Godmorgon helg

Godmorgon godmorgon! Johan Falk-filmen var riktigt bra igår. Ser fram emot de andra. Nu gör jag mitt bästa för att vakna till. Kaffemaskinen är trasig igen. Stackaren sjunger på sista versen så borde nog investera i en ny. Den som gjorde så goda lattes… Tänkte ta en PW strax men det är fruktansvärt skönt här under täcket. Smög upp och vilade efter frukosten 🙂

20120929-085649.jpg

Vid lunch bär det av mot stan för Ikea, lampshopping och lite annat. Sen så ska vi checka in på Mornington innan det blir middag & bio i huvudstaden. Mys! Nej om man ska vila eller ta sig ut och gå, det är den stora frågan… Happy Lördag/E

 1. Stina skriver:

  Å mysigt! Älskar det hotellet! Kramiz

 2. Nena skriver:

  Vilken fin bild på dig.Låter mysigt med hotellvistelse och bio.Hoppas att ni får en riktigt härlig lördag.

 3. Karolin skriver:

  Du är satans vacker kvinna!

 4. Vi såg också Falk igår. Alltid kul att se eftersom samtliga scener är så välbekanta miljöer för en Göteborgare 🙂

  Ha nu en riktigt mysig lördag!

  Kram/Fina Frun

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..