte låtsas vara intresserad av annat menar jag, det blir ju fel. Var dig själv. Jag kikar in ändå 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..