Ciaté – bästa nagellacket

Ett av de bästa lacken jag testat är absolut Ciaté. Är grymt besviken på tex. Chanels lack som jag tycker lossnar efter någon dag bara. Ciatés lack sitter länge och så kostar det mellan 99-129:- och finns i hur många färger som helst. Ett plus för de oerhört söta flaskorna också! Jag slog till på tre nya lack igår och valde det svarta med glitter, det vinröda (som jag använde nästan hela hösten) och ett guldglittrigt.

Här finns Ciaté i en uppsjö av färger.

 1. Pamsan skriver:

  Ciaté är ett riktigt bra märke. De jag har testat har varit lättmålade och har haft bra hållbarhet. Det viktigaste för lacket är baslacket. Utan bra baslack fungerar ju inte ett enda lack. Visst är flaskorna ursöta? 🙂

 2. Engla skriver:

  Jag brukar ha ett underlack från Butter London (horsepower) och inget överlack faktiskt 🙂

 3. Åh, jag har precis fått hem två lack och har premiär målat idag. Dock känns det inte riktigt så bra… Men mitt underlack var slut och överlack har jag inte hunnit med än. Använder du sånt och vilket märke i så fall? Jag använder oftast depend, men funderar på om det skulle vara värt att lägga några slantar på… Ett förslag på vad du kan skriva om kanske. Tänkte på inlägget ovan. 😉

 4. Emelie skriver:

  Håller helt med! Sen till kommentarerna innan, det är val ganska uppenbart att ett som funkar skitbra för en person inte kommer funkar lika bra för alla andra? Själv så börjar lacken chippa efter en dag (OPI, Essie, Nails Inc) och det som funkar absolut bäst är Ciate och även Barry M men tror inte dom finns i Sverige…

 5. Johanna skriver:

  Tycker också dessa lack lossnar fort. Men det här är ju ett sponsrat inlägg så klart du måste skriva att det är det bästa:) Om Chanel sponsrar dig om en vecka så låter det annorlunda:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..