Presenter

Jag gillar Kids Concept och speciellt den fina Star-serien. Kolla bara in den söta klädställningen! Den skulle vara så fin i barnens rum. Kanske läge att slå till nu när pojkarna snart fyller 2 år, och GabriellasLeklåda kör 15% rabatt idag och imorgon på alla varor med koden REA15.

 

Den här underbara puffen från Bombadill har vi sen tidigare. Barnen ligger alltid på den i vardagsrummet.

 1. Emmah skriver:

  Åh Starserien är verkligen underbar och kommer garanterat finnas i vårt lilla barns rum sedan när vi skaffat hus! Klädställningen är ju underbar och det lilla sminkbordet.. Om vi får en tjej kommer det sminkbordet garanterat finnas i hennes rum, jag har ett äldre i sovrummet med mina smyckesskrin på och jag älskar det, så det är självklart något som bör finnas i varje flickas rum <3

 2. Söta ställningen ska min prinsessa få när hon fyller år i dec. Helt bedårande:)

  Stot kram och trevlig helg!

 3. Lotta skriver:

  Åhhh har länge trånat efter just de två möblerna, bedårande !! 🙂

 4. Sara skriver:

  Så onödiga grejer..

 5. Linda A skriver:

  Hej! Jag mailade igår om ett plagg i din bloppis som jag var intresserad av, du kan väl svara snälla?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..