Fyra favoriter

Söt chiffongklänning med smala, avtagbara axelband. Finns i flera färger

Enkelt och sexigt fodral. Snyggt till ett par pumps och en clutch

Söt, blommig vardagsklänning som blir fin med boots

Så fin maxiklänning på rean. Älskar slitsen, mönstret och att den är axelbandslös

Det var längesedan jag beställde något från Asos, där har jag hittat många godbitar förr. Nu när jag satt och kollade såg jag såklart hur mycket fint som helst, och främst klänningar som jag letar efter. Ovan ser ni några av mina favoriter. Ett plus för att det alltid är fri frakt. Kanske får bli en beställning då.

  1. Theres skriver:

    Hej! Om tre veckor ska vi iväg på bröllopsfest (klädkod kavaj). Bröllopet har redan skett så det är nu bara själva festen som äger rum. Har du några tips på fina klänningar till denna fest? Skulle behöva lite tips då jag nyligen fött barn och kommer att amma under festen… Tacksam för hjälp! 🙂

  2. Looooove the first one! Även den sista är jättefin men lilla jag skulle ju drunkna i en sån klänning 🙂

  3. ANNAWII skriver:

    Åh! Älskar de två nedre!! Den sista påminner lite om den du köpte i London, ångrar att jag inte också köpte en sån!

    kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..