Some songs lasts forever

Har ni någon låt som ni aldrig tröttnar på? Jag har lyssnat på den här, till och från, sen jag gick i mellanstadiet och det tog slut med en kille jag var så kär i. Och den funkar än idag. Älskar den!

 1. Marie skriver:

  Oh ja! Tycker nog att jag har minnen och associationer till nästan varje låt jag lyssnade på i högstadiet/gymnasiet , på gott och ont 😉

 2. Ulrica skriver:

  Underbar låt!
  Har många fina minnen till den.

 3. Åhh, det är min favoritlåt också!!! Är helt kär i den sedan typ 10 år tillbaka! När vi var i Thailand på semester för 3 år sedan spelades den på en restaurang och jag bad personalen sätta den på repeat till mig, haha. Kruxet var att de bara hade LP-skivor, så de fick stå med den där ”pinnen” som ligger på skivan och försöka ställa in det spåret manuellt i typ två timmar. Haha.
  Serviceinriktad personal!;)

 4. Den är ju jättebra. Jag har många låtar som jag än idag efter många år inte har tröttnat på. Många låtar förknippar man ju ihop med minnen:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..