Time to rest

Man är inte särskilt pigg om kvällarna. Så fort det blir mörkt så vill jag helst krypa ner i soffan. Och det är precis vad jag gjort nu 🙂 Med gott samvete då vi storstädat, badat barnen och hunnit fixa med lite papper. Nu tar jag kvällen.

Förutom tröjan Jolie bar idag så innehöll Missoni-kassen ett par tjockare tights, en mössa samt en klänning. Jag lyckades få tag på en likadan klänning åt mig själv så vi kan matcha om vi nu vill 😉

20120927-195125.jpg

20120927-195135.jpg

Jag ska lägga upp några grejer i bloppisen och sen blir det nog nya Johan Falk-filmen om jag orkar hålla mig vaken. Kramar/E

 1. Mia skriver:

  Ibland undrar jag om det är märket/designern som styr. Jag kan inte förstå hysterin över dessa kläder, de var ju inte särskilt snygga.
  Tror att folk inte hade köpte dessa om det inte var för Missoni. Men fortfarande är dessa H&M plagg utav designers och dessa från Lindex riktiga designe kläder, de är fortfarande H&M kläder och Lindexkläder.
  Men det är vad jag tycker.
  =)

 2. Karin skriver:

  vart är brickan som du har ljusen på? såååå fin!!!!!!! =)

 3. Pauline skriver:

  Vilken snygg tavelvägg! 🙂

 4. J. skriver:

  Vart är brickan som du har ljusen på köpt? 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..