Monday

Tröja GT och jeans Anine Bing

 1. Ulrika skriver:

  Vilka fina glasögon, vad är det för märke? (Letar själv nya just nu :).

 2. Superfin med glasögon =) Och så tjusiga kläder. Ha en toppen dag! Kramen

 3. Fint 🙂
  Hoppas du har en trevlig kväll.
  Kram

 4. En fråga, satt och läste äldre inlägg då jag letade efter tips för hår och tycker då att det ser ut som att du ser väldigt annorlunda ut från idag? Har du gjort något ingrepp/behandling som gör att du ser så ”fräsch” ut idag? Fin blogg och du borde le lite mer, det klär dig. /M
  http://englasshowroom.com/category/skonhet-har/page/7/

  1. Engla skriver:

   Michaela: Ja på de bilderna var mina tvillingsöner ca 2 månader tor jag och jag vägde nästan 10 kg mer då än nu 🙂 Och så hade jag nästan svart hår 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..