Tävling – Idéalia från Vichy

I samarbete med Vichy så lottar jag nu ut en förpackning Idéalia från Vichy. Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar om varför den skulle passa till just din hudtyp. Lite mer info om produkten finner ni här. Tävlingen pågår tom. söndag klockan 23.59.

 1. Anne skriver:

  Ju äldre jag blir, desto flera pigmentfläckar och rynkor kommer upp på mitt ansiktet. Jag vill stoppa upp detta och ge fukt till min hy.

 2. Jag tävlar gärna om en förpackning Idealia!
  Jag tror att den skulle passa min hud superbra eftersom att den är extremt torr pga. att jag har exem. Enligt beskrivningen på hemsidan tror jag att den här är grymt prisvärd men jag har lagt ut så otroligt mycket pengar på ansiktscremer som inte fungerar. Det vore så otroligt bra om jag slapp betala för en gångs skull.
  /josefine

 3. Är gärna med och tävlar, tror denna skulle passa mig jättebra för jag har lite torr och känslig hy och nu när man kommit över 40 börjar det ju komma lite rynkor också, så extra viktigt att sköta om huden.

 4. Emelie skriver:

  Från höst till vår är min hud katastrof. Ojämn hudton, torr och tråkig. Finns väl inga mirakelkrämer, men kanske kan hjälpa mig lite iallafall. Jag hoppas på det!

 5. Min hud är torr fnasig ja allting man inte vill att en hud ska vara den är botten ner. Behöver en mirkelkräm som tar bort min torra hud och ger mig en fräsh och len hud mjuk som en babyrumpa och det tror jag denna kräm fixar.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..