Ny kategori?

Ok, jag har fått skäll av syrran och av några läsare över att min blogg är tråkig :-O Så jag tänkte att ni kanske ville tipsa om vad ni skulle vilja läsa om eller läsa mer om? Kanske en ny kategori? Ge mig lite tips är ni rara så ska jag göra mitt bästa

Ikväll ska jag lägga mig och läsa, äta godis och förhoppningsvis kika igenom era tips så shoot 🙂 Många Kramar/E

 1. Tess skriver:

  Just nu har gillar jag inte riktigt samma stil på kläder som du, men det är ändå kul att kika in här. Det vore kul att se lite mer hur man kan kombinera lite olika plagg ihop som är snyggt, plus med accessoarer ibland. Det behöver inte vara från websidor utan beskriver mer hur du tänkte när du kombinerade plaggen t ex. Annars vore det roligt med lite mer inredning, från blommor till möbler, vad det jag. Men du är väl mest modeintresserad så klart att du ska fortsätta köra på det som du själv tycker att din blogg bygger på! Du ska ju inte låtsas vara intresserad av annat menar jag, det blir ju fel. Var dig själv. Jag kikar in ändå 🙂

 2. Saga skriver:

  Om du behöver inspiration så kolla bakåt i din blogg, det var ju därför du fick massa läsare för länge sen:)

 3. Anna skriver:

  Det jag förundrats över är hur din stil har förändrats på senare tid. Skippa alla de här billiga basebolltröjorna/ genomskinliga blusarna /urringade topparna och hitta tillbaka till din klassiska och eleganta stil du hade tidigare.Du är så vacker och ska inte klä dig så ”billigt”.Tips på klassiska skjortor/koftor/jeans/skärp /söta toppar /kjolar osv. tas tacksamt emot och vi vet att du kan!! Och fota gärna dina outfits i andra miljöer. Tag med dig kameran ngn gång och fota vid tex Uppsala Slott, eller vid de mysiga gränderna nedanför domkyrkan/ eller inne i saluhallen el. Botaniska trädgården eller bara inne i stan. osv. osv. Du verkar vara en så mysig tjej men ombyte och variation behövs och vi vet att du kan. Rannsaka bloggen, kanske ta en timeout och kom sen tillbaka med ny energi och kraft. Stor kram!

 4. Emelie skriver:

  Hej!

  Det jag saknar är outfitbilder (du hade jättefina i början, helkroppsbilder som var tagna rakt framifrån) tagna med en bra kamera, mobilbilder är väldigt tråkigt att titta på och gör att bloggen känns lite oproffsig. Du behöver inte vara personlig (jag gillar mest kläder och mode) men när bloggens inriktning är just mode skulle det vara kul om du kunde satsa lite mer på den biten 🙂 Du gav jättemycket klädinspiration förut, ibland går jag tillbaks i ditt arkiv för att få inspiration 🙂

  Ha det så bra.

  Med vänliga hälsningar Emelie

 5. Gunilla skriver:

  Alla dessa tips har du fått flera gånger när du velat ha våra åsikter men det har aldrig blivit nån skillnad tyvärr./ Gunilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..